StoryEditorOCM
Crna kronikaprivela ga policija

Žena sa splitskog područja prijavila vlasnika stomatološke klinike za silovanje, druga ga prijavila zbog bludnih radnji

Piše Vijesti SD
4. rujna 2023. - 22:05

Hrvatski državljanin trajno nastanjen na širem dubrovačkom području sumnjiči se za silovanje jedne ženske osobe s područja Splita, dok se protiv njega vodi i kriminalistička istraga zbog bludnih radnji nad drugom ženskom osobom s područja Dubrovnika, javlja Dubrovnik INsider.

Kako neslužbeno doznaje Dubrovnik INsider, riječ je o vlasniku privatne stomatološke klinike u Dubrovniku, a koji bi uskoro trebao otvoriti još jednu kliniku u Splitu.

Na novinarski upit iz PU Splitsko dalmatinske odgovorili su kako je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjakom provedeno zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela silovanje na štetu jedne ženske osobe.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju, protiv njega je podnesena kaznena prijava te je predan policijskom pritvorskom nadzorniku.

Više informacija PU Splitsko-dalmatinska nije u mogućnosti pružiti, a sve u cilju zaštite žrtve kaznenog djela od sekundarne viktimizacije, poručuju iz Policije.

Prijava ženske osobe u Splitu dogodila se tijekom srpnja ove godine, a prema neslužbenim, ali kako piše Dubrovnik INsider, pouzdanim izvorima, ženska osoba s područja Dubrovnika podnijela je prošli tjedan kaznenu prijavu protiv iste osobe zbog bludnih radnji.

‘U odnosu na dostavljeni upit obavještavamo Vas da je Policijska uprava dubrovačko-neretvanska u posljednjih deset dana zaprimila dvije kaznene prijave za kazneno djelo „Bludne radnje“ opisano u čl. 155. Kaznenog zakona.

U jednom je slučaju prijavljen 29-godišnji hrvatski državljanin, a u drugom slučaju 33-godišnji državljanin BiH.

Kriminalističko istraživanje jednog od navedenih slučajeva je još uvijek u tijeku, dok je drugo dovršeno privođenjem počinitelja uz kaznenu prijavu.

Zbog činjenice da je jedno kriminalističko istraživanje još uvijek u tijeku, kao i zbog činjenice da se radi o osjetljivim kaznenim djelima u kojima se maksimalno nastoji zaštiti žrtvu, nismo u mogućnosti detaljnije Vas informirati o navedenim događajima‘, poručili su iz PU dubrovačko-neretvanske.

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. svibanj 2024 04:26