Sport Košarka

Čvrsta ruka

Ne voli gubiti utakmice: Michael Jordan na prilično neprimjeren način kaznio svog igrača zbog nevjerojatnog kiksa

Čvrsta ruka

Charlotte Hornets su umalo ostali bez pobjede zbog nepromišljenog poteza svog igrača Malika Monka. Krenuli su “stršljenovi” u napad, otvorio se prostor za Jeremy Lamba koji je pogodio "tricu" za 108:106. No problem je nastao kada su suci primijetili da je Monk ušao na parket dok je lopta putovala prema obruču u želji da proslavi koš za pobjedu.

Dovoljno da suci dosude tehničku pogrešku Monku i otvore priliku Detroitu za pobjedu.Langston Galloway je pogodio jedno bacanje i smanjio na 108:107, ali Detroit na kraju nije uspio pogoditi i napad za pobjedu.

No Monk je u trenucima dok se lomio susret naučio što znači biti u timu Michaela Jordana. “Gospodin zrak” najveći košarkaš svih vremena većinski je vlasnik Hornetsa i na svim domaćim utakmicama sjedi odmah iza igrača. Dovoljno blizu da “popriča” s Monkom i pokuša shvatiti što je bilo u glavi ovog igrača. A kako Jordan ne voli gubiti, onda je onako dvaput “odgojno” opalio po glavi igrača, čisto kao upozorenje.

Na kraju, sve se završilo happy-endom, “stršljenovi” su slavili Monk se može pohvaliti da je iznervirao šefa i ova dva blaga udarca su mu dovoljno upozorenje da Jordan ni dan-danas ne voli gubiti utakmice.
 

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Košarka