StoryEditorOCM
Crna kronikaAj bo aj

Novi problemi za splitskog ‘Mad Maxa‘: Adrijan priveden na Prekršajni sud, opet driftao dok mu je vozačka bila oduzeta!

Piše Mario Matana
16. ožujka 2024. - 13:39

Novi problemi za Adrijana Petričevića, poznatijeg kao splitski Mad Max – mladić koji je svojedobno postao poznat po vožnji svojeg sportskog motora po gradskim prometnicama na granici ludosti, a nastavio je s ‘karijerom gasera‘ za upravljačem BMW-a te drugih motocikala (uvijek uz pratnju, navijanje i podršku svoje djevojke), ponovno se našao na udaru organa progona.

Iz splitske policije danas su tako obavijestili kako su dovršili kriminalističko istraživanje ‘nad 24-godišnjakom provedeno zbog sumnje da je ostvario obilježja više prekršaja‘.

‘Policijski službenici utvrdili su sumnju da je upravljao osobnim vozilom nakon izvršnosti rješenja o ukidanju i oduzimanju vozačke dozvole, a prije ponovnog stjecanja prava na samostalno upravljanje motornim vozilom, te pri upravljanju vozilom nije bio vezan sigurnosnim pojasom.

Nadalje, narušavao je javni red i mir na naročiti drzak način dana 11. ožujka 2024.g. u večernjim satima u Splitu u ulici IV. Gardijske brigade na način da je upravljao osobnim automobilom postižući pri tom gornju granicu broja okretaja motora i proklizavajući pogonskim kotačima tvz. driftanje, vrteći se vozilom u krug što je stvorilo buku velikog intenziteta i izazvalo osjećaj uznemirenosti građana i stanara u obližnjim objektima.

Zbog sumnje u počinjenje prekršaja iz čl. 286. stavka 12. Zakona o sigurnosti prometa na cestama  kažnjivog po čl. 286. st. 12. istog zakona, te  iz čl.163. st1. Zakona o sigurnosti prometa na cestama  kažnjivog po čl. 163. st. 8. istog zakona i čl. 6. st. 1. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira uz optužni prijedlog doveden je na Općinski prekršajni sud.‘ - stoji u priopćenju PU splitsko-dalmatinske.

Imajući u vidu da je Adri, kako ga zove djevojka Ela Jerković, influencerica koja je posebno kivna na pravosuđe pa i na medije, često i ne baš bagatelno kažnjavan zbog sličnih prekršaja u ovih nekoliko godina od punoljetnosti, ne očekujemo da će Prekršajni sud biti blag prema ‘gaseru‘ Petričeviću. ‘Aj bo aj‘, rekli bi likovi iz njihovih videa...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 00:28