StoryEditorOCM
Zvijezde onlinebesprijekorna linija

Ana Begić Tahiri iznenadila u totalno drugačijem izdanju, trud se itekako isplatio, objavila je fotografije

Piše SCENA SD
15. lipnja 2023. - 20:43

Glumica Ana Begić Tahiri nikada od svojih obožavatelja nije krila da radi sve kako bi dobila bitku protiv kilograma. Nikada to nije bila neka velika brojka s kojom se borila, no to je bilo potrebno njoj što da se bolje osjeća, ali i zbog zdravlja, s kojim je imala problema.

‘To već dugo traje, taj moj oporavak tijela. Nisam bila dobro jedno dvije godine. Mada su mi rekli, kad uđeš u 40.-e to ti je najljepši period tvog života. Meni se dogodilo suprotno. Bila je bolest u pitanju. Ne mogu sad reći sto posto da me je cjepivo satralo, ali su mi se neke stvari zakomplicirale i eto jedan hormonalni poremećaj teški. Nije da vidim svjetlo tunela, već je tunel iza mene‘, ispričala je svojedobno u emisiji ‘Zdravlje na kvadrat‘, prenosi Tportal.

Ono što se u međuvremenu dogodilo je da se Ana Begić Tahiri uistinu zainatila i odlučila da joj kilogrami više neće predstavljati nikakav problem. Pravilna prehrana, vježbanja, ali i odlasci na razne kozmetičke tretmane polučili su uspjeh, a Ana danas izgleda bolje no ikada.

Da je u svojoj koži napokon u potpunosti sretna i zadovoljna pokazala je i svojom najnovijom objavom i fotografijama snimljenim u Opatiji.

Tamo je Ana otišla kako bi napunila baterije, a tamo je i pozirala u bikiniju. Fotografije je potom objavila na svom Instagram profilu. Za svoj izgled glumica je dobila pregršt komplimenata, a i na njoj se vidi da zrači samopouzdanjem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 01:41