StoryEditorOCM
ŽivotNAKON 9 GODINA

Anthony se želio transformirati u izvanzemaljca, a sada odustaje: ‘Ovaj projekt je izgubio svaki smisao‘

Piše MOZAIK SD
4. siječnja 2024. - 12:49

Anthony Loffred  (35) iz Francuske objavio je da prestaje sa svojim planom transformacije tijela kako bi izgledao kao izvanzemaljac.

"Ovaj projekt je izgubio svaki smisao. Ne želim više dodirivati svoje tijelo, niti da bilo što skidam, niti da bilo što obučem“, naveo je on u objavi na Instagramu. Svoju metamorfozu planira zaključiti nanošenjem crne tinte na svaki centimetar svoje kože. O Anthonyju smo već pisali prošle godine:

ANTHONY SE ŽELI TRANSFORMIRATI U IZVANZEMALJCA: ‘OSJEĆAM SE BOLJE, ALI MORATE ZNATI DA POSTOJI I TAMNA STRANA‘ 

Tjelesne modifikacije koje je do sada uradio uključuju amputaciju prstiju, uklanjanje ušiju i dijelova nosa i usana, implantate, uklanjanje kose, injekcije tinte u vanjsku membranu očne jabučice... Uprkos tome, Loffredo je smatrao da je njegova transformacija bila na 65%.

Prije nego što je započeo svoj projekat, Loffredo je bio mladić uobičajenog izgleda i radio je kao zaštitar u noćnom klubu. Svoju transformaciju je započeo sa 26 godina. U svojim intervjuima nikada nije spomenuo konkretan događaj koji ga je nagnao da krene ovim putem, a koji bi imao tako duboke posljedice na njegov život.

Dokumentarac "I Transformed Miself Into An Alien" (2023) ispituje svakodnevnu diskriminaciju koju Loffredo trpi zbog svog jedinstvenog izgleda. Mladi Francuz je prepričao poteškoće s kojima se susreće u svakodnevnim aktivnostima, poput sjedenja i ispijanja pića na terasi ili traženja posla. "Želim naručimti Uber i Uber ne staje, on odlazi. Ne mogu ući u restoran...“, rekao je

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 23:00