StoryEditorOCM
Bizniskako do karijere?

Aspira - student na prvom mjestu!

Piše Anamaria Mikulić/pr
5. veljače 2024. - 00:00

U današnjem sve konkurentnijem društvu, uloga visokog obrazovanja u oblikovanju budućnosti pojedinaca nikada nije bila važnija

Veleučilište Aspira se ističe svojom izvrsnosti, pružajući studentima širok spektar studijskih programa koji im omogućuju stjecanje praktičnih vještina i znanja ključnih za uspjeh u njihovim budućim karijerama. Kroz predanost akademskoj izvrsnosti i stvaranje poticajnog okruženja za učenje, Aspira se pozicionira kao institucija posvećena osnaživanju svojih studenata za uspjeh.

Aspirin doprinos karijernom uspjehu

Jedan od ključnih elemenata koji čini Aspiru iznimnom jest njezina sposobnost pružanja praktičnih iskustava i stručne prakse svojim studentima, osiguravajući im time konkurentnu prednost na tržištu rada. Kroz raznolike studijske programe, Aspira otvara vrata uspješnoj karijeri svojim studentima.

image
/Aspira

Studij hotelijerstva i turizma

Aspira nudi prijediplomski i diplomski studij Međunarodnog menadžmenta u hotelijerstvu i turizmu s tri intrigantna smjera: Hotelski menadžment, Destinacijski menadžment te Gastronomija. Studentima Hotelskog menadžmenta pruža se prilika za stručnu praksu u renomiranim hotelima poput Hiltona, Kempinskog, Sheratona, čime se stječe neprocjenjivo iskustvo na globalnoj razini. Studij Destinacijskog menadžmenta priprema studente za izazove turističkog tržišta, naglašavajući važnost posrednika u spajanju turista s uslugama koje traže.

image
/Aspira

Smjer Gastronomija

Studijski smjer Gastronomija s mentorima poput nositelja Michelinovih zvjezdica Vincenza Guarina i Roberta Cere, pruža studentima jedinstvenu priliku za učenje u najmodernijim kuhinjskim praktikumima, otkrivajući suvremene trendove u gastronomiji. Uz pregršt parkse studenti će imati prilike postati pravi menadžeri u gastronomiji i to sve obogatiti posjećujući brojne uspješne primjere diljem Hrvatske i Europe na pomno planiranim studijskim putovanjima.

Studij Računarstva

Aspirin studij Računarstva, osmišljen u suradnji sa stručnjacima i poslodavcima, stavlja naglasak na praktičnu primjenu znanja u području informatike i računarstva. Rad u malim grupama pod vodstvom mentora te suradnja s priznatim IT tvrtkama poput HRCloud, Valcon Croatia, Ericsson Nikola Tesla i drugi, omogućava studentima stjecanje relevantnih vještina i iskustava potrebnih za uspješnu karijeru u IT sektoru.

image
/Aspira

Studij Sportskog menadžmenta

Aspirin studij Sportskog menadžmenta, prvi takav program na Aspiri, priprema studente za upravljačke funkcije u sportskim organizacijama. Kroz predavanja domaćih i stranih predavača, studenti se upućuju u kompleksnost sportskog poslovanja. Osim toga, brojni poznati sportaši, poput rukometaša Marka Mamića i vaterpolista Anđelka Šetke, Marka Bijača, i Lorena Fatovića, pridružuju se Aspiri nakon završetka svojih sportskih karijera. Praktična iskustva na sportskim manifestacijama često vode do zaposlenja u sportskim tvrtkama ili organizacijama.

image
/Aspira

Ukupno gledajući, Aspira se profilira kao institucija koja ne samo da pruža visokokvalitetno obrazovanje već i gradi most između teorije i prakse, pripremajući svoje studente za izazove modernog

profesionalnog svijeta. Za više informacija o studijskim programima i uspjesima studenata, posjetite www.aspira.hr i budite spremni započeti svoj put prema uspjehu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 01:55