StoryEditorOCM
ShowbizOPET SE JAVILA

Britney Spears kaže da želi razgovarati o svojim borbama, ali se boji da su ‘previše uvredljive za dijeljenje‘

Piše SCENA SD
28. ožujka 2024. - 16:12

Otkako se 2021. oslobodila 13-godišnjeg skrbništva svog oca, američka pjevačica Britney Spears povremeno je govorila o svojim problemima. Britney je sada podijelila objavu s odmora sa svojim pratiteljima, napominjući da sve ne ide glatko, unatoč tome što neki pretpostavljaju da je njezin trenutni život idiličan.

"Na ovom odmoru dogodilo se puno stvari koje ne dijelim s vama. Ništa nije onako kako se ponekad čini! Pokušavam prikazati kao da je sve potpuno savršeno, ali vjerujte mi da sam i ja prošla kroz puno problema. Podijelila bih te probleme, ali su previše uvredljivi da bih ih dijelila", napisala je Britney, ali nije jasno što se desilo.

"To bi druge ljude jako rastužilo, i iskreno, ne mogu ništa učiniti po tom pitanju. Zato samo znajte da moj život nije tako savršen kao što se čini... I sjetite se, moji prijatelji, da niste sami", dodala je.

Unatoč činjenici da mama dvoje djece nije otkrila svoje probleme, objavu je komentirao veliki broj zabrinutih obožavatelja koji su pjevačici poželjeli samo najbolje.

Pop senzacija također je objavila svoje memoare u listopadu 2023. godine, u kojim je otkrivena njezinaj ogorčenost prema ocu, koji je imenovan njezinim zakonskim skrbnikom 2008. godine. Između ostalog, često je kritizirao njezin izgled, više puta ju je označavao kao pretilu i prisiljavao je dvije godine da jede samo piletinu i povrće iz limenke. Također je tvrdila da je njegov prioritet uvijek bio njezin novac.

image

Britney Spears

Valerie Macon/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 22:57