StoryEditorOCM
RegijaHOROR U BEOGRADU

Ubojica je bio u vezi s trans tiktokericom, ne sjeća se kada ju je raskomadao: ‘Tukao ju je, drogirao!‘

Piše Vijesti SD
7. srpnja 2023. - 11:32

Muškarac O.D. (33) koji je uhićen zbog ubojstva Noe Milivojev (18), trans djevojke za kojom se tragalo 20 dana, rekao je policiji da se ne sjeća kada je ubio djevojku, isjekao dijelove tijela i bacio ih u vreće, saznaje "Blic".

Prema informacijama koje posjeduju, on je bio u vezi s ubijenom djevojkom.

Kako je priopćeno iz MUP-a, sumnja se da ju je ubio i nakon toga raskomadao tijelo žrtve, čije dijelove je policija pronašla prilikom pretresa stana. Dijelovi tijela žrtve poslani su na DNK analizu kako bi se potvrdio identitet.

- Zbog postojanja osnove sumnje da je izvršio kazneno djelo teško ubojstvo na svirep i podmukao način, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će uz kaznenu prijavu biti priveden nadležnom tužiteljstvu - navodi se u priopćenju MUP-a, piše Jutarnji list. 

Prema riječima susjede ubojice, on je bio na glasu kao problematičan mladić, a često ga je viđala s različitim djevojkama. Kazala je kako je i Nou vidjela prije dva tjedna.

- Došlo je do incidenta između njih dvoje. Svađali su se. Ona je vikala u zgradi i tražila da joj vrati stvari. Poslije je nismo viđali. Drugi susjedi su me upozoravali da je opasan i problematičan - ispričala je susjeda i dodala da je nakon te svađe viđala ubojicu kako iznosi ženske stvari, a mislila je da ih nosi Noi ili da se seli.

Majka ubijene djevojke progovorila je za Blic.

- Ovo je preteško. Kad izgubite dijete, nema ništa gore. Jako nam nedostaje, a njezini mama, tata, brat i sestra je jako vole. Neka Bog sudi monstrumu koji joj je ovo napravio i pozivam da se najstrože kazni! Naš život više nema smisla, osim što imamo još dvoje djece - rekla je za Blic majka ubijene Noe Milivojev.

Boba Milivojev kaže da su "mnogi ljudi mrzili Nou zbog toga što je bila" te da ona "nikada nikoga nije vrijeđala".

- I vrijeđali su je, maltretirali, rugali joj se. Noa je bila lijepo odgojeno dijete, a na Tik Toku je dobivala samo negativne komentare. A sada je svi vole! Ugasite Tik Tok, bit će bolje, apeliram na sve roditelje da ugase tu mrežu, kaže.

Osumnjičenog za ubojstvo kćeri poznavala je kao njenog partnera. Zna da ju je maltretirao i da je imala problema s njim.

- Tukao ju je, čupao za kosu. Čula sam i da joj je davao neke lijekove i drogu. Nismo podržavali njihovu vezu jer je on manijak, psihopat. Dijete mi je umrlo u najtežim mukama, očekujem da taj monstrum dobije najstrožu kaznu, kaže Noina majka.

Nestala prije 20 dana

Podsjetimo, Noa Milivojev nestala je 17. lipnja, 20 dana prije nego li je u centru Beograda pronađeno njezino raskomadano tijelo.

- Telefon joj nije u funkciji, možda je isključen možda polupan, ne znamo ništa i molimo sve ljude koji bilo što znaju da nam se jave. S nama se čula 17. lipnja kada je krenula kod dečka iz Beograda, a on tvrdi da je nije vidio. Molim sve da nam pomognu, od tuge i boli ćemo umrijeti - ispričala je ranije njena majka za medije.

Brojni Beograđani su se sinoć na Trgu Republike oprostili od svoje brutalno ubijene prijateljice.

Među okupljenima koji su došli odati počast bio je i njen blizak prijatelj koji je s njom čak i živio jedno vrijeme. U razgovoru za Blic otkrio je detalje njezine kobne veze.

- Bili su zajedno oko godinu dana, ali je stalno bilo nasilja. Izbacivao ju je iz stana, tukao… - rekao je prijatelj za Blic.rs.

Ispričao je da su roditelji Noe Milivojev znali za tu vezu i da je nisu podržavali.

- Ona je svojim roditeljima pokazala svog dečka, ali budući je on puno stariji od nje uopće im se nije svidio - dodao je prijatelj Noe Milivojev.

- Stalno su se svađali, ali ga je ona trpjela, a svoje probleme je stavljala na stranu. Noa je bila jedna divna djevojka - ispričao je sinoć prijatelj Noe Milivojev.

- Ona je spavala kod mene stalno, jeli smo isti kruh, doslovno smo živjeli zajedno. I eto, uhvatila se za pogrešnog momka i desilo se što se desilo - rekao je očima punih suza.

I prema njegovim riječima, Noin dečko bio je poznat po tome što je problematičan. I njeni drugi prijatelji su je uvjeravali da ga se treba kloniti, ali ih ona nije poslušala. Sada se ne mogu pomiriti s činjenicom da je više nema.

- Ne mogu vjerovati da ona nije tu. I dalje nisam svjestan što se dogodilo. Cijelo vrijeme čekam da se pojavi odnekud, da se vrati i da kaže da se samo šalila. Ne znam što da kažem, samo ne mogu vjerovati… - rekao je on drhtavim glasom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 07:25