StoryEditorOCM
SplitSEZONA PREHLADE

Pola Splita kašlje i kiše, pa su se u ‘Ljekarni SDŽ‘ odlučili za vatrogasni potez: ‘Radit ćemo i nedjelje i blagdane...‘

Piše Ivica Marković
12. siječnja 2024. - 13:34

Koliko god se ova vijest činila mala, vrlo je važna u ovo doba godine, kad u Splitu i okolici gotovo ne postoji obitelj u kojoj netko ne boluje od COVID-a, gripe, hripavca, RSV-a, i kad svi šmrcaju, kišu i kašlju.

Dakle, kako su nas izvijestili iz tvrtke "Ljekarna Splitsko-dalmatinske županije", od ove nedjelje ljekarna "Varoš", koja se nalazi u City Centeru one, radit će svake nedjelje i blagdanom od 9 do 21 sat, pa čak i one nedjelje kad City Center one ne bude radio.

– Na ovo smo se odlučili kako bismo u ovo doba, kad su zbog velikog broja respiratornih bolesti ogromne navale na ljekarne, omogućili našim sugrađanima da mogu što prije podignuti potrebne lijekove – rekao nam je Mate Krce, mag. pharm., zamjenik ravnatelja "Ljekarne Splitsko-dalmatinske županije".

image

Ljekarna ‘Solin‘

Privatna Snimka/Slobodna Dalmacija

Važno je napomenuti da će i dalje 24 sata 365 dana u godini biti otvorena i ljekarna iste tvrtke u Pupačićevoj ulici (Lučac) u Splitu, a 24 sata svih dana u godini radi i ljekarna tvrtke "PrimaPharme", koja se nalazi u Konzumovu prodajnom centru na Sirobuji.

Za kraj informacija da je ovogodišnja "miss" svih ljekarni u Hrvatskoj ljekarna "Solin" tvrtke "Ljekarna SDŽ", koja se, naravno, nalazi u Solinu i koja je od Plive dobila nagradu za najljepše uređenu ljekarnu u Hrvatskoj u 2023. godini.

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. svibanj 2024 00:01