Sport Hajduk

DVIJE GODINE NAKON ŠTO SU GA SMIJENILI

Šalinović hvali Brbića: Marin je jedan od najvećih predsjednika u Hajdukovoj povijesti!

DVIJE GODINE NAKON ŠTO SU GA SMIJENILI

Kada je Marin Brbić preuzimao Hajduk, klub je bio u šok sobi, na aparatima, doktori nisu htjeli dati prognozu hoće li pacijent preživjeti. Ne mogu ni zamisliti kako je tada bilo raditi, kad morate skupljati kunu po kunu samo da ne odete u stečaj. Marin je odlično vodio proces preživljavanja kluba i stvorio pretpostavke za uzlet koji smo sad započeli.

Doktori koji na intenzivnoj rade reanimaciju pacijenta su barem jednako zaslužni za daljnji život kao i oni koji ga kasnije izlječe i dovedu u vrhunsku fizičku spremu. Meni ne trebaju krive interpretacije kako je za vrijeme Brbićeva mandata klub potpuno očišćen i unaprijeđen da bih ga cijenio. Brojke su egzaktne. U četiri godine mandata kroz poslovanje je vraćeno 15 milijuna kuna duga.

Istovremeno preživjeti praktički stečajnu situaciju, održati klub na kakvoj-takvoj razini, pokrenuti procese i paralelno vratiti 15 milijuna kada ti konkurencija troši kao pijani milijarder, za mene je veliki rezultat. Dovoljan da ga smatram jednim od najznačajnijih predsjednika u Hajdukovoj povijesti.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk