StoryEditorOCM
Splitskupljaju se redovi

Sastali se utemeljitelji HDZ-a: ‘Puljak i slični će ubrzo u političku mirovinu, a nas 20.000 ćemo im u tome pomoći‘

Piše split sd
19. listopada 2023. - 15:55

Alen Gojak okupio je članove Utemeljitelja HDZ-a iz čitave županije i istaknuo da je to poruka svima koji sumnjaju u snagu i volju osnivača stranke te njihovu odlučnost da se hrabro bore za boljitak Hrvatske pod barjakom stranke koja je stvorila državu i koja osigurava njen napredak u svakom području života. Predsjednik Zajednice Mario Kapulica, koji je na sastanak došao sa svojim zamjenikom i državnim tajnikom u ministarstvu turizma i sporta Tomislavom Družakom, dva je sata odgovarao na pitanja od kojih se veliki dio odnosio na rad stranke i svih njenih sastavnica, te iznosio stajališta stranačkog vodstva, ali i stajališta Zajednice.

image

Utemeljitelji HDZ-a

HDZ

‘Utemeljitelji su jedna od najvažnijih Zajednica stranke koja uživa nesumnjivu potporu predsjednika Andreja Plenkovića koji u novim okolnostima, na tradiciji i vrijednostima na kojima je pod vodstvom Franje Tuđmana stvorena Hrvatska, usmjerava HDZ na rješavanje pitanja hrvatske budućnosti. Prisjećajući se vremena stvaranja države i ostvarivanja ključnih nacionalnih ciljeva devedesetih, ponosni i na današnje rezultate utemeljitelji su zahtijevali veću borbenost svih sastavnica HDZ-a i dužnosnika stranke. Rezultati Vlade daju nam više nego dovoljno argumenata za hrabro i odlučno zastupanje HDZ-ove politike na svim razinama, a to se ponekad ne vidi dovoljno‘, poručuju Utemeljitelji. 

Dodaju kako je oporba koja nema ni programa ni strukturu ni politike usmjerena isključivo na diverzije protiv Vlade i rušenje HDZ-a.

‘To ponašanje tijekom posljednjih sedam godina na mahove je prelazilo crtu nepriznavanja rezultata izbora i većinske volje hrvatskih birača. Nezreli i dezorijentirani političari poput Puljka, Grbina, Penave i sličnih, pod vodstvom predsjednika RH Zorana Milanovića, čovjeka s manijakalnim porivom da našteti Hrvatskoj, uskoro idu u političku mirovinu. Više od dvadeset tisuća članova HDZ-a u ovoj izbornoj jedinici će u tome pomoći‘, zaključuju Utemeljitelji.

image

Utemeljitelji HDZ-a

HDZ
image

Utemeljitelji HDZ-a

HDZ
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 13:25