Prošlo je mjesec dana od odlaska naše voljene

LJUBA GUDELJ

Hvala svima koji su nam iskazali izraze sućuti i dostojanstveno je ispratili na vječni počinak. Sveta misa zadušnica služit će se 23.II.2019. u 15 sati u crkvi Srca Isusova u Krstaticama. Zahvalna obitelj Počivala u miru Božjem.

IGOR GRUBIŠIĆ

Ljudi moji, prije misec dana otiša je naš ćaća. Odlučija je da ode na novo misto. Rekli bi ljudi, bolje misto. Iza sebe je ostavija nas ponosne i sritne. Iša je mirno i spokojno, a ka da je još tu. Čujemo samo lipe riči o njemu. Ćaća fališ nam! Zaboravit Te nećemo nikada, to ti obećavamo. A kako i bi! Dirnuti toplim riječima utjehe, svakim stiskom ruke i pažnjom, koja nam je u trenucima naše tuge i boli iskazana, iskreno zahvaljujemo rodbini, prijateljima i znancima, koji su nam usmeno ili pismeno izrazili sućut. Posebno hvala našem župniku Tonću Šošiću. Tvoji najmiliji Sv. misa održat će se 23.II.2019. u crkvi sv. Petra u Čišlima u 16.30 h. Počivao u miru.
Dana 25.II.2019. navršava se tužnih mjesec dana od kada nas je napustila naša draga

NEDELJKA VUKIĆ

rođ. Marketin
Zahvaljujemo svima koji su je ispratili na posljednji počinak, pružili nam ruku utjehe te okitili njen grob cvijećem. Sv. misa zadušnica služit će se 24.II.2019. (nedjelja) u crkvi Sv. Josipa na Mertojaku u 11 sati. Tvoji najmiliji Počivala u miru Božjem.
Kada je prije mjesec dana ovozemaljski život našeg dragog

LUKA BUĆAN

p. Kaje
prerastao u sjećanje preselivši Gospodinu, ostala je iznutra vjera u Oca, a izvana, draga rodbino i prijatelji, stisak vaše ruke i riječi molitve i utjehe. Želimo zahvaliti svima koji su u tužnim trenucima rastanka s našim voljenim Lukom bili uz nas na bilo koji način, a na poseban način hvala pjevačima i svećenicima na dostojnom ispraćaju dobrotvora, domoljuba i plemenitog člana cijele naše obitelji!. „Mnogim ću ga danima nasititi i pokazati mu spasenje svoje.“ (Psalam 91,16) Počivao u miru Božjem!
Dana 23.II.2019. navršava se tužnih mjesec dana od kada nas je napustio jedini i voljeni

STIPAN PALADA

1946.
Od srca zahvaljujemo rodbini, prijateljima i znancima, mještanima sela Dograde i okolice na iskazanoj sućuti i dostojanstvenom ispraćaju našega Stipana. Zahvalna supruga i djeca s obiteljima Sv. misa zadušnica služit će se 24.II.2019. u 11 h u crkvi Sv. Jakova u Marini. Neka nam te čuva dragi Bog i laka ti zemlja bila. Tvoji najmiliji
Dana 23.II.2019. navršio se tužan mjesec dana od kada nas je napustila i otišla u vječnost naša voljena

LJUBICA STRINIĆ

(Kostanjke) ud. Petra
Duboko dirnuti pažnjom, suosjećanjem i dostojanstvenim ispraćajem drage majke, bake, prabake, tete i strine zahvaljujemo rodbini, prijateljima, susjedima, župnicima župe Sv. Križa u Splitu i župe Krista Kralja u Lokvičićima te svima koji su nam izrazili sućut i dragu nam Ljubu ispratili na vječni počinak i njen grob okitili cvijećem. Zahvalna obitelj Počivala u miru Božjem. Sveta misa za pokojnicu služit će se dana 2.III.2019. u 10 sati u Lokvičićima.
Dana 24.II.2019. navršava se tužnih mjesec dana od smrti našeg voljenog supruga, oca, djeda, svekra i punca

BOŽE BILOBRKA

Hvala ti za svu dobrotu i ljubav koju si nam cijelog svog života pružao. Zauvijek ćeš živjeti u našim srcima. Dirnuti iskazanom pažnjom i sućuti u trenucima naše tuge zahvaljujemo rodbini, prijateljima, susjedima i svim dragim ljudima koji su bili uz nas, izrazili nam riječi utjehe, te dostojanstveno i s ljubavlju ispratili našeg dragog Božu na vječni počinak. Sveta misa služit će se u subotu, 23. veljače u 17 sati u župnoj crkvi sv. Lovre u Stobreču. Zahvalna obitelj Počivao u miru Božjem.