Društvena mrežaIzvor zadovoljstva

'Bez filtera, bez fotošopa, bez negativnosti': glumica otkrila program koji joj je pomogao da u 55. godini transformira svoje tijelo, no to nije najveća promjena koja se dogodila

Piše J. V.

Posljednjih dana svi pričaju o transformaciji tijela kandidata RTL-ovog showa "Život na vagi", a velika većina će bez ikakvog ustezanja priznati da im je to i inače jedna od dražih tema. 

Pravi dokaz što su napravili: pogledajte fotografije 'prije' i 'poslije' svih kandidata 'Života na vagi'; Neki su potpuno neprepoznatljivi, nije samo pobjednik šokirao publiku

Trivijalna samo na prvu, jer u stvari se radi o poboljšanju kvalitete života kod pojedinca, važnim promjenama u životnome stilu, općem zadovoljstvu u porastu i sličnome. Kad se radi o promjeni nabolje, naravno.

Progovorila je o tome i američka glumica Teri Hatcher, danas o njenoj transformaciji piše i magazin People. Na Instagramu je zvijezda "Očajnih kućanica", serije koju su svojevremeno rado pratili i domaći gledatelji podijelila svojevrsnu ispovijest o tome kako joj je zadovoljstvo fizičkim izgledom koje joj je donijela tjelovježba pomoglo da raščisti neke stvari sama sa sobom i u konačnici se osjeća bolje, pa i psihički.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Teri Hatcher (@officialterihatcher) on

Glumica je kao dio osmotjednog programa F45 trebala svojim trenerima dostaviti fotografiju "poslije" kako bi uvidjeli napredak i u skladu s njim osmislili treninge, no odlučila ju je podijeliti i s drugima na mreži. Ne kako bi se pohvalila svojim tijelom u bikiniju, kaže ova 55-godišnjakinja, već kako bi drugima ukazala na radosti koje joj donose treninzi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by F45 Training (@f45_training) on

"Tjelovježba je postala izvor zadovoljstva, ne sredstvo koje nam pomaže da se osjećamo bolje kad smo goli. Kao dio osmotjednog izazova, morala sam predati jednu fotografiju "poslije" - no zašto sam objavila svoju fotku u bikiniju? Pa, ovo je moja istina...", piše Hatcher.

"U 55. godini života osjećam se dobro u svojemu tijelu i to je tako oslobađajuće. Evo u čemu je stvar - s godinama shvatite koji je vaš smisao i čuvate ono na čemu ste zahvalni. Imate dovoljno godina da počnete shvaćati čudo koje je život i dovoljno mladosti u sebi da otkrivate nešto novo svaki dan. Ranjivi ste i jaki u isto vrijeme, opraštate sebi i drugima. Spremni ste uložiti trud kako biste pokazali rezultate... ili ne. A i to je ok", nastavlja glumica koja popularnost duguje ulogom u seriji "Lois and Clark".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Teri Hatcher (@officialterihatcher) on

"Odluka da podijelim svoju fotografiju u bikiniju moj je način da se otvorim sebi, životu, drugima. Bez filtera, bez make up-a, bez fotošopa, bez negativnosti. Budite toliko jaki da se usudite biti ranjivi", poručuje.

#TJELOVJEžBA#TRANSFORMACIJA# ZDRAVLJE#TERI HATCHER