HrvatskaHuligani s palicama

'Nisam ni shvatio što se događa...': čitatelj sasvim slučajno kamerom 'uhvatio' napadače s Rive dok je slikavao brodice, pogledajte inkriminirajuće fotografije

Piše JL
vaterpolist_napad (12)

Oko 13.40 na splitskoj rivi došlo je do incidenta koji samo pukom srećom nije završio s težim posljedicama osim jednog skoka u more.

VIDEO Huligani napali vaterpoliste Crvene zvezde na Rivi: tukli su ih na štekatu, jedan se od batina spasio skokom u more!

'Ja sam Crnogorac, nisam Srbin' vikao je napadnuti vaterpolist iz mora: napadači ga nazivali četnikom

Prema izjavama očevidaca, petorica napadača u jednom kafiću napalo je sportaše s obilježjima beogradskog kluba. Trojica su na vrijeme pobjegla, dok četvrti nije bio te sreće i on se morao spašavati skokom u more.

Nedugo nakon incidenta, piše Jutarnji list, javio se jedan čitatelj s porukom kako je sasvim slučajno fotografirao dvojicu napadača.

- Sjedio sam u kafiću, gledao more i odlučio slikati jednu jedrilicu koja je taman krenula prema pučini. Nisam ni shvatio da je neka strka i da se nešto događa, tek poslije sam vidio da sam slučajno 'uhvatio' dva napadača - rekao je čitatelj JL-a koji je inzistirao na anonimnosti.

Ipak, po fotografijama se jasno može zaključiti kako ovaj napad nije bio spontan već pripremljen. Naime, jedan napadač koji je jurio rivom u ruci je imao teleskopsku palicu.

#RIVA#NAPADAčI#CRVENA ZVEZDA