StoryEditorOCM
Šuška senajveća agonija

Britney Spears: ‘Trajalo je satima, ne sjećam se kako je završilo, ali 20 godina kasnije sjećam se te boli i straha..‘

Piše scena sd
25. listopada 2023. - 13:38

Britney nije toliko zastrašivala spoznaja da je u drugom stanju, iako je još uvijek bila tinejdžerica, piše u memoarima "The Woman in Me" u kojima je napokon progovorila o svom životu.

- Bilo je iznenađenje, ali za mene nije bila tragedija. Jako sam voljela Justina. Uvijek sam očekivala da ćemo jednog dana imati obitelj. Samo što bi se to dogodilo prije nego što sam očekivala - napisala je Britney. - Ali Justin definitivno nije bio sretan zbog trudnoće. Rekao je da nismo spremni za bebu u životu, da smo premladi - kaže pjevačica.

image

Britney Spears i Justin Timberlake

Lucy Nicholson/Afp

Abortus je izveden uz pomoć tableta za koje Planned Parenthood piše da izazivaju grčeve i krvarenje u cilju pražnjenja maternice, a ovaj portal takav prekid trudnoće uspoređuje s ranim pobačajem, piše Glossy.

Plakala sam i jecala dok nije bilo gotovo - prisjetila se Britney u svojoj knjizi. - Trajalo je satima, ne sjećam se kako je završilo, ali 20 godina kasnije sjećam se te boli i straha.

Pjevačica je ovo iskustvo nazvala najvećom agonijom u svom životu.

Par je prekinuo 2000. godine, nakon tri godine veze, a poznata je priča kako je Britney godinama tvrdila da nije imala intimne odnose, dok je Timberlakeu u jednom intervjuu postavljeno neukusno pitanje ‘J***š li se s Britney‘ Spears?" odgovorio:

- Dobro, jesam.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 14:57