Stil Prostorija

hang-in-out

CHILLOUT ZONA Pobjegnite od svijeta u viseći Cacoon!

hang-in-out
Stres, buka, gužva, obveze, računi, krediti, dosadni kućanski poslovi… uznemirujući niz iritantnih situacija s kojima se gotovo svakodnevno susrećemo kao da ide unedogled.

Suočen s njima, čovjek ponekad naprosto poželi pobjeći na pusti otok ili možda u mišju rupu kao bi u samoći i na miru predahnuo od svega i vanjskom svijetu barem na trenutak rekao: Goodbye! Au revoir! Auf Wiedersehen!

Zahvaljujući savršeno oblikovanom Cacoonu koji potpisuje britanski brend “hang-in-out”, sada je to jednostavno izvedivo. Oni su, naime, dizajnirali “chillout” prostor za relaksaciju i zabavu koji je podjednako namijenjen odraslima i djeci, a evocira duh onih nekadašnjih pustolovina kada smo se verali po drveću, radili logore, ljuljali u mrežama i visili sa stabla.

Nakon napornog dana na poslu ili u školi, u Cacoonu sada možete pronaći malo mira u svom domu ili vrtu jer podjednako dobro funkcionira u interijerima i eksterijerima. Za sigurnost ne morate brinuti jer ga je dizajnirao tim profesionalaca koji se bavi izradom jedara te stručnjaka za tkanine primjenjive u arhitektonskim strukturama.

Primarno je osmišljen za potrebe hotela Scarlet u Velikoj Britaniji kao refleksija obalnog ugođaja i ekoloških aspiracija ovog luksuznog spa centra, no poslije je pronašao mjesto i u drugim hotelima, ali i privatnim kućama, vrtovima…

Kreirati svoj mali privatni svijet svakako zvuči primamljivo, a Cacoon vam u tome definitivno može pomoći. On predstavlja jednu od posljednjih i najzanimljivijih inovacija iz područja industrije odmora i slobodnog vremena.

Dolazi u dvije dimenzije: za jednu osobu i za dvije. Single Cacoon je promjera 1,5 metara, a Double Cacoon 1,8 metara. Obje verzije su visine 1,5 metara.

“S police” je moguće dobiti Cacoon u čili crvenoj boji, nebeskoplavoj, mangonarančastoj, zelenoj i bijeloj boji, no po narudžbi je moguće zatražiti cacoon u bilo kojoj boji te s dodatkom loga ili natpisa po želji. Više o proizvodu možete pronaći na www.hang-in-out.com.

SINIŠA JOVIĆ
Naslovnica Prostorija