StoryEditorOCM
Crna kronikamasaža iz noćne more

Osuđen maser koji je u hotelu u Podgori gurao prste u spolovilo maloljetne klijentice, sud mu nije povjerovao

Piše Vijesti sd
21. veljače 2024. - 18:53

Maser jednog hotela u Podgori danas je na Općinskom sudu u Splitu osuđen na kaznu zatvora od jedne godine uvjetno s rokom kušnje od tri godine.

Djelo za koje je osuđeen dogodio još u srpnju 2017. godine. Tada 29-godišnji fizioterapeutski tehničar M. P. radio je kao maser u wellnessu hotela u koji je 16-godišnjakinja došla s majkom. Maloljetnicu su uputili u prostoriju u kojoj je radio M. P. te je s njim ostala sama.

Nakon 15 minuta masaže leđa M. P. je počeo masirati i dodirivati njene grudi, na što je ona u šoku nekoliko puta ponovila da želi normalnu masažu. Maser ju je zatim, "u nakani zadovoljenja svog spolnog nagona, bez njenog pristanka, za vrijeme masaže dirao po golim grudima i ljubio po vratu, a potom s nje skinuo kupaće gaćice te joj raširio noge i počeo je rukom dirati po vagini, da bi u jednom trenutku prodro prstima penetrirao u njenu vaginu te je s navedenim radnjama prekinuo tek kada je oštećena počela vrištati, nakon čega je napustio prostoriju za masažu", navodi se u presudi, prenosi Index.

Kada je djevojka počela vrištati, M. P. je na nju bacio ručnik i otrčao iz prostorije. Voditeljica wellnessa o incidentu je obavijestila direktoricu hotela, koja je prva ispitala žrtvu, a zatim je to još jednom učinila i u prisutnosti njenih roditelja.

Iako se M. P. pred sudom izjasnio da nije kriv i tvrdio da žrtva laže, sud je u cijelosti povjerovao žrtvi i svjedocima.

image

Fizioterapeutski tehničar osuđen je na kaznu zatvora od jedne godine uvjetno s rokom kušnje od tri godine (ilustracija)

/Shutterstock
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 21:12