Nema tog vremena koje može izbrisati sjećanje i uspomenu na Tebe...

DENIS GRUBIŠIĆ

2016. - 2018.
Zauvijek ćeš živjeti u našim srcima. Suprug Ante, sinovi Edi i Nikola, kći Antea, nevjesta Ana, zet Gordan, te unučad Rino, Tisa i Nika Počivala u miru Božjem.
Dana 22.IV.2018. navršava se tužnih mjesec dana od kada nas je napustio voljeni suprug i otac

DENIS ČULIĆ

25.III.1964. - 22.III.2018.
Stojim uz prozor more tiho šumi jedan val tiho udara od hrid niz moje lice tople suze klize ni večeras mi nećeš doći ti. Gasim svijeću šapćem tvoje ime naša ljubav gasne odnosi je vir. I ako mi već sutra sreća ruku pruži moja duša neće više naći mir. S ljubavlju tvoji najmiliji.
Tužno sjećanje

MANDA RINČIĆ

25.II.1930. - 22.IV.2017.
Draga mama s ljubavlju mislimo na tebe. Nedostaješ nam. Tvoji najmiliji Misa za pokojnicu 30.IV. u Kaštel Starom u 19 sati, Župa sv. Ivana Krstitelja.
Sjećanje na našeg voljenog

MILJENKO JURIČIĆ

22.IV.2015. - 22.IV.2018.
S ljubavlju čuvamo uspomenu na tebe. Tvoji najmiliji
Sjećanje na voljenu majku

ROSVITA SUNARA

2017. - 2018.
"Gospodin je pastir moj ni u čem ja ne oskudijevam." Tvoja djeca: Tomislav, Krešimir, Zrinka i Marija s obiteljima Sv. misa zadušnica služit će se 22.IV.2018. u 10.30 sati u Nevest Ceri. Počivala u miru Božjem.

ŠIME HENJAK

22.IV.2013. - 22.IV.2018.
Što znači pet godina u vječnosti tvog počinka i beskraju našeg sjećanja? Samo kap u moru naše ljubavi prema tebi. Tvoja Slavica Aralica s obitelji

RATKO GOIĆ

22.IV.2016. - 22.IV.2018.
Premalo je riječi a previše tuge da ti kažemo koliko nam nedostaješ. Mirela, Jure i Goran

ANA PUNDA

21.IV.2015. - 21.IV.2018.
Prošle su tri bolne godine otkada te nemamo. Uvijek si u našim mislima, u našim srcima i našim pričama. Tvoji: sin Ante i suprug Mate Sveta misa služit će se 21.IV.2018. u 17 sati u crkvi sv. Petra u Kotlenicama.
Dana 21.IV.2018. navršava se tužna godina otkako nas je napustila naša voljena

ANA SUNARA

rođ. Pućo 21.IV.2015. - 21.IV.2018.
Vrijeme prolazi, ali tvoja ljubav, dobrota i djela ostaju trajno u našim životima. U tišini vječnog doma neka te prate naše misli i molitve. Tvoji najmiliji Počivala u miru Božjem. Sv. misa služit će se dana 21.IV.2018. u 11 sati u župnoj crkvi u Nevestu.
Sjećanje na

IVAN LEKIĆ

Iako te nema već godinu dana, u našim srcima si još uvijek tu s nama. Neka te čuvaju anđeli, dragi brate nedostaješ nam! Tvoj brat Nikola, sestre Marija i Zdenka Počivao u miru Božjem.
Tužno sjećanje na našeg voljenog

JAKOV PROLIĆ

1991. - 2016.
Prošla je druga godina od kada te nema i premalo je riječi za izraziti tugu u našim srcima. Dragi naš sine i brate, zauvijek te čuvamo u našim srcima i mislima. Sv. misa služit će se 21.IV. u 17 sati u crkvi Imena Isusovog na Satriću. Počivao u miru Božjem.
Prošla je tužna godina od smrti naše voljene

MARA MILIĆ

21.IV.2017. - 21.IV.2018.
U srcu tuga na grobu tišina, a u kući velika praznina. S vremenom ćemo plakati tiše, a ti ćeš nama faliti sve više i više! Kad sudbina uzme što se najviše voli utjehe nema, zaborav ne postoji. Tvoji najmiliji: suprug Nine, sin Marko sa suprugom Milenom i kći Kristina Počivala u miru Božjem.

MARIJA RADNIĆ

2017. - 2018.
Prošla je duga i teška godina. S ljubavlju ćemo te spominjati po dobru pamtiti i u srcu zauvijek nositi. Tvoja obitelj Počivala u miru Božjem.
Navršavaju se dvije tužne i bolne godine otkad te nema voljeni brate

NENO BALOV

Vrijeme prolazi, al' bol i praznina koju si ostavio nikad proći neće. Zauvijek si u našim mislima i molitvama. Tvoj brat Denis s obitelji Počivao u miru Božjem.
Prerano si nas napustio voljeni sine

NENO BALOV

Svojim odlaskom si nam slomio srce, ali nisi otišao sam. Dio nas si ponio sa sobom. Boli sve što podsjeća na tebe, svaki djelić ovog svijeta. Mirno spavaj naš voljeni! Tvoji: majka Ivanka i otac Ivan Počivao u miru Božjem.
Dragi tata

NENO BALOV

Silno si nas želio i volio, ali okrutna sudbina nas je prerano rastavila. Ali nije kraj! Oči naše kao tvoje, i u njima tvoj sjaj. Dragi tata znaj, dok u njima sija sjaj, tebi nije kraj. Tvoje Vita i Emili
Sjećanje na našeg voljenog

NENO BALOV

21.IV.2016. - 21.IV.2018.
Otišao je pijetlovi kad se bude, kao da u šetnju nekud kreće. Otišao je s mirisima jutra, nije znao da se vratiti neće. Najdraži! Iako ćemo s vremenom plakati sve tiše, falit ćeš nam sve više i više. Tvoja supruga Tea i kćeri Emili i Vita
Kako je mučan današnji dan kada se mora plakati dušom i pronalaziti riječi koje neće sličiti boli i ostaviti tračak sjaja za lijepa sjećanja

SINIŠA ZOVIĆ

21.IV.2011. - 21.IV.2018.
Hvala ti dušo moja za godine dok si bio leptir na mom dlanu. Otišao si iznenada sa sivim oblakom u život koji se zove vječnost. Suzama biserne rose skupljam dragi moj sine nezacijeljene rane sretnih dana. Kada bi te opet mogla povesti za ruku i poći stazom našeg mira, skrila bih te u mom srcu da ostaneš zauvijek. Nema više staze i mira, ali patnja i bol ostaju. Zato drago dijete počivaj u svjetlosti Božje nazočnosti i besmrtne ljubavi. Laku noć ugaslo sunce moje. Tvoja majki
Dana 22. travnja 2018. godine navršavaju se veoma bolne i tužne dvije godine otkad nije s nama naša voljena i neprežaljena

ANDRIJANA (ANDRICA) DUMIČIĆ

ud. Jerolima, rođ. Vlašić 1931. - 2016.
Nema riječi koje bi izbrisale tugu u mom srcu. Draga moja Majko, pozdravi mi naša dva anđela Andru i Jerolima. Molite se za sve nas, volimo Vas zauvijek. Tvoj sin Siniša s obitelji. Počivala u miru Božjem. Sveta misa zadušnica služit će se u crkvi Gospe u Siti u Strožancu (Podstrana) u nedjelju 22. travnja 2018. u 9 sati.
Tužno sjećanje na voljenog sina i brata

MARIO JERČIĆ

21.IV.2013. - 21.IV.2018.
Dok mi živimo, živjet ćeš i ti najljepša zvijezdo našeg neba. Tvoja majka Slavica i brat Nenad s obitelji
Voljeni naš

MARIO JERČIĆ

21.IV.2013. - 21.IV.2018.
U nama još uvijek odjekuju tvoji koraci i srce čežnjom za tobom zadrhti! Tvoji: Nada, Marina, Vanesa, Šimun i Antonio
Sjećanje na voljenoga zeta

NENO BALOV

Ostavio si duboki trag u našim životima. Zauvijek ćeš nam nedostajati. Tvoja punica Marija, Mario i Hana, svastika Andrea i Filip, svastika Ivana i Josip
Tužno sjećanje na našeg voljenog

PROF.DR.SC. STJEPAN LAKOŠ

21.IV.2017. -21.IV.2018.
Čuvamo te u našim srcima i uspomenama, vedrog i nasmijanog i uvijek spremnog za lijepe riječi za svakog od nas. Hvala ti. S ljubavlju tvoji najmiliji: supruga Katica, Deniza, Antonella, Andrea, Mislav i Mladen Počivao u miru Božjem.