stdClass Object ( [id] => 17746 [title] => Deportivo čeka pakao Poljuda s 30 000 duša [alias] => deportivo-ceka-pakao-poljuda-s-30-000-dusa [catid] => 275 [published] => 1 [introtext] => [fulltext] =>
Priznat će trener Vučević kako nije odigrano po njegovom guštu, ali je defenziva Hajduka postigla potpuni uspjeh u La Coruni

Je li Hajduk danas svjestan prilike koja mu se ukazala? Sigurno jest, odmah treba staviti ulaznice za revanš u prodaju, bit će to u hipu rasprodanih trideset i više tisuća dragocjenih papirića. Splitska publika na takav sastanak s balunom nikad ne zakasni...

Veliko je zadovoljstvo preplavilo “bijele“ nakon što su odigrali 0:0 u La Coruni, pa se lakše istrpjelo mukotrpni povratak iz zračne luke Santiago de Compostela, airbus je poletio prema Splitu tek oko četiri izjutra...

Ma nema veze, kad smo s mislima već u idućem kolu! Iznenađujući rezultat stigao je nakon samo četiri dana od teškog poraza 0:3 od Zagreba u Maksimiru. Što se to učas promijenilo?

Svijest stručnog stožera da mora promijeniti igru i raspoloživi kadar igrača prilagođavati protivniku. Ovom Hajduku danas lakše je igrati kao da je Čelik iz Zenice, nego ...Barcelona!

Vučević, inteligentan kakav jest, brzo je to shvatio. Pravodobno. A prava istina nikad nije drastično crno – bijela, niti je Hajduk ružan kako je izgledalo u Maksimiru, niti je sad sve šampionski čisto i bistro nakon 0:0...

Španjolski grad na Atlantiku (Galicija, da budemo precizni) očito leži Splićanima. Najprije su ga otkrili košarkaši s Gripa, tadašnjim imenom Slobodna Dalmacija, u tom lučko-turističkom gradu što ga zapljuskuju veliki valovi Atlantika i diči se kulom/svjetionikom Herkulesa bili su domaćini u Ligi prvaka 91/92., a sad je taj isti grad, sa 250.000 stanovnika manji od Splita, bio nadasve pitom i podatan prema gostima iz Dalmacije.

Došlo je nekoliko stotina navijača Hajduka, zračnim i cestovnim putem na kraj Europe. Guštali su prije utakmice na pješčanoj plaži Riazor dugoj preko šesto metara, neposredno uz istoimeni stadion.

A kako je domaće publike na utakmici bilo sasvim malo (desetak tisuća “kazalištaraca“ na prostor od trideset i pet tisuća katriga), Kup UEFA im u ova doba nije napet.

Tako su splitski navijači glasno i nesmetano davali ritam podrške svojim ljubimcima. Budući da je i s navijačima sve izgledalo besprijekorno, moglo bi se dogoditi da utakmica u La Coruni bude prva koja će prekinuti dugotrajan neslavan niz po kojem je Hajduk na desetak i više uzastopno odigranih utakmica pod kapom UEFA-e morao plaćati globe zbog upaljenih bengalki, te manjih ili većih izgreda.

‘bez greške’

Danijel Subašić

Vrlo siguran i pouzdan, u finišu čak i presudan da bude oslonac suigračima kad se kula zaljuljala.

Goran Rubil

Povratak na položaj desnog beka, poslovično neumoran. Drago GabrićKao lijevi bek nosio se s novim taktičkim zadatkom.

Josip Skoko

Krenuo je “ugašenih svjetala“, ali je vremenom ugrijao motor, te pohvatao konce asistiranja Andriću u preuzimanju kontrole sredine terena.

Mario Maloča

Bez greške, precizan u svom specijalitetu, klizećim startovima.

Boris Živković

Dr. Jurica Rakić mu je poslije utakmice tepao kako je igrao beckenbauerovski, a Živković se samo u gusto postavljenoj obrani osjeća kao riba u vodi, svoj na svome.

Mirko Oremuš

Uz određene manjkavosti, jedini je uputio šut (glavom!) prema Aranzubiji.

Srđan Andrić

Uz Živkovića najbolji, kad on gospodari kao zadnji vezni sve je drugačije. I nećemo se umoriti to ponavljati.

Nikola Kalinić

Odsječen, ali ovog puta za to je najmanje sam kriv. Latentna je opasnost, pa neka nije opskurni trkač. A mogao bi malo više trčat’, zar ne?

Senijad Ibričić

Najlošiji hajdukovac, premda je dragocjeno čuvao balun. Premalo pravih poteza, iako je dodavanje lopte prema njemu uvijek dobro rješenje.

Mario Tičinović

Iskričav talenat, nema force za devedeset minuta, ali ima darovitost i hrabrost. Sučelice iskustvo Manuela Pabla nije ga sputalo da ga ne bi stavio na muke. Priznao je, ima tremu, strahopoštovanje od velike scene, ali samo u razgovoru, ne i na igralištu...

Lotina vidi samo svoj problem

A što se treneru Deportiva Lotini učinilo od Splićana, koji posebno igrač mu se svidio? Pitanje nije naišlo na pravi odjek:

- Nisam ovdje da sudim pojedinačno o igračima. Bila je teška utakmica, a u Splitu je svaki rezultat moguć – prihvatio je vjerojatnost da će tri dana prije početka španjolske Primere u Splitu biti otpuhan s euro-scene.

S takvim realnim pritiskom sad je Lotini živjeti i trenirati...

Rubil propušta uzvratni susret

Goran Rubil će morati preskočiti revanš utakmicu protiv Deportiva, od šestorice hajdukovaca koji su strogim pogledom turskog suca Cakira “požutjeli“ jedini je u recidivu, žuti karton je već zaradio u susretu protiv Birkirkare u Poljudu.

U ponedjeljak se rađa mali dioničar

Dobro je rekao predsjednik Hajduka Mate Peroš, “nema posebnog feelinga, ali zna da će dionice dobro ići u ponedjeljak!“ Utakmica, tj. rezultat iz La Corune (a uoči Rijeke) poništava katastrofu iz Zagreba i vraća optimizam – dioničarima.

Prospekt o materijalnom stanju kluba trebao se po čvrstim najavama još dan uoči Vele Gospe pojaviti na web-stranicama Hajduka i Splitske banke, ali svejedno...

U ponedjeljak počinje kupnja dionica za članove, a dopredsjednik klupske Skupštine prof. Vinko Bajrović kaže:

- Prvom novorođenčetu u splitskom rodilištu od ponoći s nedjelje na ponedjeljak darovali bismo simbolično jednu klupsku dionicu!

Kraj gladnih godina!?

Hajduk zaziva proboj u prvo kolo Kupa UEFA što bi bio povijesni doseg nakon pet gladnih godina, zadnji put se nešto tako kvalitetno na euro-sceni dogodilo kad su “bijeli“ eliminirali finsku Haku (1:2, 0:1), pa su došli na megdan Grasshopperu kojeg su također potom izbacili (1:1, 0:0). Sve mini-rezultatima, ali to se tako radi.

Potom su slijedila brza ispadanja od Shelbournea (2004.) i Debrecena (2005.), pa godina “stvaralačke pauze“, te lanjski okršaji s Budućnosti (1:1, 1:0) i eliminacija od Sampdorije (0:1, 1:1). Kad je Hajduk zadnji put ostvario ovako kvalitetan rezultat u gostima?

U Zürichu, 2003., 1:1 protiv Grasshoppera, u Poljudu je potom bilo dosta 0:0 za prolaz dalje, sve do spektakla protiv Rome. A ovako identičan omjer? Protiv Ferencvarosa u Budimpešti 2001. godine.

Na 0:0 s Fradijeva stadiona nadovezalo se još 120 minuta 0:0 baluna u Poljudu i Hajduk je prošao dalje - s bijele točke.

Slijepo crijevo i dobro jutro

Zbog operacije slijepog crijeva veznjak Deportiva propustit će uzvratnu utakmicu. Jutro prije prvog ogleda na Riazoru 24-godišnji nogometaš, koji može igrati i na mjestu krilnog napadača osjetio je bolove u trbuhu, te je umjesto da se priprema za susret koji je trebao početi u prvih 11 završio u bolnici (njegovo mjesto preuzeo je Guardado).

Istog dana u poslijepodnevnim satima Lafita je operiran i liječnici predviđaj mjesec dana pauze. U ranu zoru, zoru .

Nogometaši Hajduka kućama iz La Corune stigli su tek oko 7 sati ujutro, putujući pritom cijelu noć. Stoga su dobili dan i po odmora te će prvi i jedini trening na Poljudu pred gostovanje na Kantridi gdje ih sutra navečer čeka Rijeka (20.10 - HTV2) odraditi danas poslijepodne.

Ipak opet ih čeka naporan put jer nakon treninga prvo kreću autobusom prema Zadru gdje hvataju let za Pulu kako bi izbjegli vikend gužve pred tunelima na autocesti. Očekuje se kako će umorni ‘bijeli’ autobusom iz Pule tek oko ponoći stići do svog odredišta Opatije.

F. V.

 

[video] => [gallery] => [extra_fields] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 1 [name] => Subtitle [value] => Priznat će trener Vučević kako nije odigrano po njegovom guštu, ali je defenziva Hajduka postigla potpuni uspjeh u La Coruni [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 1 [alias] => Subtitle ) [1] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => hajduk izborio meč loptu za kup uefa [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [2] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) ) [extra_fields_search] => * [created] => 2008-08-15 18:36:42 [created_by] => 35 [created_by_alias] => [checked_out] => 0 [checked_out_time] => 0000-00-00 00:00:00 [modified] => 2008-08-16 05:33:14 [modified_by] => 0 [publish_up] => 2008-08-15 19:02:00 [publish_down] => 0000-00-00 00:00:00 [trash] => 0 [access] => 1 [ordering] => 0 [featured] => 0 [featured_ordering] => 0 [image_caption] => [image_credits] => [video_caption] => [video_credits] => [hits] => 9127 [params] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( [enable_css] => 1 [jQueryHandling] => 1.8remote [backendJQueryHandling] => remote [userName] => 1 [userImage] => 1 [userDescription] => 1 [userURL] => 1 [userEmail] => 0 [userFeedLink] => 1 [userFeedIcon] => 1 [userItemCount] => 30 [userItemTitle] => 1 [userItemTitleLinked] => 1 [userItemDateCreated] => 1 [userItemImage] => 1 [userItemIntroText] => 1 [userItemCategory] => 1 [userItemTags] => 1 [userItemCommentsAnchor] => 1 [userItemReadMore] => 1 [userItemOCMPlugins] => 1 [authorsListLimit] => 61 [tagItemCount] => 61 [tagItemTitle] => 1 [tagItemTitleLinked] => 1 [tagItemDateCreated] => 1 [tagItemImage] => 1 [tagItemIntroText] => 1 [tagItemCategory] => 1 [tagItemReadMore] => 1 [tagItemExtraFields] => 1 [tagOrdering] => [tagFeedLink] => 1 [tagFeedIcon] => 1 [genericItemCount] => 61 [genericItemTitle] => 1 [genericItemTitleLinked] => 1 [genericItemDateCreated] => 1 [genericItemImage] => 1 [genericItemIntroText] => 1 [genericItemCategory] => 1 [genericItemReadMore] => 1 [genericItemExtraFields] => 1 [genericFeedLink] => 1 [genericFeedIcon] => 1 [instantArticlesLimit] => 100 [instantArticlesExtraField] => 87 [instantArticlesExtraFieldON] => 2 [instantArticlesCategoriesChildren] => 0 [instantArticlesTitle] => [instantArticlesDescription] => [mainTagCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 396 [2] => 383 [3] => 424 [4] => 250 [5] => 251 [6] => 452 [7] => 252 [8] => 477 [9] => 253 [10] => 254 [11] => 255 [12] => 483 [13] => 256 [14] => 300 [15] => 257 [16] => 258 [17] => 260 ) [relatedItemsCategoriesChildren] => 1 [mobileJsonCustomHomepage] => 0 [mobileJsonQuoteModule] => 0 [mobileJsonWeatherModule] => 0 [mobileJsonLimit] => [mobileJsonObituary] => 0 [mobileApi2Enabled] => 1 [mobileApi2UserAgent] => OCM Mobile Articles [mobileApi2ImagePrefix] => h [mobileApi2ImageSuffix] => 1280 [mobileApi2DefaultAuthorImage] => /images/jpgs/user_face.jpg [mobileApi2TagLimit] => 50 [mobileApi2TagOrdering] => publishUp [mobileApi2TagCategories] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategories0] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 101 [mobileApi2TagExcludeCategories] => Array ( [0] => 318 [1] => 323 [2] => 301 [3] => 406 [4] => 417 ) ) [mobileApi2TagCategories1] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 328 ) [mobileApi2TagCategories2] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 329 ) [mobileApi2TagCategories3] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 327 ) [mobileApi2TagCategories4] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 478 ) [mobileApi2TagCategories5] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 494 ) ) [mobileApi2TagsSearchLimit] => 200 [mainFeedCategories] => Array ( [0] => 240 ) [feedLimit] => 50 [mostPopularFeedLimit] => 20 [feedItemImage] => 0 [feedImgSize] => S [feedItemIntroText] => 0 [feedTextWordLimit] => [feedItemFullText] => 1 [feedTextCharacterLimit] => 300 [feedItemSubtitle] => 1 [feedItemAuthor] => 0 [feedTtl] => 60 [feedDescription] => RSS feeds for Slobodna Dalmacija [feedItemTags] => 0 [feedItemVideo] => 0 [feedItemGallery] => 0 [feedItemAttachments] => 0 [feedBogusEmail] => [feedTopModules] => Array ( [0] => 105 ) [feedTopFbExcludeCategories] => Array ( [0] => 243 [1] => 353 [2] => 333 ) [introTextCleanup] => 0 [introTextCleanupExcludeTags] => [introTextCleanupTagAttr] => [fullTextCleanup] => 0 [fullTextCleanupExcludeTags] => [fullTextCleanupTagAttr] => [xssFiltering] => 0 [linkPopupWidth] => 900 [linkPopupHeight] => 600 [imagesQuality] => 100 [itemImageXS] => 100 [itemImageS] => 200 [itemImageM] => 400 [itemImageL] => 600 [itemImageXL] => 900 [itemImageGeneric] => 300 [catImageWidth] => 100 [catImageDefault] => 1 [userImageWidth] => 100 [userImageDefault] => 1 [commenterImgWidth] => 48 [onlineImageEditor] => sumopaint [imageTimestamp] => 0 [imageMemoryLimit] => [socialButtonCode] => [twitterUsername] => [facebookMetatags] => 1 [facebookImage] => Medium [comments] => 1 [commentsOrdering] => DESC [commentsLimit] => 10 [commentsFormPosition] => below [commentsPublishing] => 0 [commentsReporting] => 2 [commentsReportRecipient] => [inlineCommentsModeration] => 0 [gravatar] => 1 [antispam] => 0 [recaptchaForRegistered] => 1 [akismetForRegistered] => 1 [commentsFormNotes] => 1 [commentsFormNotesText] => [frontendEditing] => 1 [showImageTab] => 1 [showImageGalleryTab] => 1 [showVideoTab] => 1 [showExtraFieldsTab] => 1 [showAttachmentsTab] => 1 [showOCMPlugins] => 1 [sideBarDisplayFrontend] => 0 [staticURL] => https://static.slobodnadalmacija.hr [siteURL] => https://slobodnadalmacija.hr [sseHost] => sse.slobodnadalmacija.hr [lockingArticlesCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 424 [2] => 250 [3] => 251 [4] => 452 [5] => 252 [6] => 477 [7] => 253 [8] => 254 [9] => 255 [10] => 483 [11] => 256 [12] => 257 [13] => 258 [14] => 260 ) [lockingArticlesUnit] => YEAR [lockingArticlesQuantity] => 1 [photoGalleryExtraField] => 63 [photoGalleryExtraFieldON] => 2 [videoGalleryExtraField] => 67 [videoGalleryExtraFieldON] => 2 [tickerModules] => Array ( [0] => 408 [1] => 409 ) [gaEmail] => [mergeEditors] => 1 [sideBarDisplay] => 1 [attachmentsFolder] => [hideImportButton] => 0 [googleSearch] => 0 [googleSearchContainer] => ocmGoogleSearchContainer [OCMUserProfile] => 1 [OCMUserGroup] => 4 [redirect] => 101 [adminSearch] => simple [cookieDomain] => [gatherStatistics] => 1 [article_preview_ocm_category_id] => [taggingSystem] => 1 [lockTags] => 0 [showTagFilter] => 0 [ocmTagNorm] => 0 [ocmTagNormCase] => lower [ocmTagNormAdditionalReplacements] => [recaptcha_public_key] => marko_margeta [recaptcha_private_key] => zoey2013 [recaptcha_theme] => clean [recaptchaV2] => 1 [recaptchaOnRegistration] => 0 [akismetApiKey] => [stopForumSpam] => 0 [stopForumSpamApiKey] => [showItemsCounterAdmin] => 1 [showChildCatItems] => 1 [disableCompactOrdering] => 0 [metaDescLimit] => 150 [enforceSEFReplacements] => 0 [SEFReplacements] => À|A, Á|A, Â|A, Ã|A, Ä|A, Å|A, à|a, á|a, â|a, ã|a, ä|a, å|a, Ā|A, ā|a, Ă|A, ă|a, Ą|A, ą|a, Ç|C, ç|c, Ć|C, ć|c, Ĉ|C, ĉ|c, Ċ|C, ċ|c, Č|C, č|c, Ð|D, ð|d, Ď|D, ď|d, Đ|D, đ|d, È|E, É|E, Ê|E, Ë|E, è|e, é|e, ê|e, ë|e, Ē|E, ē|e, Ĕ|E, ĕ|e, Ė|E, ė|e, Ę|E, ę|e, Ě|E, ě|e, Ĝ|G, ĝ|g, Ğ|G, ğ|g, Ġ|G, ġ|g, Ģ|G, ģ|g, Ĥ|H, ĥ|h, Ħ|H, ħ|h, Ì|I, Í|I, Î|I, Ï|I, ì|i, í|i, î|i, ï|i, Ĩ|I, ĩ|i, Ī|I, ī|i, Ĭ|I, ĭ|i, Į|I, į|i, İ|I, ı|i, Ĵ|J, ĵ|j, Ķ|K, ķ|k, ĸ|k, Ĺ|L, ĺ|l, Ļ|L, ļ|l, Ľ|L, ľ|l, Ŀ|L, ŀ|l, Ł|L, ł|l, Ñ|N, ñ|n, Ń|N, ń|n, Ņ|N, ņ|n, Ň|N, ň|n, ʼn|n, Ŋ|N, ŋ|n, Ò|O, Ó|O, Ô|O, Õ|O, Ö|O, Ø|O, ò|o, ó|o, ô|o, õ|o, ö|o, ø|o, Ō|O, ō|o, Ŏ|O, ŏ|o, Ő|O, ő|o, Ŕ|R, ŕ|r, Ŗ|R, ŗ|r, Ř|R, ř|r, Ś|S, ś|s, Ŝ|S, ŝ|s, Ş|S, ş|s, Š|S, š|s, ſ|s, Ţ|T, ţ|t, Ť|T, ť|t, Ŧ|T, ŧ|t, Ù|U, Ú|U, Û|U, Ü|U, ù|u, ú|u, û|u, ü|u, Ũ|U, ũ|u, Ū|U, ū|u, Ŭ|U, ŭ|u, Ů|U, ů|u, Ű|U, ű|u, Ų|U, ų|u, Ŵ|W, ŵ|w, Ý|Y, ý|y, ÿ|y, Ŷ|Y, ŷ|y, Ÿ|Y, Ź|Z, ź|z, Ż|Z, ż|z, Ž|Z, ž|z, α|a, β|b, γ|g, δ|d, ε|e, ζ|z, η|h, θ|th, ι|i, κ|k, λ|l, μ|m, ν|n, ξ|x, ο|o, π|p, ρ|r, σ|s, τ|t, υ|y, φ|f, χ|ch, ψ|ps, ω|w, Α|A, Β|B, Γ|G, Δ|D, Ε|E, Ζ|Z, Η|H, Θ|Th, Ι|I, Κ|K, Λ|L, Μ|M, Ξ|X, Ο|O, Π|P, Ρ|R, Σ|S, Τ|T, Υ|Y, Φ|F, Χ|Ch, Ψ|Ps, Ω|W, ά|a, έ|e, ή|h, ί|i, ό|o, ύ|y, ώ|w, Ά|A, Έ|E, Ή|H, Ί|I, Ό|O, Ύ|Y, Ώ|W, ϊ|i, ΐ|i, ϋ|y, ς|s, А|A, Ӑ|A, Ӓ|A, Ә|E, Ӛ|E, Ӕ|E, Б|B, В|V, Г|G, Ґ|G, Ѓ|G, Ғ|G, Ӷ|G, y|Y, Д|D, Е|E, Ѐ|E, Ё|YO, Ӗ|E, Ҽ|E, Ҿ|E, Є|YE, Ж|ZH, Ӂ|DZH, Җ|ZH, Ӝ|DZH, З|Z, Ҙ|Z, Ӟ|DZ, Ӡ|DZ, Ѕ|DZ, И|I, Ѝ|I, Ӥ|I, Ӣ|I, І|I, Ї|JI, Ӏ|I, Й|Y, Ҋ|Y, Ј|J, К|K, Қ|Q, Ҟ|Q, Ҡ|K, Ӄ|Q, Ҝ|K, Л|L, Ӆ|L, Љ|L, М|M, Ӎ|M, Н|N, Ӊ|N, Ң|N, Ӈ|N, Ҥ|N, Њ|N, О|O, Ӧ|O, Ө|O, Ӫ|O, Ҩ|O, П|P, Ҧ|PF, Р|P, Ҏ|P, С|S, Ҫ|S, Т|T, Ҭ|TH, Ћ|T, Ќ|K, У|U, Ў|U, Ӳ|U, Ӱ|U, Ӯ|U, Ү|U, Ұ|U, Ф|F, Х|H, Ҳ|H, Һ|H, Ц|TS, Ҵ|TS, Ч|CH, Ӵ|CH, Ҷ|CH, Ӌ|CH, Ҹ|CH, Џ|DZ, Ш|SH, Щ|SHT, Ъ|A, Ы|Y, Ӹ|Y, Ь|Y, Ҍ|Y, Э|E, Ӭ|E, Ю|YU, Я|YA, а|a, ӑ|a, ӓ|a, ә|e, ӛ|e, ӕ|e, б|b, в|v, г|g, ґ|g, ѓ|g, ғ|g, ӷ|g, y|y, д|d, е|e, ѐ|e, ё|yo, ӗ|e, ҽ|e, ҿ|e, є|ye, ж|zh, ӂ|dzh, җ|zh, ӝ|dzh, з|z, ҙ|z, ӟ|dz, ӡ|dz, ѕ|dz, и|i, ѝ|i, ӥ|i, ӣ|i, і|i, ї|ji, Ӏ|i, й|y, ҋ|y, ј|j, к|k, қ|q, ҟ|q, ҡ|k, ӄ|q, ҝ|k, л|l, ӆ|l, љ|l, м|m, ӎ|m, н|n, ӊ|n, ң|n, ӈ|n, ҥ|n, њ|n, о|o, ӧ|o, ө|o, ӫ|o, ҩ|o, п|p, ҧ|pf, р|p, ҏ|p, с|s, ҫ|s, т|t, ҭ|th, ћ|t, ќ|k, у|u, ў|u, ӳ|u, ӱ|u, ӯ|u, ү|u, ұ|u, ф|f, х|h, ҳ|h, һ|h, ц|ts, ҵ|ts, ч|ch, ӵ|ch, ҷ|ch, ӌ|ch, ҹ|ch, џ|dz, ш|sh, щ|sht, ъ|a, ы|y, ӹ|y, ь|y, ҍ|y, э|e, ӭ|e, ю|yu, я|ya [ocmSef] => 0 [ocmSefLabelCat] => content [ocmSefLabelTag] => tag [ocmSefLabelUser] => author [ocmSefLabelSearch] => search [ocmSefLabelDate] => date [ocmSefLabelItem] => 0 [ocmSefLabelItemCustomPrefix] => [ocmSefInsertItemId] => 1 [ocmSefItemIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseItemTitleAlias] => 1 [ocmSefInsertCatId] => 1 [ocmSefCatIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseCatTitleAlias] => 1 [show_page_heading] => 0 [categories] => Array ( [0] => 275 ) [exclude_from_group_by_subcategories] => 0 [menu-anchor_css] => nav__link [menu_text] => 1 [menu_show] => 1 [menu-meta_description] => Najnovije vijesti o Hajduku. [menu-meta_keywords] => vijesti, zanimljivosti, sport, hajduk [secure] => 0 [page_title] => Hajduk [page_description] => SiteMeta Description [page_rights] => [robots] => [inheritFrom] => 0 [num_leading_items] => 2 [num_leading_columns] => 1 [leadingImgSize] => Large [num_primary_items] => 4 [num_primary_columns] => 2 [primaryImgSize] => Medium [num_secondary_items] => 4 [num_secondary_columns] => 1 [secondaryImgSize] => Small [num_links] => 4 [num_links_columns] => 1 [linksImgSize] => XSmall [catCatalogMode] => 0 [catFeaturedItems] => 1 [catOrdering] => publishUp [catPagination] => 2 [catPaginationResults] => 1 [catTitle] => 1 [catTitleItemCounter] => 1 [catDescription] => 1 [catImage] => 1 [catFeedLink] => 0 [catFeedIcon] => 0 [subCategories] => 1 [subCatColumns] => 2 [subCatTitle] => 1 [subCatTitleItemCounter] => 1 [subCatDescription] => 1 [subCatImage] => 1 [catItemTitle] => 1 [catItemTitleLinked] => 1 [catItemFeaturedNotice] => 0 [catItemAuthor] => 1 [catItemDateCreated] => 1 [catItemRating] => 0 [catItemImage] => 1 [catItemIntroText] => 1 [catItemExtraFields] => 0 [catItemHits] => 0 [catItemCategory] => 1 [catItemTags] => 1 [catItemAttachments] => 0 [catItemAttachmentsCounter] => 0 [catItemVideo] => 0 [catItemVideoAutoPlay] => 0 [catItemImageGallery] => 0 [catItemDateModified] => 0 [catItemReadMore] => 1 [catItemCommentsAnchor] => 1 [catItemOCMPlugins] => 1 [itemDateCreated] => 1 [itemTitle] => 1 [itemFeaturedNotice] => 1 [itemAuthor] => 1 [itemFontResizer] => 1 [itemPrintButton] => 0 [itemEmailButton] => 1 [itemSocialButton] => 1 [itemVideoAnchor] => 1 [itemImageGalleryAnchor] => 1 [itemCommentsAnchor] => 1 [itemRating] => 0 [itemImage] => 1 [itemImgSize] => Large [itemImageMainCaption] => 1 [itemImageMainCredits] => 1 [itemIntroText] => 0 [itemFullText] => 1 [itemExtraFields] => 1 [itemDateModified] => 1 [itemHits] => 0 [itemCategory] => 0 [itemTags] => 1 [itemAttachments] => 1 [itemAttachmentsCounter] => 1 [itemVideo] => 1 [itemVideoAutoPlay] => 0 [itemVideoCaption] => 1 [itemVideoCredits] => 1 [itemImageGallery] => 0 [itemNavigation] => 0 [itemComments] => 1 [itemTwitterButton] => 1 [itemFacebookButton] => 1 [itemGooglePlusOneButton] => 1 [itemAuthorBlock] => 0 [itemAuthorImage] => 0 [itemAuthorDescription] => 0 [itemAuthorURL] => 0 [itemAuthorEmail] => 0 [itemAuthorLatest] => 0 [itemAuthorLatestLimit] => 5 [itemRelated] => 1 [itemRelatedLimit] => 2 [itemRelatedTitle] => 1 [itemRelatedCategory] => 1 [itemRelatedImageSize] => Medium [itemRelatedIntrotext] => 0 [itemRelatedFulltext] => 0 [itemRelatedAuthor] => 0 [itemRelatedMedia] => 1 [itemRelatedImageGallery] => 1 [itemOCMPlugins] => 1 [recaptcha] => ) [initialized:protected] => 1 [separator] => . ) [metadesc] => [metadata] => robots= author= [metakey] => [plugins] => { "is_import_from_dnn": true, "incptvocmimagegalleryIGParameters": "default", "incptvocmimagegalleryocmIGposition": "OcmAfterDisplayContent", "incptvocmimagegalleryocmIGtheme": "CameraSlideshow", "incptvocmimagegalleryImages": [ "/Archive/images/2008/08/16/Sport/dava/dh00.jpg" ], "incptvocmimagegalleryImageTitles": [ "" ], "incptvocmimagegalleryImageDescriptions": [ "" ], "incptvocmimagegalleryImageFocus": [ "50:50" ], "incptvocmimagegalleryImageDimensions": [ { "size0": "350x250" } ] } [language] => * [multi_author] => 0 [type_id] => 0 [category] => TableOCMCategory Object ( [id] => 275 [name] => Hajduk [alias] => hajduk [description] => [parent] => 255 [extraFieldsGroup] => 9 [published] => 1 [image] => [access] => 1 [ordering] => 1 [params] => {"inheritFrom":"255","catMetaDesc":"","catMetaKey":"","catMetaRobots":"","catMetaAuthor":"","theme":"","num_leading_items":"2","num_leading_columns":"1","leadingImgSize":"Large","num_primary_items":"4","num_primary_columns":"2","primaryImgSize":"Medium","num_secondary_items":"4","num_secondary_columns":"1","secondaryImgSize":"Small","num_links":"4","num_links_columns":"1","linksImgSize":"XSmall","catCatalogMode":"0","catFeaturedItems":"1","catOrdering":"publishUp","catPagination":"2","catPaginationResults":"1","catTitle":"1","catTitleItemCounter":"1","catDescription":"1","catImage":"1","catFeedLink":"0","catFeedIcon":"0","subCategories":"1","subCatColumns":"2","subCatOrdering":"","subCatTitle":"1","subCatTitleItemCounter":"1","subCatDescription":"1","subCatImage":"1","itemImageXS":"","itemImageS":"","itemImageM":"","itemImageL":"","itemImageXL":"","catItemTitle":"1","catItemTitleLinked":"1","catItemFeaturedNotice":"0","catItemAuthor":"1","catItemDateCreated":"1","catItemRating":"0","catItemImage":"1","catItemIntroText":"1","catItemIntroTextWordLimit":"","catItemExtraFields":"0","catItemHits":"0","catItemCategory":"1","catItemTags":"1","catItemAttachments":"0","catItemAttachmentsCounter":"0","catItemVideo":"0","catItemVideoWidth":"","catItemVideoHeight":"","catItemAudioWidth":"","catItemAudioHeight":"","catItemVideoAutoPlay":"0","catItemImageGallery":"0","catItemImageGalleryWidth":"","catItemImageGalleryHeight":"","catItemDateModified":"0","catItemReadMore":"1","catItemCommentsAnchor":"1","catItemOCMPlugins":"1","itemDateCreated":"1","itemTitle":"1","itemFeaturedNotice":"1","itemAuthor":"1","itemFontResizer":"1","itemPrintButton":"0","itemEmailButton":"1","itemSocialButton":"1","itemVideoAnchor":"1","itemImageGalleryAnchor":"1","itemCommentsAnchor":"1","itemRating":"0","itemImage":"1","itemImgSize":"Large","itemImageMainCaption":"1","itemImageMainCredits":"1","itemIntroText":"0","itemFullText":"1","itemExtraFields":"0","itemDateModified":"1","itemHits":"0","itemCategory":"0","itemTags":"1","itemAttachments":"1","itemAttachmentsCounter":"1","itemVideo":"1","itemVideoWidth":"","itemVideoHeight":"","itemAudioWidth":"","itemAudioHeight":"","itemVideoAutoPlay":"0","itemVideoCaption":"1","itemVideoCredits":"1","itemImageGallery":"0","itemImageGalleryWidth":"","itemImageGalleryHeight":"","itemNavigation":"0","itemComments":"1","itemTwitterButton":"1","itemFacebookButton":"1","itemGooglePlusOneButton":"1","itemAuthorBlock":"0","itemAuthorImage":"0","itemAuthorDescription":"0","itemAuthorURL":"0","itemAuthorEmail":"0","itemAuthorLatest":"0","itemAuthorLatestLimit":"5","itemRelated":"0","itemRelatedLimit":"5","itemRelatedTitle":"1","itemRelatedCategory":"0","itemRelatedImageSize":"0","itemRelatedIntrotext":"1","itemRelatedFulltext":"0","itemRelatedAuthor":"0","itemRelatedMedia":"0","itemRelatedImageGallery":"0","itemOCMPlugins":"1"} [trash] => 0 [plugins] => {"customparams_created":"2019-11-04 19:44:34","customparams_modified":"2019-11-04 19:44:34","customparams_videobg":"","customparams_countdown_module":"","customparams_search_template":""} [language] => * [container] => 0 [container_name] => [_tbl:protected] => #__ocm_categories [_tbl_key:protected] => id [_tbl_keys:protected] => Array ( [0] => id ) [_db:protected] => JDatabaseDriverMysqli_Exabyte Object ( [name] => mysqli [serverType] => mysql [connection:protected] => mysqli Object ( [affected_rows] => 38 [client_info] => mysqlnd 5.0.12-dev - 20150407 - $Id: 7cc7cc96e675f6d72e5cf0f267f48e167c2abb23 $ [client_version] => 50012 [connect_errno] => 0 [connect_error] => [errno] => 0 [error] => [error_list] => Array ( ) [field_count] => 3 [host_info] => 127.0.0.1 via TCP/IP [info] => [insert_id] => 0 [server_info] => 5.5.30 [server_version] => 50530 [stat] => Uptime: 7642670 Threads: 1 Questions: 1620628317 Slow queries: 4813841 [sqlstate] => 00000 [protocol_version] => 10 [thread_id] => 111017766 [warning_count] => 0 ) [nameQuote:protected] => ` [nullDate:protected] => 0000-00-00 00:00:00 [_database:JDatabaseDriver:private] => sdproductiondb [count:protected] => 50 [cursor:protected] => [debug:protected] => [limit:protected] => 0 [log:protected] => Array ( ) [timings:protected] => Array ( ) [callStacks:protected] => Array ( ) [offset:protected] => 0 [options:protected] => Array ( [driver] => mysqli_exabyte [host] => 127.0.0.1 [user] => proxy_user_front02 [password] => b3hX5DrKwjx6 [database] => sdproductiondb [prefix] => sk_ [select] => 1 [port] => 6033 [socket] => ) [sql:protected] => SELECT id, value, type FROM #__ocm_extra_fields ef WHERE ef.published = 1 [tablePrefix:protected] => sk_ [utf:protected] => 1 [utf8mb4:protected] => 1 [errorNum:protected] => 0 [errorMsg:protected] => [transactionDepth:protected] => 0 [disconnectHandlers:protected] => Array ( ) [ocmConfig] => Array ( ) ) [_trackAssets:protected] => [_rules:protected] => [_locked:protected] => [_autoincrement:protected] => 1 [_observers:protected] => JObserverUpdater Object ( [aliases:protected] => Array ( ) [observers:protected] => Array ( ) [doCallObservers:protected] => 1 ) [_columnAlias:protected] => Array ( ) [_jsonEncode:protected] => Array ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [year_lookup] => 0 [link] => /sport/hajduk ) [additional_categories] => Array ( ) [link] => /sport/hajduk/deportivo-ceka-pakao-poljuda-s-30-000-dusa-17746 [printLink] => /sport/hajduk/deportivo-ceka-pakao-poljuda-s-30-000-dusa-17746?tmpl=component&print=1 [tags] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 429441 [name] => deportivo [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => deportivo [link] => /tag/deportivo ) ) [imageXSmall] => [imageSmall] => [imageMedium] => [imageLarge] => [imageXLarge] => [extraFields] => stdClass Object ( [Subtitle] => stdClass Object ( [id] => 1 [name] => Subtitle [value] => Priznat će trener Vučević kako nije odigrano po njegovom guštu, ali je defenziva Hajduka postigla potpuni uspjeh u La Coruni [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 1 [alias] => Subtitle ) [SuperscriptTitle] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => hajduk izborio meč loptu za kup uefa [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [premium_content] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) ) [attachments] => Array ( ) [cleanTitle] => Deportivo čeka pakao Poljuda s 30 000 duša [num_of_authors] => 0 [author] => Joomla\CMS\User\User Object ( [isRoot:protected] => [id] => [name] => [username] => [email] => [password] => [password_clear] => [block] => [sendEmail] => [registerDate] => [lastvisitDate] => [activation] => [params] => [groups] => Array ( ) [guest] => 1 [lastResetTime] => [resetCount] => [requireReset] => [_params:protected] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( ) [initialized:protected] => [separator] => . ) [_authGroups:protected] => [_authLevels:protected] => [_authActions:protected] => [_errorMsg:protected] => [userHelper:protected] => Joomla\CMS\User\UserWrapper Object ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [link] => /autor/2024-05-13-18-48-27-35 [profile] => Joomla\CMS\Object\CMSObject Object ( [_errors:protected] => Array ( ) [gender] => ) [avatar] => /components/com_ocm/images/placeholder/user.png ) [numOfComments] => 0 [mainImage] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/images/2008/08/16/Sport/dava/dh00.jpg [galleryCount] => 1 [hasImage] => 1 [mainImageAuthor] => [mainImageDesc] => [popup_gallery] => Array ( [0] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/images/2008/08/16/Sport/dava/dh00.jpg [title] => ) ) [bgPosition] => [text] => {OCMSplitter}
Priznat će trener Vučević kako nije odigrano po njegovom guštu, ali je defenziva Hajduka postigla potpuni uspjeh u La Coruni

Je li Hajduk danas svjestan prilike koja mu se ukazala? Sigurno jest, odmah treba staviti ulaznice za revanš u prodaju, bit će to u hipu rasprodanih trideset i više tisuća dragocjenih papirića. Splitska publika na takav sastanak s balunom nikad ne zakasni...

Veliko je zadovoljstvo preplavilo “bijele“ nakon što su odigrali 0:0 u La Coruni, pa se lakše istrpjelo mukotrpni povratak iz zračne luke Santiago de Compostela, airbus je poletio prema Splitu tek oko četiri izjutra...

Ma nema veze, kad smo s mislima već u idućem kolu! Iznenađujući rezultat stigao je nakon samo četiri dana od teškog poraza 0:3 od Zagreba u Maksimiru. Što se to učas promijenilo?

Svijest stručnog stožera da mora promijeniti igru i raspoloživi kadar igrača prilagođavati protivniku. Ovom Hajduku danas lakše je igrati kao da je Čelik iz Zenice, nego ...Barcelona!

Vučević, inteligentan kakav jest, brzo je to shvatio. Pravodobno. A prava istina nikad nije drastično crno – bijela, niti je Hajduk ružan kako je izgledalo u Maksimiru, niti je sad sve šampionski čisto i bistro nakon 0:0...

Španjolski grad na Atlantiku (Galicija, da budemo precizni) očito leži Splićanima. Najprije su ga otkrili košarkaši s Gripa, tadašnjim imenom Slobodna Dalmacija, u tom lučko-turističkom gradu što ga zapljuskuju veliki valovi Atlantika i diči se kulom/svjetionikom Herkulesa bili su domaćini u Ligi prvaka 91/92., a sad je taj isti grad, sa 250.000 stanovnika manji od Splita, bio nadasve pitom i podatan prema gostima iz Dalmacije.

Došlo je nekoliko stotina navijača Hajduka, zračnim i cestovnim putem na kraj Europe. Guštali su prije utakmice na pješčanoj plaži Riazor dugoj preko šesto metara, neposredno uz istoimeni stadion.

A kako je domaće publike na utakmici bilo sasvim malo (desetak tisuća “kazalištaraca“ na prostor od trideset i pet tisuća katriga), Kup UEFA im u ova doba nije napet.

Tako su splitski navijači glasno i nesmetano davali ritam podrške svojim ljubimcima. Budući da je i s navijačima sve izgledalo besprijekorno, moglo bi se dogoditi da utakmica u La Coruni bude prva koja će prekinuti dugotrajan neslavan niz po kojem je Hajduk na desetak i više uzastopno odigranih utakmica pod kapom UEFA-e morao plaćati globe zbog upaljenih bengalki, te manjih ili većih izgreda.

‘bez greške’

Danijel Subašić

Vrlo siguran i pouzdan, u finišu čak i presudan da bude oslonac suigračima kad se kula zaljuljala.

Goran Rubil

Povratak na položaj desnog beka, poslovično neumoran. Drago GabrićKao lijevi bek nosio se s novim taktičkim zadatkom.

Josip Skoko

Krenuo je “ugašenih svjetala“, ali je vremenom ugrijao motor, te pohvatao konce asistiranja Andriću u preuzimanju kontrole sredine terena.

Mario Maloča

Bez greške, precizan u svom specijalitetu, klizećim startovima.

Boris Živković

Dr. Jurica Rakić mu je poslije utakmice tepao kako je igrao beckenbauerovski, a Živković se samo u gusto postavljenoj obrani osjeća kao riba u vodi, svoj na svome.

Mirko Oremuš

Uz određene manjkavosti, jedini je uputio šut (glavom!) prema Aranzubiji.

Srđan Andrić

Uz Živkovića najbolji, kad on gospodari kao zadnji vezni sve je drugačije. I nećemo se umoriti to ponavljati.

Nikola Kalinić

Odsječen, ali ovog puta za to je najmanje sam kriv. Latentna je opasnost, pa neka nije opskurni trkač. A mogao bi malo više trčat’, zar ne?

Senijad Ibričić

Najlošiji hajdukovac, premda je dragocjeno čuvao balun. Premalo pravih poteza, iako je dodavanje lopte prema njemu uvijek dobro rješenje.

Mario Tičinović

Iskričav talenat, nema force za devedeset minuta, ali ima darovitost i hrabrost. Sučelice iskustvo Manuela Pabla nije ga sputalo da ga ne bi stavio na muke. Priznao je, ima tremu, strahopoštovanje od velike scene, ali samo u razgovoru, ne i na igralištu...

Lotina vidi samo svoj problem

A što se treneru Deportiva Lotini učinilo od Splićana, koji posebno igrač mu se svidio? Pitanje nije naišlo na pravi odjek:

- Nisam ovdje da sudim pojedinačno o igračima. Bila je teška utakmica, a u Splitu je svaki rezultat moguć – prihvatio je vjerojatnost da će tri dana prije početka španjolske Primere u Splitu biti otpuhan s euro-scene.

S takvim realnim pritiskom sad je Lotini živjeti i trenirati...

Rubil propušta uzvratni susret

Goran Rubil će morati preskočiti revanš utakmicu protiv Deportiva, od šestorice hajdukovaca koji su strogim pogledom turskog suca Cakira “požutjeli“ jedini je u recidivu, žuti karton je već zaradio u susretu protiv Birkirkare u Poljudu.

U ponedjeljak se rađa mali dioničar

Dobro je rekao predsjednik Hajduka Mate Peroš, “nema posebnog feelinga, ali zna da će dionice dobro ići u ponedjeljak!“ Utakmica, tj. rezultat iz La Corune (a uoči Rijeke) poništava katastrofu iz Zagreba i vraća optimizam – dioničarima.

Prospekt o materijalnom stanju kluba trebao se po čvrstim najavama još dan uoči Vele Gospe pojaviti na web-stranicama Hajduka i Splitske banke, ali svejedno...

U ponedjeljak počinje kupnja dionica za članove, a dopredsjednik klupske Skupštine prof. Vinko Bajrović kaže:

- Prvom novorođenčetu u splitskom rodilištu od ponoći s nedjelje na ponedjeljak darovali bismo simbolično jednu klupsku dionicu!

Kraj gladnih godina!?

Hajduk zaziva proboj u prvo kolo Kupa UEFA što bi bio povijesni doseg nakon pet gladnih godina, zadnji put se nešto tako kvalitetno na euro-sceni dogodilo kad su “bijeli“ eliminirali finsku Haku (1:2, 0:1), pa su došli na megdan Grasshopperu kojeg su također potom izbacili (1:1, 0:0). Sve mini-rezultatima, ali to se tako radi.

Potom su slijedila brza ispadanja od Shelbournea (2004.) i Debrecena (2005.), pa godina “stvaralačke pauze“, te lanjski okršaji s Budućnosti (1:1, 1:0) i eliminacija od Sampdorije (0:1, 1:1). Kad je Hajduk zadnji put ostvario ovako kvalitetan rezultat u gostima?

U Zürichu, 2003., 1:1 protiv Grasshoppera, u Poljudu je potom bilo dosta 0:0 za prolaz dalje, sve do spektakla protiv Rome. A ovako identičan omjer? Protiv Ferencvarosa u Budimpešti 2001. godine.

Na 0:0 s Fradijeva stadiona nadovezalo se još 120 minuta 0:0 baluna u Poljudu i Hajduk je prošao dalje - s bijele točke.

Slijepo crijevo i dobro jutro

Zbog operacije slijepog crijeva veznjak Deportiva propustit će uzvratnu utakmicu. Jutro prije prvog ogleda na Riazoru 24-godišnji nogometaš, koji može igrati i na mjestu krilnog napadača osjetio je bolove u trbuhu, te je umjesto da se priprema za susret koji je trebao početi u prvih 11 završio u bolnici (njegovo mjesto preuzeo je Guardado).

Istog dana u poslijepodnevnim satima Lafita je operiran i liječnici predviđaj mjesec dana pauze. U ranu zoru, zoru .

Nogometaši Hajduka kućama iz La Corune stigli su tek oko 7 sati ujutro, putujući pritom cijelu noć. Stoga su dobili dan i po odmora te će prvi i jedini trening na Poljudu pred gostovanje na Kantridi gdje ih sutra navečer čeka Rijeka (20.10 - HTV2) odraditi danas poslijepodne.

Ipak opet ih čeka naporan put jer nakon treninga prvo kreću autobusom prema Zadru gdje hvataju let za Pulu kako bi izbjegli vikend gužve pred tunelima na autocesti. Očekuje se kako će umorni ‘bijeli’ autobusom iz Pule tek oko ponoći stići do svog odredišta Opatije.

F. V.

 

[event] => stdClass Object ( [BeforeDisplay] => [AfterDisplay] => [AfterDisplayTitle] => [BeforeDisplayContent] => [AfterDisplayContent] => [OCMBeforeDisplay] => [OCMAfterDisplay] => [OCMAfterDisplayTitle] => [OCMBeforeDisplayContent] => [OCMAfterDisplayContent] =>

[OCMUserDisplay] => [OCMCommentsCounter] => [OCMCommentsBlock] => ) [jcfields] => Array ( ) [image] => [imageWidth] => 600 [comments] => Array ( ) [absoluteURL] => https://slobodnadalmacija.hr/sport/hajduk/deportivo-ceka-pakao-poljuda-s-30-000-dusa-17746 [emailLink] => /component/mailto/?tmpl=component&template=site&link=fb393cc766a5aac2c538d4721b2460a34103637d [twitterURL] => http://twitter.com/intent/tweet?text=Deportivo+%C4%8Deka+pakao+Poljuda+s+30+000+du%C5%A1a&url=https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fsport%2Fhajduk%2Fdeportivo-ceka-pakao-poljuda-s-30-000-dusa-17746 [socialLink] => https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fsport%2Fhajduk%2Fdeportivo-ceka-pakao-poljuda-s-30-000-dusa-17746 )
Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 1 [name] => Subtitle [value] => Priznat će trener Vučević kako nije odigrano po njegovom guštu, ali je defenziva Hajduka postigla potpuni uspjeh u La Coruni [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 1 [alias] => Subtitle ) [1] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => hajduk izborio meč loptu za kup uefa [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [2] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) )
StoryEditorOCM
Hajdukhajduk izborio meč loptu za kup uefa

Deportivo čeka pakao Poljuda s 30 000 duša

Piše PSD.
15. kolovoza 2008. - 21:02
Priznat će trener Vučević kako nije odigrano po njegovom guštu, ali je defenziva Hajduka postigla potpuni uspjeh u La Coruni

Je li Hajduk danas svjestan prilike koja mu se ukazala? Sigurno jest, odmah treba staviti ulaznice za revanš u prodaju, bit će to u hipu rasprodanih trideset i više tisuća dragocjenih papirića. Splitska publika na takav sastanak s balunom nikad ne zakasni...

Veliko je zadovoljstvo preplavilo “bijele“ nakon što su odigrali 0:0 u La Coruni, pa se lakše istrpjelo mukotrpni povratak iz zračne luke Santiago de Compostela, airbus je poletio prema Splitu tek oko četiri izjutra...

Ma nema veze, kad s...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. svibanj 2024 20:48