Sjećanje

PERO ERCEG - LIVNJAK

22.VII.2017. - 22.VII.2018.
Teško je vjerovati da je prošla godina dana, otkako si nas napustio. Ponosni smo što smo te imali, a tužni što smo te izgubili. Hvala ti za se. U tišini vječnog mira neka te prate naša ljubav i sjećanje. Počivao u miru Božjem. Tvoji: supruga Katica, kćer Jadranka s obitelji, sin Dragan s obitelji, sestra Tina s obitelji, obitelj pok. brata Ante te ostala tugujuća rodbina
Sjećanje na voljenu suprugu, majku i baku

LJUBICA VUKUŠIĆ

1952. - 2017.
Uvijek si u našim mislima i srcima. Počivala u miru Božjem.
Sjećanje na voljenu

ANĐA BRNIĆ

ud. Brne rođ. Zebić 22.VII.2015. - 22.VII.2018.
Vrijeme koje prolazi tužno je, život bez tebe težak je, ljubav prema tebi vječna je. Tvoji najmiliji: sin Boris s obitelji, kćeri Ivanka Zagorac i Nada Belas s obiteljima Počivala u miru Božjem.

ĐANI MATULIĆ

22.VII.2013. - 22.VII.2018.
Nikad ne umire onaj tko živi u srcima najmilijih. Nedostaješ nam svakog dana i ovih se pet godina čine predugima bez tebe. Ostala nam je samo nada za ponovni susret u vječnosti. Vole te tvoji mama Nazifa, tata Tonči i seke Milena, Hani i Ana. Sv. misa zadušnica bit će 30.VII.2018. u 19.45 h u Postirama.
Sjećanje na naše voljene

MARIJA JURKO

i

ZVONIMIR JURKO

Uvik s nama. Nela, Ivana i Ivan
Dana 19.VII.2018. navršava se druga godina otkada tebe nema naš voljeni ANĐELE

BRANIMIR STRGAČIĆ

2016. - 2018.
Ako postoji to mjesto gdje si ti našao svoj mir, život bez okrutnosti, s više pravde i odanosti, jedino ti može biti teško gledajući nas koliko smo NESRETNI. Okrutnoj sudbini ne vjerujemo, niti se mirimo s istinom. S bolom i patnjom svake sekunde iz dana u dan ti si u našim mislima. Obitelji Strgačić, Jelaska, Čaljkušić Čuvali te anđeli.
"Kad me jednom noć ne isprati u zoru Kad me tvoji poljupci ne probude Pusti jugu neka prospe me po moru Neću suze i po dobru pamti me" H.R.

ZDENKO BURICA

2013. - 2018.
Uvijek si u našim srcima, mislima i molitvama. Tvoja obitelj