Dana 19.I.2020. navršilo se mjesec dana otkad nas je napustio naš voljeni

JOSIP BURIĆ

Još uvijek nam je teško povjerovati u njegov odlazak i sjećamo se svakog trenutka proteklih mjeseci, kad je i u izuzetno teškim trenucima imao snage, vjere i ljubavi držati nas na okupu i on nas bodriti. Ovim putem zahvaljujemo svima koji su mu pomogli u bolesti i olakšavali mu tegobe. Zahvaljujemo svima koji su izrazili iskrenu sućut u povodu njegova odlaska, dragoj rodbini, prijateljima, kolegama i susjedima, koji su se i u ovoj prilici iskazali. Veliko hvala sveprisutnom susjedu Jakši Buliću, rođaku Bogoslavu Buriću na pomoći pri ukopu te nećaku don Josipu Perišu na dirljivom oproštaju od našeg Joze. Mi koji smo ostali iza njega s ponosom se sjećamo s kakvom je upornošću i vjerom u dobro, humanošću i hrabrošću kročio ovim životom i cijeli život nas tome učio. Nama, dragi naš, ne preostaje ništa drugo nego svakoga dana, upravo onako kako si i sam radio, staviti osmijeh na lice i krenuti među ljude s tvojim tako prepoznatljivim i neumornim "Zdravi i veseli bili!". Zahvalna obitelj
Danas se navršava mojih tužnih mjesec dana otkako si me napustio voljeni

MIHOVIL (MIŠO) BREKO

24.VII.1955. - 19.XII.2019.
Fališ mi, još je sve nestvarno i ne mogu vjerovati da je gotovo naših 45 godina lijepog zajedničkog života. Ovim putem želim se zahvaliti KB Merkur i dr. Ingi Mandac Rogulj, dr. Luki Vučemilu, dr. Aniti Šimac Rako, dr. Edi Bobanu te med. sestri Peri Bitunjac. Zahvaljujem se prijateljima Igoru Vitiću, Mariju Čeliku, Ankici i Ivici Panzi, Ani Panzi i Bori Bilandžiću koji su u ova tri mjeseca bili stalno uz nas. Na kraju zahvaljujem svima koji su moga supruga ispratili na vječni počinak i cvijećem okitili njegov grob. Mirno spavaj ljubavi i lijepo sanjaj, tvoja Suzana.
Dana 19.I.2020. navršava se tužni mjesec dana rastanka od našeg dragog

MIRO BALIĆ

S dubokim poštovanjem i zahvalnošću iskreno zahvaljujemo rodbini, prijateljima, susjedima i svim dragim ljudima koji su bili uz nas u ovim teškim trenucima, izrazili sućut pismenim ili usmenim putem i dostojanstveno našeg dragog Mira ispratili na vječni počinak. Mirno spavaj anđele naš. Tvoja supruga s djecom Počivao u miru Božjem.
Dana 15.I.2020. na mjesnom groblju Svetog Petra u Siveriću sahranjen je naš brat

HRVOJE TOPIĆ

pok. Martina i Blanke
Zahvaljujemo svoj rodbini, prijateljima i susjedima na iskazanoj sućuti i pomoći. Posebno zahvaljujemo stricu Ivanu Topiću i njegovoj obitelji, župniku fra Iliji Mikuliću i mještanima Siverića. Zahvalne sestre: Ozana Bilušić s obitelji, Veronika Gović s obitelji i Marija Topić Počivao u miru Božjem.
Zahvala, mjesec dana je prošlo od kad nas je napustio naš dragi Barba Ivo

DR. IVAN - IVO VLAJČEVIĆ

stomatolog
Dirnuti pažnjom u trenucima bolnog rastanka iskreno zahvaljujemo rodbini, prijateljima i dragim ljudima, koji su nam izrazili riječi utjehe i suosjećanja te pomogli u bolnom trenutku rastanka. Posebno hvala košarkaškom klubu Alkar (bivšem Tekstilcu) koji su se sjetili svog najboljeg državnog juniorskog prvaka u bivšoj državi. Od srca hvala svim braniteljima Domovinskog rata, koji nisu zaboravili da je Barba Ivo ostavio posao liječnika Stomatolga u Švicarskoj i došao voditi ratnu bolnicu kao ravnatelj u Sinjskom Domu Zdravlja do završetka rata. Hvala svima što ste ga dostajanstveno otpratili na vječni počinak uz mnogo cvijeća koje je uvijek volio. Ožalošćeni sestra Đurđica sa obitelji.
PRETHODNI DAN| NAREDNI DAN