StoryEditorOCM
Zadar plusPRIDE BEACH

Na paškom Zrću će se ovog ljeta održati prvi višednevni gay mega-festival. Evo gdje će se tulumariti i koliko su ulaznice

Piše Mozaik SD
4. travnja 2024. - 16:28

Omiljena hrvatska party destinacija ovog ljeta postaje bogatija za još jedan, specifičan festival. Tri će dana, od 31. Kolovoza, do 2. rujna, stotine posjetitelja na vrelom novaljskom pijesku, plesati do iznemoglosti, slaveći LGBTQIA kulturu i pokret – tako najavljuju organizatori festivala “The Pride beach festival”, koji će se po prvi put održati a gdje drugo no na Zrću, hrvatskom centru party turizma.  

Radi se dakako, o festivalu koji promiče pokret LGBTQIA, kao i vrijednosti i ciljeve za koje se bore, ali i queer, homoseksualne i nebinarne izvođače koji će na njemu nastupati, a kojih će biti 33, no trenutno ih je poznato samo sedam. 

image
/Shutterstock
image
/Shutterstock

Pride Beach ovog ljeta tako će postati siguran i inkluzivan prostor za sve ljude bez obzira na njihovu seksualnu orijentaciju, rodni identitet ili porijeklo, što se navodi i kao misija organizatora. Nit vodilja je omogućiti ljudima LGBTQIA pripadnosti da svoju seksualnost iskažu otvoreno, bez straha od diskriminacije ili predrasuda, te da se dobro zabave.

Detalje u vezi festivala možete naći OVDJE

Ipak, ukoliko se odlučite otići, valjalo bi već početi štedjeti, jer cijene su standardno festivalske, nešto više. 

image

Barcelona - Spain. June 29, 2019Trio of mature gay men in sex 

/Shutterstock
image
/Shutterstock

Cijena regularne ulaznice za tri dana festivala trenutno je snižena, pa umjesto 199 eura, iznosi 169. Ulaznica podrazumijeva tri dana party programa koji traje od 15 sati do 5 ujutro, sva tri dana. Uz ulaznicu možete uzeti i shuttle bus, kao i ulaznicu za party boat, odnosno zabavu na brodu. Nadoplata za shuttle bus iznosi 22 eura, a za party na brodu morat ćete izdvojiti još 59 eura.  

Za vip ulaznicu morat ćete izdvojiti nešto više, one su trenutno snižene s 299 eura na 259 eura, a tu je, osim pristupa noćnim i after partyjima, uključen i pristup specijalnom VIP području, odvojeni ulaz te brži ulazak u klub.  

Na stranici se također može odmah rezervirati i smještaj. Moguće je iznajmiti apartman s bazenom, a cijene se kreću od 259 eura za dvije osobe do 929 za osam osoba, ovisno o tome koliko će osoba biti u smještaju. Cijene za vilu s bazenom kreću se 1440 eura do 1509 eura.  Također, ima i još nekoliko opcija smještaja, koje se kreću od nekoliko stotina eura, pa sve do tisuću, ovisno o broju osoba i soba. 

A kako to izgleda u barceloni, na jednom od najvećih gay festivala - Circuit, možete pogledati u videu: 

04. travanj 2024 23:14