Stil Moda

ŽENE IH VOLE

Trend sezone na koji je 'pala' i popularna Splićanka: inspirirajte se kombinacijama koje su bile neizostavan dio mode 80-ih

ŽENE IH VOLE

Ovoga proljeća na modna pravila gotovo da možete i zaboraviti - sve pretjerano, upečatljivo, cvjetno i šareno mijenjajte slobodno nikad popularnijom bijelom bojom.

Poslužite se inspiracijom klasičnih haljinica u obliku sakoa ili pak pravim, "muškim" odijelima... Prolazi sve, od neonskog do surferskog i safari trenda, no jedna je boja svakako vladarica toplijih mjeseci koji nam dolaze.

Nju je znalački, u stilu modne gospodarice domaće estrade, iskombinirala i Severina na predstavljanju svog novog albuma, "Halo". Na druženje s obožavateljima Splićanka je stigla u kombinaciji koju kao da je izvukla iz nekog ormara 80-ih - široko odijelo, uz to i kratkih hlača visokog struka, ali u hit boji sezone, žarko narančastoj. 

Inspiraciju kao da je pokupila s Instagram profila domaćih i stranih influencerica; gotovo da nema modno osviještene žene na svijetu koja nije podijelila fotografiju u neizostavnom komadu ovoga proljeća. Nedavno je nešto slično nosila i najpoznatija srpska blogerica Dunja Jovanić, a pronašli smo još neka izdanja za inspiraciju. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

djavola u sebi ne zaboravi 🦊

A post shared by Dunja Jovanic (@imfashionbabe) on

Ako vam slijedi neki događaj na kojemu želite zablistati, i ne morate se mnogo premišljati - odijelo u žarkoj boji trebalo bi obaviti posao bolje nego išta drugo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Friday 💙

A post shared by Franzi (@franziiiiskaa) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Girls Can Rock In Suit Better Than Boys #womansuit #ootd

A post shared by Carolina (@carolinamutdelucchi) on

 

Naslovnica Moda