StoryEditorOCM
SplitZar opet?!

Stižu nove fotografije škovaca iz centra Splita: ‘Kad su ovo oprali zadnji put? Smrad, nered, ajme!‘

Piše Božidar Lončar
24. srpnja 2023. - 13:16

Na redakcijski mail javila nam se građanka i priložila  fotografije iz Zagrebačke ulice iznad Pazara u centru grada. Fotografije su, prema njezinim riječima, uslikane u nedjelju iza podne. Po najvećim vrućinama i gužvama, u turističkoj sezoni. Ovakvi prizori začuđuju s obzirom na to da bi "Čistoća" prema rasporedu trebala odvoziti otpad svaki dan, pomesti svakodnevno ulicu, i to više puta, i oprati je svaki dan.

image
Čitateljica
image
Čitateljica

Treba imati na umu u koliko točno sati djelatnici "Čistoće" dođu pokupiti otpad jer smo ovog ljeta dobili niz mailova i fotografija punih kontejnera i kanti koje su očišćene tog istog dana. 

- Poštovani,izrevoltirana svakodnevnim neredom i gomilom otpada šaljem Vam fotografije kontejnera nasuprot Gimnazije "Vladimir Nazor". Iza podne, srce sezone, srce grada Splita. Sami procijenite kada su ispražnjeni, a da ne govorim da šmrkom nikad, al baš nikad nije oprano. Smrad, nered, ajme.

Sramota! Ovaj put "Čistoća" i komunalno redarstvo koji nikad, očito, ni ne prošeću - u mailu nam je napisala uzrujana građanka.

image
Čitateljica
image
Čitateljica
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. svibanj 2024 04:44