Tužna srca javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 17.X.2019. preminuo naš voljeni suprug, otac, djed, brat i punac

DOMINIK BEZIĆ

1936. - 2019.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavit će se dana 18.X.2019. (petak) u 15.30 sati na mjesnom groblju u Grohotama na Šolti. Ožalošćeni: supruga Marija, kćeri Nikolina i Ines, sin Joško, unuci Toni, Jure i Nadan, zet Boško, brat Ivo s obitelji, obitelj pok. brata Josipa, te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Počivao u miru.
"O Bože zar si pozvao mene, tvoje usne moje rekoše ime, svoju lađu sada ostavljam žalu, odsad idem kamo šalješ me ti." Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 15.X.2019. prestalo kucati srce našeg voljenog supruga, oca, brata, dida i pradida

IVAN STUPALO

(MAĆUN) 1940. - 2019.
Posljednji ispraćaj voljenog nam pokojnika obavit će se dana 18.X.2019. u 15 sati na mjesnom groblju Neorić. Ožalošćeni: supruga Vera, kćeri Biserka, Sanja i Ivana, sestre Iva s obitelji, Jadranka s obitelji, obitelj pok. brata Nikole, zetovi Željko, Srećko i Slavko, unučad Ivan, Vinko s obitelji, Petra s obitelji, Anamarija, Karla, Anđela i Lucia, praunučad Lili i Duje, te ostala rodbina i prijatelji Počivao u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo svim rođacima, prijateljima i znancima žalosnu vijest da je naš dragi suprug, otac, djed i barba

JOSIP KAŠTELAN

blago u Gospodinu preminuo u utorak 15.X.2019 u 81. godini života. Pogreb dragog pokojnika bit će u petak 18.X.2019. u 16 sati na groblju u Pučišća na Braču. Sveta misa zadušnica služit će se nakon pogreba u Crkvi Blažene Gospe od Utjehe na groblju. Tvojim se vjernima, Gospodine - život mijenja, ne oduzima. Počivao u miru Božjem! Tugujući: supruga Lilli, sinovi Frank i Robert, nevjeste Agata i Sandra i unuk Rafael, te ostala tugujuća rodbina i prijatelji.
S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 15.X.2019. preminuo naš dragi

MATE TUKIĆ

1940. - 2019.
Posljednji ispraćaj našeg dragog pokojnika bit će 18.X.2019. u 15.15 na groblju Lovrinac. Ožalošćeni: kćeri Zdravka i Žana, unuci Nikolina, Petar, Dora, Ana i Marta, njegova Neda, zetovi Vedran (odsutan) i Oliver, sestre Ivanka (odsutna), Marija i Dragica s obiteljima, te ostala tugujuća rodbina. Počivao u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo da je nakon kratke i teške bolesti, dana 15.X.2019. u 80. godini života preminula naša draga

ANA ŠUŠAK

rođ. Kardoš ud. Mirka
Sahrana je obavljena tiho u krugu obitelji dana 17.X.2019. na groblju sv. Frane u Sinju. Ožalošćeni: sin Zlatko (Ćićo), nevjesta Dijana, unuci Marko, Maja i Marta, braća Ivan (Malo), obitelj pok. brata Joze, obitelj pok. brata Vinke i obitelj pok. brata Petra (Mile) te ostala rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem.
"O Bože zar si pozvao mene, Tvoje usne moje rekoše ime, svoju lađu sada ostavljam žalu, od sad idem kamo šalješ me Ti…" Shrvani tugom i bolom, ali s vjerom u uskrsnuće i život vječni, javljamo tužnu vijest rodbini, prijateljima i znancima da je dana 17.X.2019. zaklopio svoje umorne oči i preselio se u vječnost, u 80. godini života naš voljeni

DRAGO ČURAK

1940. - 2019.
Pogreb dragog nam pokojnika obavit će se dana (subota) 19.X.2019. u 13.45 sati na groblju Lovrinac. Za njim u tuzi vječno ostaju: supruga Marija, sin Vladimir, kći Elizabeta, nevjesta Dijana, zet Zoran, unučad Dragan, Emily, Gabrijela i Danijela, praunuk Neo, obitelji pok. sestara Nevenke i Nade, obitelj pok. brata Zvonka, sestra Zrinka s obitelji, badžo Ivica i Frano s obiteljima, svastika Zdenka s obitelji te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji Počivao u miru Božjem.
S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 14.X.2019. nakon duge i teške bolesti u 83. godini napustio naš voljeni suprug, otac, djed, brat, svekar i ujak

IVAN ŠODA, DR MED.

pok. Petra 1937. - 2019.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavit će se dana 18.X.2019. u 15 sati na mjesnom groblju u Segetu Donjem. Ožalošćeni: supruga Tilda, sinovi Petar i Ante s obiteljima, sestre Frana, Bosiljka i Milka s obiteljima te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Počivao u miru Božjem.
S neizmjernom tugom javljamo da je naš dragi brat, stric, ujak i djever

JOZO MILETIĆ

1948. - 2019.
preminuo tiho i nenadano. Otišao je naš najdraži, beskrajno suosjećajni i tolerantni Joko. Joko naš, volimo te. Volimo svaku pomisao na te. Tužni braća i sestre Milan, Mila, Nedjeljko i Marija, nećaci Duje, Ana, Ljubica, Iva, Dino, Anja i Marin te nevjeste Lita i Gordana Sprovod će se održati na mjesnom groblju Zlopolje 19.X.2019. (subota) u 14 sati. Polazak s Lovrinca je u 12.45 sati. Počivao u miru.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 16.X.2019. godine napustila i svoj mir našla naša voljena majka, baka, prabaka, sestra, svekrva i punica

MARA MAGLIĆ

ud. Jakova rođ. Vučak 1935. - 2019.
Posljednji ispraćaj voljene nam pokojnice obavit će se u petak 18.X.2019. godine u 15 sati na mjesnom groblju Sv. Jakova u Cisti Velikoj. Ožalošćeni: sinovi Rade i Branko s obiteljima, kćeri Mira s obitelji, sestra Anka s obitelji, obitelj pokojnoga brata Frane, zaova Neda s obitelji, obitelj pokojne zaove Mile, te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Počivala u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 16.X.2019. u 90. godini života blago u Gospodinu preminula naša draga

MARA URTIĆ

1930. - 2019.
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavit će se 18.X.2019. u 14 sati na mjesnom groblju Vinica. Ožalošćeni: sin Kažimir s obitelji, sin Petar s obitelji, kći Ljubica s obitelji, kći Jadranka s obitelji, kći Ivanka s obitelji te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 17.X.2019. iznenada napustila naša voljena

MARIJA VIDOVIĆ

rođ. Blažev 1937. - 2019.
Pogreb drage nam pokojnice obavit će se dana 18.X.2019. u 15.30 sati na mjesnom groblju Široke - Primošten J. Ožalošćeni: sin Davor, nevjesta Darinka, unuka Danijela, unuk Josip, brat Joso, sestra Zdravka te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Počivala u miru Božjem.
U velikoj žalosti javljamo da je 16.X.2019. borbu s teškom bolesti u 57. godini života prerano izgubio naš suprug, otac, brat i djed

MIJODRAG ILIĆ

1962. - 2019.
Nadasve dobar čovjek koji će svima nedostajati. Sprovod dragog nam pokojnika obavit će se dana 18.X.2019. u 16.30 sati na mjesnom groblju Butina. Sućuti obitelji možete izraziti od 15 sati u crkvi Sv. Ivana. Ožalošćeni: supruga Danja, sin Marinko, kćer Iva, sin Valentino, unučad Mia, Gabriel i Lucija, sestre Zorana i Gordana s obiteljima, nevjeste Tereza i Marija, zet Ante, obitelj pok. tetke Stane, obitelj pok. ujca Ivana, obitelj ujca Stipe, obitelj tetke Danice, obitelj pok. tetke Milene, obitelj tetke Zorke, obitelj tetke Dese te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Počivao u miru Božjem. "Sjećanje na Tebe bit će zauvijek važan dio naših života"
U dubokoj boli javljamo rodbini i prijateljima da je naša voljena majka, baka i svekrva, gospođa

NEDA BABIĆ

iznenada u Gospodinu preminula u 89. godini života nakon kratke i teške bolesti. Posljednji ispraćaj drage pokojnice održat će se u subotu, 19.X.2019. godine na groblju sv. Mihovila, Runović u 15 sati. Ožalošćeni : sinovi Boris i Davor, snahe Suzana i Kristina, unuci Barbara, Nikola i Ana te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Počivala u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naš dragi suprug, otac, punac, dida, zet, brat i neput

NIKOLA VICELIĆ

pok. Iva
nakon teške bolesti preminuo dana 16. listopada 2019. godine u 60. godini života. Sprovod dragog nam pokojnika obavit će se u subotu 19. listopada 2019. godine u 15 sati na groblju Sv. Ane u Imotici. Počivao u miru Božjem. Ožalošćeni: supruga Marija, kćeri Katarina i Iva, zetovi Ivan Elez i Dario Benić, unučad Lea, Ivano i Nikola, svastika Mirjana Majčica, braća Ivo i Pero (odsutan) s obiteljima, sestre Ivka Despot i Anka Markunović s obiteljima, tetka Danica (odsutna) s obitelji, šure Jure, Ivan i Mato Majčica s obiteljima i ostala rodbina
U vjeri i nadi, našao je nakon duge bolesti, vječnu domovinu u miru Božjem, naš voljeni

SLAVKO PAVIĆ

10.IV.1961. - 16.X.2019. sin pok. Frane i pok. Marije HRVATSKI BRANITELJ
Ispraćaj će biti dana 18.X.2019. u 15 s Lovrinca. Sprovodni obred dragog nam pokojnika bit će u16.30 sati u crkvi UBDM u Srijanima (Dolac Gornji). Ožalošćena obitelj: brat Ivan, sestre Dragica i Vanja s obiteljima, ujak Srećko Strukan s obitelji, tete Nevenka Tijardović, Vinka Maretić, Nada Baričević i Zora Glavinović s obiteljima, obitelji pok. teta Dragice Žuljević-Mikas, Danice Galić i Matije Hrdalo, te ostala tugujuća rodbina, kumovi i prijatelji. Pokoj vječni daruj mu Gospodine!
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 14. listopada 2019. preminuo naš dragi

VELJKO DERADO

1934. - 2019.
Posljednji ispraćaj održat će se u subotu 19. listopada u 13 sati na groblju sv. Nikole u Supetru. Ožalošćene nećakinje: Lorena, Hicela, Karmen i Dolores s obiteljima.
Dana 12.X.2019. napustio nas je

IVICA JURIĆ

jedinstven čovjek sazdan od neizmjerne ljubavi, poštenja, humanosti, nesebičnosti, skromnosti i suosjećajnosti. Hvala ti što si nam oplemenio život. U tuzi ostaju tvoji voljeni: mama Milenka, sestra Zoja, Vlado, Daša, Srđan, Ivana, Nora, Ivor, teta Draga s obitelji i ostala rodbina Oproštaj će biti dana 18.X.2019. u 16.15 h na groblju Lovrinac.