StoryEditorOCM
Regijaduh vremena

U mesnici snimljen miš dok jede kobasice; Komentatori nisu opleli po mesaru nego po snimatelju: ‘Cinkarošu smrdljivi!‘

Piše vijesti sd
21. studenog 2023. - 14:40

U frižideru s domaćim kobasicama u jednoj beogradskoj mesnici snimljen je miš kako se s užitkom gosti ponuđenim.

Snimka koju je snimio šokirani građanin osvanula je na društvenim mrežama i u kratko vrijeme prikupila na tisuće lajkova.

Međutim zanimljivo je da većina komentatora nije ostala zatečena mučnim prizorom nego su ostali zgranuti nad čovjekom koji je objavio video.

"Svaka pekara, mesnica i trgovina ima miša. Možda ne konstantno, ali se dogodi. Žalosno je što će čovjek izgubiti posao ne svojom greškom", bio je jedan od prvih komentara na Instagram stranici "moj_beo_grad", prenosi Jutarnji list.

"Izbaci se miš vani, izbaci se sve to meso vani, stavi se mišolovka i ćao bajo, tjeraš dalje, hvala lijepa, meso gratis dobiješ i svi sretni. Navući ćete čovjeku bijedu na vrat, go..ari", napisao je drugi.

"Bolje da si opomenuo ljude da imaju miša, nego što si uzeo snimati, cinkarošu smrdljivi", nizali su se komentari.

Tek rijetki komentirali su da je hitno trebala biti pozvana sanitarna inspekcija, a neki su pak okrenuli sve na šalu: "Da ne valja, ne bi ni on jeo...", "Dobro je da miš jede, znači domaće je, nije kemija", "Vidi se da je zdravo, ponudite mu parizer da pobjegne", "Sutra će na akciju kobasica, ako nešto ostane poslije miša"...

Nezgodna situacija dogodila se u naselju Vidikovac, a zasad nije poznato je li snimka doprla do vlasnika mesnice i što je o tom pitanju učinjeno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 22:14