Dana 15.XII.2019. navršava se tužnih mjesec dana otkako nas je napustio naš dragi

ANTE TOMAŠ

1966. - 2019.
Uvijek si bio i uvijek ćeš biti najjači vjetar u naša leđa na koju god stranu da krenemo fališ, fališ, fališ.... Veliko hvala don Nikoli Galovu, rodbini, kumovima i prijateljima na dostojanstvenom ispraćaju i riječima utjehe u ovim teškim trenucima. Tvoji najmiliji. Misa zadušnica održati će se dana 17.XII.2019. u 8.30 h u crkvi Gospe od Ružarija u Segetu Donjem. Počivao u miru Božjem.
16.XII.2019. navršava se 40 dana od smrti našeg voljenog

JURE BEKAVAC

Zahvalni dragom Bogu na daru njegova života i na svemu što je za nas u životu učinio neka ga dragi Isus milostivo nagradi vječnim životom. Zahvaljujemo svima na dostojanstvenom ispraćaju i na svakoj izrečenoj molitvi za našeg pokojnika. Sv. misa slavit će se 16.XII.2019. u 9 h u Kapeli rođenja BDM Lokvičići. Zahvalna obitelj Počivao u miru Božjem.
Danas je mjesec dana od kako nas je napustio naš otac

NIKO GRGAS GRANDO

15.XI.2019. - 15.XII.2019.
Ovim putem od srca zahvaljujemo rodbini, prijateljima, susjedima i znancima, koji su bili uz nas. Hvala svima koji su našem ocu pomogli u njegovim zadnjim danima života posebno Damiru Miliši i njegovoj supruzi Danici i gospođi Veri. Hvala Damiru na dirljivom oproštajnom govoru, crkvenom zboru Zablaće, klapi Baron i fra Ivanu Penava. Hvala svima koji su nam uputili sućut usmenim ili pismenim putem, te našeg dragog pokojnika ispratili na vječni počinak i grob okitili cvijećem. Oče naš otišao si prebrzo za našom majkom. Sad ste opet skupa. Čuvali vas Anđeli nebeski! Vaša djeca kćer Vedrana i sin Ivan s obiteljima
Dragi 14.XII. završava najtužniji mjesec u mom životu. Uvijek ćeš biti voljen i nikad zaboravljen

ANĐELKO GORDAN KEVIĆ

pok. Stipe 1946. - 2019. hrvatski branitelj
Zahvaljujem se svima koji su te došli ispratiti jer je i nebo plakalo, a to pokazuje koliko si bio drag i omiljen svojim Drnišanima sa okolnim mjestima. Također se zahvaljujem svima koji su pismenim putem izrazili sućut. Tvoja draga Milena Počivao u miru Božjem.
Dana 14.XII.2019. navršava se mjesec dana od smrti naše voljene

NEDILJKA DRAGUN

Dirnuti iskazanom pažnjom i poštovanjem zahvaljujemo svoj rodbini, prijateljima i dragim ljudima koji su bili uz nas. Posebno hvala doktorima i sestrama Klinike za onkologiju i radioterapiju KBC-Split na pruženoj njezi i liječenju naše majke. Sv. misa zadušnica služit će se u subotu 14.XII.2019. u 11 sati u konkatedrali sv. Petra. Ožalošćeni sinovi Marko i Miljenko s obiteljima. Počivala u miru Božjem.