Dana 20.VII.2018. navršava se tužnih mjesec dana od iznenadne smrti našeg dragog

BOGAŠIN ŠOIĆ - MIRILOVIĆ

U nemogućnosti smo zahvaliti se svima pojedinačno, za izraženu nam usmenu ili pismenu sućut, te ovim putem zahvaljujemo: hvala barbi, teti i njihovim obiteljima, rodicama, rođacima i ostaloj obitelji. Hvala dragim prijateljima i susjedima te našim Imoćanima na izrazima suosjećanja. Veliko hvala njegovim prijateljima muzičarima, koji su mu na svoj način muzikom i pjesmom poslali posljednji pozdrav. U neizmjernoj boli ostaje zauvijek tvoja majka Mirjana i brat Miro s obitelji. Počivao u miru Božjem. Misa zadušnica održat će se u kapeli Gospe od Zdravlja 20.VII.2018. u 18 h.
Dana 20.VII.2018. godine navršava se tužnih mjesec dana otkako je preminuo naš

BRANIMIR RAKIĆ

20.VI. - 20.VII.2018.
Od srca zahvaljujemo rodbini i dragim prijateljima koji su bili uz nas u teškim trenucima njegove bolesti. Također od srca hvala svima koji su ispratili našeg dragog oca i supruga na vječni počinak. Zahvalna obitelj
Dana 20.VII.2017. navršava se mjesec dana od kada nas je napustio naš voljeni suprug i otac

IVAN MIJAČIKA

S ponosom i ljubavlju čuvat ćemo Te u našim srcima. Hvala Ti za sve trenutke provedene s Tobom, za svaku nesebičnost i ljubav koju si nam davao. Dirnuti pažnjom koja nam je iskazana u trenutku tuge i boli zahvaljujemo rodbini, prijateljima, susjedima i svima koji su bili uz nas, izrazili sućut, prisustvovali dostojanstvenom ispraćaju našeg dragog pokojnika te njegov grob okitili cvijećem. Zahvalna supruga Marija i kćer Ivana Počivao u miru Božjem.
Dana 19.VII.2018. navršava se mjesec dana od smrti našeg voljenog

LUKA TOMASOVIĆ

Dirnuti pažnjom i suosjećanjem zahvaljujemo rodbini, prijateljima, susjedima i svim dragim ljudima na usmenim i pisanim riječima utjehe, na svakom stisku ruke te na dostojanstvenom ispraćaju našeg supruga i oca na vječni počinak. Posebno zahvaljujemo č.s. Laudi na požrtvovnosti i molitvi. Sveta misa zadušnica služit će se u subotu 21.VII. u 19 sati u crkvi sv. Luke u Kučićima. Zahvalna obitelj Počivao u miru Božjem.
Dana 19.VII.2018. navršava se mjesec dana u našem životu bez tebe draga naša supruga, majka, nona

MATIJA ETEROVIĆ (TEA)

1953. - 2018.
Veliku zahvalnost upućujemo Odjelu onkologije, posebno dr. Boraska, ambulanti Pučišća i svoj rodbini, prijateljima, susjedima i znancima koji su svojom prisutnošću ispratili našu pokojnicu. Zahvalna obitelj Počivala u miru Božjem!