StoryEditorOCM
Više od sportaKAKVA EKIPA

Slavni svjetski velikan čestitao Perišiću, Ivan se našao u društvu Cristiana Ronalda i Michaela Jordana

Piše Marko Bilić
2. veljače 2024. - 19:25

Ima li netko da ne zna da je Ivanu Perišiću danas 35. rođendan? Objavili smo mi, sinoć u ponoć, objavili su svi. Čestitara je sa svih strana, najviše po društvenim mrežama, dobre želje i lijepe poruke slijevaju se na njegov Instagram profil.

Priča oko Ivana još je vruća, nakon 18 godina vratio se u Hajduk, u klub svoje mladosti, da mu pomogne osvojiti prvu titulu prvaka nakon 20 godina čekanja. Dresovi s brojem četiri i prezimenom Perišić na leđima prodaju se "ko ludi", Perija je za Hajduk i cijelu Prgavu familiju definitivno više od samog igrača.

Među čestitarima je, naravno, Hajduk, a isto tako "naravno" i NK Omiš, znate već odakle je Ivan. Da veliki klubovi vode računa baš o svemu svjedoči i čestitka velikog Bayerna u čijoj objavi piše "osvajač Lige prvaka 2020. godine danas slavi 35. rođendan". Tada je Perišić nosio dres diva iz Bavarske.

Lijepim željama priključio se još jedan njegov bivši klub, belgijski Club Brugge, koji mu je poručio "Ivane, uživaj u svom posebnom danu".

Uistinu je puno onih koji su poželjeli sve najbolje Ivanu za njegov 35. rođendan, i Hrvatski nogometni savez isto, dalje da ne nabrajamo.

image
Screenshot/Instagram

Inače, napisali smo već da je Ivan rođen u znaku Vodenjaka. Horoskop ko horoskop, mnogi ga ne doživljaju ozbiljno, ali rado bace oko što im zvijezde poručuju "kakav će im dan biti danas". Ili tjedan. Pa posao, lova, naravno i ljubav... Ako je prognoza dobra drago nam je, a ako nije onda se samo nasmijemo sami sebi što smo "čitali te budalaštine".

Za ovu prigodu nismo čačkali po horoskopu da bi saznali što nas očekuje danas u našim životima, ali smo ipak pogledali koji su poznati sportaši rođeni u znaku Vodenjaka kao i naš Ivan. I odmah na prvu: Michael Jordan i Cristiano Ronaldo! Bome, lijepa ekipica.

Uz njih, sva sila drugih jako poznatih. Primjerice: Alen Bokšić, Wayne Gretzky, Miroslav Ćiro Blažević, Roberto Baggio, Kevin Keegan, John McEnroe, Mark Spitz, Michael Rummenigge, Gabriel Omar Batistuta, Oscar de la Hoya, Romario, Gianluigi Buffon, Boris Spaski, Hakeem Olajuwon, Stefan Kretschmar, Jevgenij Kafeljnikov, Velimir Zajec, Ivan Leko, Željko Mavrović...

Ima ih još puno, tko bi ih sve pobrojao. I to su samo sportaši. A ovih drugih, još i više. Od Mozarta, Fellinija, Diora, Bogarta, Barišnjikova, Roosevelta, Gablea, Reagana, James Deana, Ive Andrića, Smoje, Forbesa, itd, itd...

Sve poznati Vodenjaci. A jedan od njih i naš Ivan Perišić. Sa zasluženim mjestom među svim ovim velikanima.

image
Screenshot/Instagram
image

Michael Jordan

Afp
image

Cristiano Ronaldo

Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 06:12