Dana 22.IX. navršava se mjesec dana od kada nas je napustila naša voljena

ZDRAVKA ĐERĐA

rođ. Zovko
Duboko dirnuti iskazanom pažnjom i suosjećanjem ovim putem zahvaljujemo rodbini, prijateljima i susjedima. Veliko hvala Sandri Peran i osoblju doma "Zlatni Dani" koji su do zadnjeg dana skrbili o našoj dragoj. Hvala svećenicima don Anti Žderiću i Danku Kovačeviću župe Prečistog Srca Marijina - Gospa Fatimska (Škrape) na sprovodnom obredu i dirljivim oproštajnim riječima. Zahvalna obitelj
Dana 22.IX.2018. navršava se tužnih i bolnih mjesec dana otkada nas je napustio voljeni naš

ANTE PRNJAK

Sjećanje nam ostaje, tuga ne prestaje! Zahvaljujemo za svaki stisak ruke i riječi utjehe rodbini, prijateljima i svim dragim ljudima koji su suosjećali s nama i našeg voljenog ispratili na vječni počinak. Zahvalna obitelj Počivao u miru Božjem.
Kalendar kaže da je prošlo mjesec dana, a Ti još s nama. Ama baš svake minute.

MILAN ROŠČIĆ (LOKIN)

Čudno smo nastavili dalje, kao da živimo neke privremene, paralelne živote. Nismo bili sami. Ne samo rodbina, svi tvoji i naši prijatelji, kumovi, susjedi, kolege, znanci... bili su uz nas. Svima veliko, ljudsko hvala na iskazanom poštovanju, pažnji i ljubavi. Vole te tvoji Ljeri, Ana, Maja, Plinto, Zmajo i Viki Misa zadušnica održat će se danas u 17 sati u Grabovcu.
Prošlo je bolnih mjesec dana od kada nas je napustio naš dragi suprug i otac

VJENCESLAV LIVAJIĆ

(KOČKIĆ)
Zahvaljujemo rodbini, prijateljima, kumovima, znancima i crkvenom zboru koji su bili uz nas i ispratili našeg dragog pokojnika na vječni počinak. Ucviljena obitelj Sveta misa zadušnica bit će 22.IX.2018. u 9 sati u crkvi svete Ane u Poljicima - Imotski. Počivao u miru Božjem.