Dana 20.VIII.2019. godine navršava se mjesec dana od smrti našeg

IVANA LETICE

pok. Ante
Ovim putem zahvaljujemo svoj rodbini, dragim kumovima, prijateljima i susjedima i svima onima koji su našeg voljenog Ivana ispratili na posljednji počinak. Zahvaljujemo osoblju doma "Zlatne godine", a također zahvaljujemo svima koji nisu mogli prisustvovati ispraćaju i pogrebu, ali koji su s nama tugovali te nam poslali svoje pismene izraze sućuti. Svima veliko hvala. Obitelj pok. Ivana Letice
Dana 19.VIII. navršava se mjesec dana da nas je napustila naša voljena

RENATA BOLJAT

Dirnuti iskazanom pažnjom prema našoj Renati, želimo ovim putem zahvaliti svim dragim ljudima koji su bili uz nju i nas u teškim trenucima. Posebnu zahvalu upućujemo osoblju Gastroenterologije KBC Split, dr. Čavki-Divković te sestrama Ankici, Suzani i Marini. Veliko hvala prijateljima Bože i Tome, don Jakoslavu Baniću na lijepim riječima, crkvenom zboru Kaštel Kambelovac, Renatinim bivšim i sadašnjim kolegama, pogrebnom poduzeću Cipetić, rodbini, prijateljima i susjedima. S tugom u srcu zbog gubitka, ali s velikim ponosom što je bila dio nas, još jednom veliko HVALA svima. Njeni najmiliji Počivala u miru Božjem!
Dana 19.VIII.2019. navršava se tužnih mjesec dana otkad nas je napustila naša voljena

MARA ŠPANJIĆ

Zahvaljujemo svoj rodbini, prijateljima i dragim ljudima koji su bili uz nas i izrazili nam usmene ili pismene riječi utjehe i dostojanstveno ispratili našu pokojnicu. Zahvalna obitelj Počivala u miru Božjem.
Dana 19.VIII. navršava se mjesec dana otkad nas je napustila naša voljena

VERICA PERIŠIĆ

Dirnuti pažnjom koja nam je iskazana u teškim trenucima, najiskrenije zahvaljujemo rodbini, prijateljima, susjedima i svim dragim ljudima koji su nam pismenim ili usmenim putem izrazili sućut te svojom prisutnošću, molitvama i cvijećem ispratili našu dragu pokojnicu. Posebne zahvale želimo uputiti Domu Libertas gdje je provela svoje zadnje dane te našem don Vinku za lijepe riječi i dostojanstven oproštaj. Zahvalni: majka Anica, kćer Dea i sin Mario. Počivala u miru Božjem!
Dana 19.VIII.2019. navršava se tužni mjesec dana od smrti naše voljene

RUŽA ŽIVKOVIĆ

Ovim putem zahvaljujemo rodbini, prijateljima i znancima koji su nam usmeno ili pismeno izrazili sućut ispratili našu dragu pokojnicu na vječni počinak i njen grob okitili cvijećem. Zahvalna obitelj: suprug Ante, kćeri Sonja, Ivana i Marijana s obiteljima. Počivala u miru Božjem.
Dana 20.VIII. navršava se tužnih mjesec dana otkako nas je napustio naš voljeni

BERISLAV BAKOVIĆ

Dirnuti pažnjom koja nam je iskazana u teškim trenucima najiskrenije zahvaljujemo djelatnicima Hitne pomoći Baška Voda i Makarska, Općini Baška Voda, NK Urania, DPH Baška Voda, poslovnim partnerima, rodbini, prijateljima, susjedima i svima koji su nam pisanim i usmenim putem izrazili sućut i svojom prisutnošću, sv. misama, molitvama i cvijećem ispratili našeg dragog pokojnika na vječni počinak. Sveta misa zadušnica služit će se 20.VIII. u 8 sati u crkvi Sv. Nikole u Baškoj Vodi. Supruga Iva, kćer Lucia, otac Anto, majka Vinka, sestre Tanja, Ana i Tea s obitelji. Zauvijek si u našim mislima i srcima. Počivao u miru Božjem.