StoryEditorOCM
Regijavelika potraga

Ovo je važno na novim fotografijama iz Beča: otkriveno lice druge misteriozne žene u crvenoj jakni koja vodi curicu

Piše Vijesti sd
3. travnja 2024. - 19:09

Austrijska policija danas je otkrila da je obitelj nestale Danke Ilić tijekom ispitivanja rekla da je na snimci koja je objavljena tijekom vikenda "vrlo vjerojatno Danka".  Također su objavljene tri nove slike koje bi mogle biti krupan korak u daljoj potrazi za nestalom Dankom Ilić, piše Blic.

Što se vidi na novim slikama iz Beča?

Na tri nove slike ponovno vidimo dvije žene u društvu djevojčice koja neodoljivo sliči na nestalu Danku Ilić.

Prva slika: Lice žene u crvenoj jakni  

Na prvoj slici sada dobro vidimo lice žene u crvenoj jakni koju nismo imali prilike vidjeti na snimci koja je objavljena tijekom vikenda.

Pretpostavlja se da je ova slika skinuta s nadzornih kamera u okolici mjesta gdje je nastala snimka koju je napravio srbijanski državljanin u Beču. Sada sasvim jasno vidimo lica žena za koje se provjerava da li sa sobom vode nestalu Danku Ilić.

Austrijska policija danas je u hitnom priopćenju otkrila da je obitelj nestale Danke Ilić tijekom ispitivanja rekla da je na snimci koja je objavljena tijekom vikenda "vrlo vjerojatno Danka". Pored toga, objavljene su i tri nove slike koje mogu biti krupan korak u daljoj potrazi za nestalom Dankom Ilić.

Žena ima plavu kosu i ošišana je na kratko. Druga žena nosi kričavo žutu trenirku, brineta je i kosa joj je vezana u rep.

Druga slika: Dvije žene i djevojčica na tramvajskoj stanici

Na drugoj slici koju danas vidimo po prvi put dvije žene stoje jedna nasuprot druge dok između njih stoji djevojčica koja sliči na nestalu Danku. 

Budući da na tlu stoji velika putna torba, vjeruje se da su ili stigle na stanicu ili da su se negdje uputile vodeći sa sobom djevojčicu. Ove fotografije su nastale na tramvajskoj stanici Schottenring.

Treća slika: Bočni pogled na ženu u crvenom

Treća fotografija nam pruža najmanje novih informacija. Na njoj se vidi plavokosa žena u crvenoj jakni, a putnu torbu koja je na prethodnim slikama i na snimci bila na tlu sada nosi žena u žutoj trenirci.

Austrijska policija: Prijavite ako znate tko su ove žene

- Nakon što su rođaci nestale djevojčice pogledali fotografije, pretpostavljaju da je vrlo vjerojatno riječ o o nestaloj djevojčici iz Srbije. Bečka policija izvršit će uhićenje po nalogu javnog tužiteljstva - priopćila je austrijska policija.

Austrijska policija je apelirala na sve građane koji imaju bilo kakve informacije o ženama sa snimke da jave organima reda na broj telefona 01-31310-33800 ili u bilo kojoj policijskoj postaji, piše Blic.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 16:30