StoryEditorOCM
Više od sportane izlazi iz gyma

Čudesna transformacija nekadašnjeg nogometaša: bio je jedan od najboljih veznjaka, a sada izgleda kao Terminator

Piše R. R.
4. travnja 2024. - 20:13

Nakon Fernanda Torresa koji je napravio nevjerojatnu transformaciju svog tijela nakon što je završio karijeru istim putem krenuo je i Mesut Özil koji je šokirao nogometnu javnost s onim što je uradio u samo godinu dana. Özil je svojevremeno bio jedan od najboljih veznjaka, najbolje dane karijere proveo je u Real Madridu i Arsenalu gdje je zaista imao nekoliko odličnih sezona.

Također, veliku ulogu Özil je imao i u reprezentaciji Njemačke s kojom je 2014. godine bio prvak svijeta, ali sigurno da se očekivalo da će i danas biti aktivan i igrati na onoj najvišoj razini.

Međutim, Özil je prije godinu dana sve iznenadio odlukom o završetku karijere. Prethodne dvije sezone proveo je u Turskoj gdje je igrao za Fenerbahče i Bašakšehir, ali kada je shvatio da više nije onaj pravi odlučio se umiroviti. Özil je krajem ožujka prošle godine objavio kraj karijere, a potom se posvetio teretani i radu na svom tijelu, te je zaista nestvarno kakve rezultate je napravio.

@espnfc Mesut #Ozil getting those gains in the gym ? (via alperaksac7/IG) #turkey #football #gym #workout ♬ original sound - ESPN FC

O transformaciji koju je Özil uspio napraviti za svega nekoliko mjeseci već se pričalo, ali video kojeg je nekadašnji reprezentativac Njemačke objavio na društvenim mrežama zaista je sve ostavio bez teksta. Očito ne izlazi iz teretane jer izgleda kao Terminator i očito mu je cilj svoje tijelo dovesti do savršenstva.

Od mršavog nogometaša koji nije imao nikada tako isklesano tijelo sada je i nezamislivo mnogima da je uspio napraviti takav rezultat u tako kratkom razdoblju. Oduševljeni fanovi su nekadašnjem igraču u komentarima poručili da izgleda kao popularni američki glumac Dwayne Johnson, te su ga pitali priprema li se za WWE, odnosno da jednog dana bude hrvač.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 23:58