Voljeni moj sine! U raj poveli te anđeli, na dolasku tvojem primili te mučenici i odveli te u raj nebeski

STIPE LOVRIĆ

Riječima se ne može opisati koliko mi nedostaješ sine moj. Znam da ćeš me jednom čekati na pragu vječnosti. Tvoja ljubav, tvoj osmijeh i tvoja djela ostat će uvijek u mom srcu. Hvala ti za sve trenutke sreće i radosti. Živjet ćeš u svakom danu i biti prisutan u svakoj molitvi. Ponosna sam šta si moj sin. Čuvali te anđeli nebeski. Volim te zauvijek sine moj, tvoja mama. Hvala ti za sve.
Sjećanje

STIPE LOVRIĆ

Sunce moje malo, bilo je dovoljno vrimena ali opet premalo trenutaka da govorimo jedno drugom volim te. Ostavija si nam puno u svom kratkom životu za sve nas. Odjurija si iz njega onako kako si i živija. Brzo, strastveno, burno... I ostavija trag koji će mi obasjavat put. Bija si Velik voljeni moj brate. Nek mi te čuvaju anđeli nebeski. Volimo te. Tvoja seka Valentina s obitelji
Sjećanje na voljenog supruga, oca, djeda i svekra

ANTE BARČOT

23.IX.2017. - 23.IX.2018.
Neizmjerno nam nedostaješ. S nama si u našim srcima i mislima. Supruga Mirjana, sinovi Zoran i Darko s obiteljima Sv. misa služit će se 23. rujna 2018. (nedjelja) u 8 sati u crkvi Sv. Josipa, Mertojak.
Ujo moj hvala ti.

STIPE LOVRIĆ

Hvala ti da sam se uvik smija kad san bija sa tebon, bilo to u kafiću, na poslu ili doma na kauču, uvik smo se nekako zabavili. I kad smo pričali o ozbiljnim temama, moga san provest satima sa tobon... i nekoliko Heinekena usput naravno. Hvala ti za svu tvoju pomoć koju si mi pružio, uvik. Nikada me nisi zanemario, hvala ti za to i za svaki dan koji smo proveli skupa, svaki je bija poseban. Znaš kad kažu da nikad ne voziš brže od svojeg anđela, e pa ja sad znam da me jedan promatra iza leđa a drugi sigurno ispred mene cijelo vrijeme u retrovizoru. Tako da: Nemoj mi pobići!! Tvoj nećak David
Tužno sjećanje na voljenu suprugu

IRENA FURČIĆ

rođ. Gracin 2015. - 2018.
Prošle su tri godine tuge i boli. Fališ mi, puno mi fališ. Tvoj stari
Tužno sjećanje

SMILJANA DRAGAN

23.IX.2012. - 23.IX.2018.
Draga suprugo i majko, prođe i 6. godina otkako si nas rano napustila u velikoj tuzi, sjećanju, molitvi i vjeri u ponovni i vječni susret. Hvala ti za sve dobro što si učinila za svog kratkog ovozemaljskog života. Hvala svima koji te se sjećaju i sve ove godine kite tvoj grob cvijećem i pale svijeće. Suprug Mijo, sin Marko, obitelj pok. kćeri Marijane Žišković, kćeri Zrinka Čulin i Ivana Marinović s obiteljima Sv. misa zadušnica služit će se 23.IX. u 11 h u crkvi Sv. Ivana Krstitelja u Bristivici. Počivala u miru Božjem.
Sjećanje na naše drage roditelje

VINKO ŠKARO

24.VI.2006. - 23.IX.2018.

MARIJA ŠKARO

23.IX.2017. - 23.IX.2018.
Odlaskom roditelja ostala je praznina u našim srcima, ali smo ponosne jer su nam pružili svu ljubav ovoga svijeta. Zauvijek zahvalne kćeri: Zdenka, Boženka, Inga i Snježana s obiteljima Počivali u miru Božjem.
Sjećanje na našeg voljenog

FRANE PEJKOVIĆ

22.IX.2017. - 22.IX.2018.
U našim srcima uvijek voljen, u našim mislima nikad zaboravljen. Tvoji: supruga Katica, kći Tonkica s obitelji i Ina s obitelji Počivaj u miru Božjem.
Sjećanje na našu voljenu

ANA BAŠIĆ MATAS

pok. Ivana 22.IX.2015. - 22.IX.2018. (žena Želimira)
Prošle su tri tužne godine otkako si nas napustila, a tvoj plemeniti lik i dobrota vječno ostaju u našim srcima i sjećanju. Dok živimo ti ćeš biti dio nas. Počivala u miru Božjem. Tvoji najmiliji
Sjećanje

SLOBODAN KOVAČIĆ

22.IX.2008. - 22.IX.2018.
Vrijeme prolazi, ali ljubav i sjećanja ne blijede. Tvoja obitelj
Sjećanje na voljenog supruga, oca, djeda i svekra

ANTE KALINIĆ

22.IX.2013. - 22.IX.2018.
Vrijeme čuva našu ljubav, sjećanja, tople i lijepe uspomene na tebe, tvoj osmijeh i lik. Uskrsnuće je naša vjera, a ponovni susret s tobom naša nada. Tvoj tihi dom ćemo kititi, u srcu te nositi, za tebe Boga moliti. Volimo te. Tvoji najmiliji: supruga Senka, sin Nikša, kći Kristina, nevjesta Anita i tvoje drage unuke Antea i Nika Počivao u miru Božjem. Sv. misa zadušnica služit će se u nedjelju 30.IX. u 9 h u crkvi Sv. Frane u V. Broćancu.
Tužno sjećanje na našeg voljenog

BLAŽ BRALIĆ

22.IX.2012. - 22.IX.2018.
Šest godina je prošlo otkad nisi s nama, a zaborava nema sve dok žive oni koji te vole. Vrijeme čuva naša sjećanja, tople i drage uspomene na tebe. Hvala svima koji posjećuju tvoj tihi dom i koji te čuvaju u mislima. Sv. Misa služit će se u nedjelju 23.IX.2018. u 9 sati u crkvi sv. Jure u Radošiću. Tvoji najmiliji: supruga Anka, sin Vladimir i kći Davorka s obiteljima. Počivao u miru Božjem.
Sjećanje na našeg voljenog

FRANJO BAŠIĆ

22.IX.2014. - 22.IX.2018.
Za sve što je bilo i za sve što dolazi nedostaješ. Nosimo te u srcu i čuvamo od zaborava. Tvoja supruga i djeca s obiteljima Počivao u miru Božjem.
Dana 22.IX.2018. navršava se godina dana od kada nas je napustio naš voljeni

ANTE GUĆ

22.IX.2017. - 22.IX.2018.
Zauvijek ćeš ostati u našim mislima i molitvama. Tvoja supruga Zdenka i djeca Sandra, Maja i Joško s obiteljima Počivao u miru Božjem.

ANTE GUĆ

Dragi brate, bio si i ostat ćeš u mom srcu kao i one lijepe godine provedene s tobom. Hvala ti! Počivao u miru Božjem. Sestra Marija s obitelji
Dana 22.IX.2018. navršava se godina dana od smrti našeg voljenog

IVAN SOBEK

S ljubavlju i uspomenama čuvamo te u srcu, mislima i molitvama. Počivao u miru Božjem. Tvoji najmiliji
Sjećanje

VESNA KRIŽANAC

2017. - 2018.
Kao da si umrla. A nisi. Živiš u našim srcima. Obitelji: Jurić-Šolto, Hrste i Masnić
Sjećanje na voljene

IVAN KAŠTELANAC

23.VI.1933. - 3.VIII.2016. i

ANA KAŠTELANAC

2.XII.1936. - 22.IX.2015.
Vrijeme ide, bol ne prolazi. S nama ste u srcu i mislima. Sin Tonći s obitelji
Dana 21.IX.2018. navršava se tužnih 6 godina bez našeg dragog, voljenog i nikad zaboravljenog supruga, oca, djeda i svekra

MATE BABIĆ

Strikan 21.IX.2012.-21.IX.2018.
Danas Mate, na tvoj imendan , premalo je riječi da kažemo koliko nam nedostaješ, koliko te volimo i svugdje se dragom Bogu za tvoju dušu molimo.Ti si trag koji se ne može izbrisati, ljubav koja se nikad ne može preboljeti. Bio si čovjek od malo riječi, ali od velikih djela. S ponosom te spominjemo. Hvala ti za sve lijepe uspomene i svu ljubav koju si nam tokom svog života darivao. Tvoja ljubav i dobrota pratit će nas u sve dane naših života. Živimo u nadi ponovnog susreta s tobom. Neka te gore čuva dragi Bog, a mi ćemo te čuvati u srcu svom. Hvala svim dragim ljudima koji te se sjećaju i obilaze tvoj vječni dom. Tvoji najmiliji: tvoja supruga Ana, sin Filip s obitelji, kćeri Marija Bajić s obitelji i Branka Babić s obitelji Sv. Misa zadušnica služila se u Potravlju 2.VIII.2018. , a u Horgenu u Švicarskoj služit će se 23.IX.2018. Počivaj u miru Božjem.