Sport Hajduk

nezadovoljan remijem

Razočarani Vulić: Hajduk je izgubio težinu i respekt kod sudaca

nezadovoljan remijem

Zoran Vulić, trener Hajduka žalio je za pobjedom, ali i za činjenicom da je Hajduk izgubio težinu kod sudaca, vrtio je i film penala:

- Šteta, igrali smo dobro, kvalitetnu utakmicu i sveli smo Rijeku na jedan udarac i nismo pobijedili. Je, bilo je šansi i u finišu, Palaversa, Ivanovski...

Hajduk je pokazao da ima snagu da se digne?
-  Je, bilo je dobro, pobjeda bi nam puno značila, ali se nije dogodila. Moramo sad mislit i o Kupu, moramo dignut glavu i radit, samo radit.

Zašto Ivanovski i Palaversa nisu zabili?

- Razlog je jasan, tko želi vidjeti, a tko ne želi, neće ga nikad ni vidjeti... - zagonetan je Vulić. Hm.

Pa je nastavio:

- U početku drugog dijela smo malo pali, kad je Gorgon ušao u sredinu. Rijeka je dala gol iz jedne akcije. Rekao sam momcima izdržimo tu sad na početku drugog dijela, tu je važno i tu nas je baš Rijeka malo iznenadila. Ali, samo na kratko. Vratili smo se... Ovo je put kako moramo igrati.

Jurić i Ismajli su donijeli agresiju?

- Da, to je plus za momčad, osobno mi je drago da je posebno Stanko odigrao dobro, agresivnija je bila cijela grupa.

A Jradi na krilu? Jeste li zadovoljni, Jairo u sredini kako smo i najavili?

- Ja bih bio zadovoljan da zabiju gol. To je zadaća napadača. Kad igrate sa četvoricom napadača, očekujete da zabiju! Ali, dali su momci sve što imaju, a šteta da nas ni sreća nije poljubila. Teško je igrati pred praznim gledalištem. Mogu im samo čestitati.

Igra s dva zadnja vezna? Obrana sigurnija?

- Je, motoričniji su nego kad igra Palaversa. Juranović i Stanko odigrali su odlično. Stanko Jurić je za mene odigrao fantastičnu utakmicu, on je plus za ovu momčad.
Hajduk Stanko. A o sucu, odnosno kako misli problematičnoj odluci da se dosudi penal za Rijeku

Vulić je ovako rekao: 

- Za mene je to jako sumnjiv penal, sad je valjda doba da se protiv Hajduka u Poljudu sudi tako, Hajduk je izgubio težinu i respekt kod sudaca. Ja tražim samo da bude normalno kod sudaca, ništa više! - podvukao je.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk