StoryEditorOCM
Hrvatskaobitelj policajaca

U ovoj hrvatskoj obitelji pet članova su odabrali isto zanimanje: otac kaže da je uvijek veselo, kćeri i zet se slažu

Piše Vijesti SD
13. siječnja 2024. - 22:02

Svi plavci i uvijek veselo – kratko je prokomentirao otac Željko činjenicu da njegova obitelj broji čak petoro policajaca. Očevim stopama pošle su tri kćeri, a pridruženi član obitelji, zet Franjo također dolazi iz obitelji u kojoj je otac bio policajac.

@dobrojutrohrvatska Njihovo obiteljako okupljanje pomalo lici na policijski sastanak u postajiY tata Zeljoo, kceri Nikolina, Zeljka i Margarita i zet Franjo- svi su u policiji.  #policija #hrvatska #hrvatskatiktok #emisija #televizija ♬ original sound - DobroJutroHrvatska

Najstarija kćer Željka za odabir svog životnog zvanja kaže da u ranoj fazi svog odrastanja nije toliko razmišljala o karijeri policajke, ali pošto se nije pronašla u nijednom drugom zanimanju odlučila se za policijsku akademiju čemu je sigurno pridonjelo odrastanje uz brižnog i zaštitnički nastrojenog oca koji je je bio ujedno i autoritet i uzor svojoj kćeri.

Ista stvar vrijedi i za Nikolinu koja radi u postaji aerodromske policije na Plesu, a uz to studira pravo i kriminalistiku. Obavljati posao policajke i studirati dva fakulteta sigurno nije lako, ali Nikolina potvrđuje da se, uz upornost i predani rad, sve može ako se zbilja hoće.

Najmlađoj kćeri Margariti dvije starije sestre nisu ostavile mnogo prostora za biranje karijere. Odmah nakon završene gimnazije odlučila se upisati policijsku akademiju i postati policajka. Moj otac i obje sestre rade u policiji, možda sam ja već od malih nogu počela razmišljati o tom zanimanju – zaključila je Margarita. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. svibanj 2024 14:15