ShowbizPartijaneri u elementu

Cure pokazuju guze, ali ne nedostaje muških golih tijela: skupina Francuza stigla u totalno neobičnim kombinacijama, gledaju ih svi, ali dvojica u dresovima tek izazivaju zbunjenost 

Piše Tanja Gattin Zebić, Anja Popović
20190712_202205

Ultrom ne dominiraju samo cure, evo i malo muških golih tijela. Kad nisu u teretani, onda Fabian, Jan i Jack studiraju kineziologiju, ekonomiju i strojarstvo. Prvi put su na Ultra Europe festivalu. Kažu nam i da su prijatelji DJ Snakea.

'Jezik i dojke van!' moto je djevojaka iz Toronta; Mogu li partijanerice biti modno drskije nego što već jesu? Stilski razigrane ženske ekipe srećemo na svakom koraku

Pred ulazom smo zatekli i skupinu originalnih Francuza koji su u moru neobičnih odjevnih kombinacija uspjeli privući poglede na sebe.

Ova se petorka, naime, pojavila u - kostimima superjunaka. 

- Bili smo na Ultri i prošle godine, super nam je ovdje, a za kostime smo se odlučili jer su nam zabavni - kratko će kroz smijeh jedan od filmskih heroja na kojem se nije uspjelo primijetiti koliko mu je vruće u kostimu.

Na putu prema glavnoj pozornici ugledali smo crveno-bijele kockice, odnosno hrvatske dresove koji su nas podsjetili na prošlogodišnje Svjetsko prvenstvo u nogometu. Ne bi to bilo neobično da ih ne nose dvojica Francuza.

 

Dvadesettrogodišnji Quentin i godinu dana stariji Kevin prvo su se pokušali našaliti pa su rekli da je to zbog prošlogodišnje pobjede njihove reprezentacije nad našom u finalu, ali vrlo brzo su priznali kako zapravo cijene Mandžukića i Rakitića čije dresove nose.

 

Kakve su još kombinacije momci iz cijeloga svijeta pokazali, pogledajte u našoj galeriji.

#ULTRA2019