Dana 27.III.2019. navršava se tužnih mjesec dana od odlaska naše voljene supruge, majke, bake, prabake i sestre

NEĐELJKA JAKELIĆ

Iskreno zahvaljujemo rodbini, prijateljima, susjedima, znancima i svim dragim ljudima koji su nam izrazili usmenu ili pisanu sućut, a našu pokojnicu dostojanstveno ispratili i njen grob okitili cvijećem. Zahvalna obitelj Počivala u miru.
Navršava se mjesec dana od smrti voljenog oca

PETRA BULJANA

Ćaća, hvala za svaki trud, patnju i bol koje si za ovozemaljskog života podnosio za svoje " Brusove" i unučad. Tebe je naučio život, a ti nas i zato ti hvala. Hvala svima koji su ispratili našeg oca na vječno počivalište i izrazili sućut. Hvala svećenicima don Bečiću, don Budiću, don Prnjaku i don Bekavcu. Posebno zahvaljujemo dr. Proliću i prof.dr.sc. Ireni Perić, medicinskoj sestri Pavi Vuković koji su bili uz našeg oca u njegovoj bolesti. Zahvalna djeca: Zdenka, Milena, Ivan, Milan i Josip
Dana 27.III.2019. navršava se tužnih mjesec dana kako se preselila u vječnost naša draga

RUŽA KRALJEVIĆ

S tobom je zaspalo sve, teško je svugdje te vidjeti a nigdje te naći. S ljubavlju koju smrt ne prekida živjet ćeš vječno, uvijek i zauvijek s nama. Zahvaljujemo rodbini i prijateljima na podršci u teškim trenutcima. Sv. misa služit će se dana 30.III.2019. u 12 sati u crkvi Gospe Fatimske na Škrapama. Počivala u miru Božjem, anđele naš dobri!
Dana 26. ožujka navršava se tužnih mjesec dana od odlaska našeg voljenog

IVO VRSALOVIĆ CAREVIĆ

Iskreno zahvaljujemo rodbini, prijateljima, susjedima, znancima i svim dragim ljudima koji su nam izrazili usmenu ili pisanu sućut, a našeg pokojnika dostojanstveno ispratili i njegov grob okitili cvijećem. Ožalošćena obitelj. Počivao u miru Božjem.