Stil Promo

POZNATA LICA NA OTVARANJU

Talijanska modna marka Imperial otvorila svoju prvu monobrand trgovinu u Hrvatskoj

POZNATA LICA NA OTVARANJU
Tamara Grgić Erdeljac i Nives Ivanković
Žana Jurić
Žana Jurić i Gabrijela Budimir
Žana Jurić, Silvia Dvornik i Gabrijela Budimir
Anamarija Asanović
Gabrijela Budimir
Haljina, Imperial, CCO Split, 829 kn
Haljina, Imperial, CCO Split, 999 kn
Haljina, Imperial, CCO Split, 1299 kn
Haljina, Imperial, CCO Split, 615,30 kn
Haljina, Imperial, CCO Split, 799 kn
Haljina, Imperial, CCO Split, svaka po 999 kn
Hlače, Imperial, CCO Split, 579 kn
Hlače, Imperial, CCO Split, 549 kn
Kombinezon, Imperial, CCO Split, 679 kn
Kombinezon, Imperial, CCO Split, 999 kn
Kristina Žanić
Majica, Imperial, CCO Split, 349 kn
Majica Imperial, CCO Split 499 kn
Marijana Batinić
Nives Ivanković
Silvia Dvornik
Silvia Dvornik i Anamarija Asanović

Prva monobrand trgovina modne marke Imperial u Hrvatskoj otvorena je u City Centru One u Splitu, a iduća se sredinom mjeseca otvara u Dubrovniku.

Splitske zaljubljenice u modu oduševio je brend koji odvažno eksperimentira s krojevima, stilovima i materijalima, a rezultat su kolekcije prepoznatljive po spajanju modnih oprečnosti.

Aktualna kolekcija nadahnuta je estetikom postpunka te grungea 90-ih godina prošlog stoljeća. I tu je naglasak stavljen na spajanje naizgled nespojivoga. Pastelne nijanse idu uz grublji outfit, nježni se til kombinira s traperom, cvjetni uzorak omekšava rokerski stav, a precizni uski krojevi najbolje idu uz predimenzionirane siluete… Nova kolekcija idealna je za mlade odrasle osobe koje se usude stvarati modne mikseve i remikseve.

Imperial su 1978. godine utemeljili Adriano Aere i Emilia Giberti. Odgovarajući na potrebe mladih koji su željeli graditi prepoznatljiv osobni stil, stvorili su modnu priču koja promiče suvremenu, demokratičnu modu po mjeri velegrada. Diljem svijeta danas imaju razgranatu distribucijsku mrežu čiju perjanicu čini 80 monobrand trgovina.

Njihove kreacije posebno su popularne među modnim blogericama, a velika zajednica sljedbenika njihova modnog izričaja na društvenim se mrežama prati putem oznake #imperialgang.

Na otvorenju Imperialove trgovine u Splitu bile su mnogobrojne osobe iz hrvatskoga javnog života. Među njima su bile Marijana Batinić, Nives Ivanković, Anamarija Asanović i Kristina Đanić. Brendom su oduševljene i modne blogerice Silvia Dvornik te Gabrijela Budimir.Kako je najbolje kombinirati Imperialove kreacije, okupljene je savjetovala Žana Jurišić, zaštitno lice Imperiala, inače stilistica koju modni znalci obožavaju zbog istančana modnog ukusa a fotografije je snimila Sonja Dvornik.

Naslovnica Promo