StoryEditorOCM
Promo arhivOD PETKA DO NEDJELJE

U Jokeru - tri dana Petnaestice i otvorenje nove trgovine Skiny

Piše PROMO
13. lipnja 2019. - 16:31

Joker je 15. u mjesecu tradicionalno najposjećeniji splitski trgovački centar zahvaljujući svojoj Petnaestici, ali ovoga puta ona traje čak tri dana! Od petka, 14. do nedjelje 16. 6. čekaju vas akcijske cijene na ljetne kolekcije, od 20 do čak 70% popusta u više od 70 Jokerovih trgovina, a među njima i one koje su fashionistice očekivale cijelo proljeće.

Sad je vrijeme da u jednom potezu riješite svoj sezonski shopping u ležernoj Jokerovoj atmosferi i nabavite sve što vam je potrebno za bezbrižno ljeto – od fashion komada do potrepština za plažu, od dječje odjeće i obuće do kozmetike koja će vas štititi od UV zraka...

A kupovati s popustima moći ćete i u novootvorenoj trgovini donjeg rublja i swimweara Skiny na prvom katu Jokera – brand koji su voljele mnoge Splićanke i Splićani nakon dugog izbivanja vratio se u grad pod Marjanom.

Za vas smo odabrali i najzanimljivije ljetne komade iz sezonskih kolekcija, od kojih ćete mnoge u Jokeru pronaći uz prigodne akcijske cijene. Ukratko, uz shopping na Petnaestici - koja traje od petka do nedjelje - ljeto može započeti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 18:07