Dana 22.V.2019. navršava se mjesec dana od kada nas je napustila naša voljena majka, baka, svekrva i prabaka

DRAGICA ŠTRLJIĆ

Hvala rodbini, prijateljima i znancima koji su dostojanstveno ispratili našu dragu na vječni počinak. Posebno zahvaljujemo Ivici i Editi. Zahvalna djeca s obitelji. Počivala u miru Božjem. Sv. misa služit će se dana 29.V.2019. u 18 sati u crkvi u Lokvičićima.
Dana 22.V.2019. god. navršava se najtužniji mjesec dana od kada nas je napustio naš dobri i voljeni

JOZO BEDALOV

Dirnuti velikom pažnjom koja nam je iskazana u najtežim trenucima u našem životu izražavamo duboku zahvalnost rodbini, prijateljima, susjedima, kolegicama i kolegama koji su stiskom ruke, osobnim i pisanim riječima sućuti, cvijećem, dirljivim govorom te dostojanstvenim ispraćajem ublažili našu tugu. Od srca zahvalni: supruga Slobodna, kćerka Benita, sin Srđan s obiteljima
Dana 22.V.2019. navršilo se tužnih mjesec dana od kada nas je napustila naša voljena supruga, majka, baka, prabaka i svekrva

LUCE ŠPADINA

žena Ante rođ. Vlašić 1946. - 2019.
Vječno ćemo te se sjećati i nositi u našim srcima. Veliko ti hvala za sve što si učinila za nas. Ovim putem zahvaljujemo svim dobrim ljudima koji su ispratili našu dragu pokojnicu na vječni počinak i koji su nam na bilo koji način izrazili sućut. Zahvalna obitelj Počivala u miru Božjem.
Danas dana 21.V. navršava se mjesec dana kako više nije među nama naša voljena majka

ZITA STIPICA

21.IV.2019. - 21.V.2019.
U trenucima tuge i nevjerice nismo bili sami. Zahvaljujemo rodbini, susjedima, prijateljima i znancima na toplom stisku ruke i riječima suosjećanja. Hvala našem župniku don. Jozi Lončaru i pučkim pjevačima Stobreča za nama divan i dostojanstven ispraćaj mile nam pokojnice. Sinovi i kćeri s obiteljima Misa zadušnica održat će se danas 21.V. u 17 sati u crkvi sv. Lovre u Stobreču. Počivala u miru Božjem.