Stil Ljepota

Dijete, kalorije...

Nekad je bila neugledna bucka, a vidite je danas! Naša glumica otvoreno o borbi s kilogramima: Izgladnjivala sam se, a onda pronašla rješenje...

Dijete, kalorije...

Sigurno se mnogi sjećaju Lane Gojak, simpatične, 'neugledne' bucke iz serije 'Ne daj se, Nina'. Nastala po uzoru na 'Ružnu Betty', i naša je Nina trebala biti upravo to, osim što je preslatka Lana osvojila srca mnogih svojom pojavom. Slatka i bucmasta, postala je uzor mnogim mladim djevojkama koje muče kilogrami.Neke stvari su se, od prestanka snimanja, ipak promijenile, pa danas neki Lanu ne bi ni prepoznali. Tanka linija ovoj je Puljanki donijela potpuno drugačije držanje, ali do željene figure ipak joj je trebalo utrošenoga vremena, ali i volje.

O svojoj je borbi s kilogramima ova nekadašnja bucka progovorila i za Gloriju. 'Početničke' greške, izgladnjivanje i potpuno kriv odnos prema hrani navela je kao svoje glavne probleme, a 'putovanje' je pobliže opisala ovako:

"Oduvijek sam bila sklona debljanju: bila sam bucka od kad znam za sebe bez obzira na to što sam se uvijek bavila nekim sportom. Probala sam razne dijete, brojala kalorije, izgladnjivala se pa u noćnim satima brstila frižider sve dok nisam promijenila svoj odnos prema hrani. Pročitala sam puno knjiga, naučila kombinirati namirnice i kakva mi hrana odgovara. Gluten i šećere sam izbacila iz prehrane zbog intolerancije, jedem zdravu i balansiranu hranu i imam pet planiranih obroka dnevno. Ne odričem se ničega: kolače, torte pa čak i čokoladu radim sama i napokon, bez grižnje savjesti, uživam u hrani. Uz to sam prije manje od dvije godine počela trčati. Odradim desetak kilometara 4-5 puta tjedno, a tenisice idu sa mnom i na gostovanja. Naučila sam da je rješenje u balansu i miru u glavi", otkrila je glumica.

Glumica je samo još jednom potvrdila da je za svakoga putovanje drugačije, ali da se, na kraju krajeva, radi o situaciji 'u glavi' i vlastitome stavu prema cijeloj problematici. Pronaći ono što vam odgovara ponekad i nije jednostavno, ponekad traje, ali kada se jednom ustanovi, svi problemi (kao i kilogrami) krenu - dolje.
 

 

#saturday#pinkribbon #pink#larie #lariebymarinalackovic #croationdesign #spiza #zagreb

A post shared by Lana Gojak (@lana_gojak) on

Naslovnica Ljepota