StoryEditorOCM
Hajdukstisnuo zube

Filip Uremović: Rijeka je pobijedila zasluženo, a mi imamo neke probleme koje moramo riješiti

Piše KREŠIMIR MILIĆ
7. travnja 2024. - 23:09

Filip Uremović pauzirao je zbog ozljede pet utakmica, a na Rujevici je stisnuo zube i zaigrao protiv Rijeke u porazu Hajduka od 0:1.

- Pa dobro reći stisnuti zube. Uvijek se stisne zube kad treba. Htio sam igrati i ove prije utakmice, međutim ozljeda nije dozvoljavala. Danas sam probao, odigrao koliko sam mogao, ali nažalost nije bilo dovoljno.

Derbi je bio tvrd, nije bilo puno šansi, ali jedna je otišla na stranu Rijeke.

- Derbi kao derbi je uvijek tvrd. Danas smo čak dobro igrali, tempo je bio dobar. Rijeka s nekim svojim taktičkim zamislima, mi sa svojim. Nažalost, probili su nam taj blok u drugom poluvremenu i onda išli all in. Uveli smo tri-četiri ofenzivna igrača, imali tu šansu Trajkovskog, međutim Rijeka je pobijedila utakmicu zasluženo. Mislim da smo bili bolji protivnik danas i nama je puno toga da radimo. Znate kako je to u derbiju, uvijek se na mrvicu pobjeđuje derbi. Mi smo recimo protiv Dinama dobili iz jedne šanse na Poljudu, na jesen. Oni su nas isto tako dobili, a danas je isto bila ta jedna šansa. Međutim, mislim da se uvijek to vrati u životu. Koliko radiš toliko će ti se vratiti. Nama se nije vratilo, tako da vjerojatno ne radimo dovoljno i to je jednostavno skup svega toga se skupio i danas je Rijeka pobijedila.

Komentar sezone?

- Znate kako je to. Dok je god matematička šansa ti se hoćeš boriti. Treba biti realan u životu i nekad reći da je protivnik bio bolji. Međutim nije bio bolji jer je nadmoćniji ili puno kvalitetniji. Mi imamo nekakve svoje probleme unutar koje moramo riješiti i ako njih ne riješimo sigurno nećemo biti bolji ni od jednog konkurenta.

Sedam je kola do kraja prvenstva...

- Nije se još sve raspalo. U Dalmaciji je nekakvo uvijek mišljenje kad su negativni rezultati da se priča samo negativno. Ja nisam takav, uvijek pokušavam pronaći pozitivne stvari u svemu, samo danas ih nema puno. Jednostavno sedam kola za dalje koje idemo odigrati muški pa bilo pred publikom ili bez njih. Idemo probati odigrati to do kraja utakmicu po utakmicu – zaključio je Uremović.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 01:52