Mozaik Život

KONTROVERZNA IDEJA

Stop raskalašenom turizmu: 'Dalmacija treba biti jedno veliko Međugorje, ne smije postati seks destinacija, mi smo katolička, bogobojazna država...'

KONTROVERZNA IDEJA

Nakon što smo prenijeli nekoliko 'vrućih' scena i video raskalašene zabave na Zrću, javilo se nekoliko naših čitatelja koji su predložili što bi trebalo učiniti s hrvatskim turizmom.

Jadran se pretvara u pravu seks destinaciju: alkohol se toči u hektolitrima, cure i momci dolaze u Hrvatsku samo kako bi izmijenili što više partnera

- Jadran se pretvara u pravu seks destinaciju. Tome čim prije treba stati na kraj. Hrvatska je 90-postotna kršćanska zemlja, dakle visoko moralna, neporočna, bogobojazna. A sada bi za šaku prljavog novca trebala odustati od svojih vjekovnih zavjeta, te svoju lijepu zemlju predati na divljanje razularenim sladostrasnicima i mekopusnicima (istospolcima).


Turizam da, ali ne u vidu javnog bludilišta, već smjernog vjerničkog i hodočasničkog slavljenja Božjeg imena i Majke Božje Žnjanske.

U tu svrhu bi trebali, po uzoru na Međugorje, izgraditi velebno svetište sa pratećom infrastrukturom, gdje bi u tišini i ljupkim mirisima Mediterana, napaćeni, umorni i grijesima preopterećeni turisti, kroz predane molitve, našli okrijepe svojoim bolnim dušama - predložio je čitatelj.

 

 

 

Naslovnica Život