Stil Moda

Prve su 'zgrabile' kolekciju

Tko je bio, tko se s kim družio: naše poznate žene sinoć su tulumarile i šopingirale istovremeno; Maja Šuput došla unatoč problemu, Sandra Perković oduševila izgledom

Prve su 'zgrabile' kolekciju

Lanac odjeće H&M poznat je po kvalitetnoj i dostupnoj "robi", masovnoj proizvodnji, ali i čestim suradnjama s poznatim modnim imenima - imaju, čini se, sve što jedan brend mora imati.

A o njihovoj popularnosti ne svjedoči samo golema prodaja, već i oduševljenje na društvenim mrežama koje je nastalo nakon najave suradnje s Moschinom. Na online platformi bit će kolekcija dostupna 8.11., ali najveći sretnici u Hrvatskoj već su odradili pre-shopping. 

Probrana ekipa poznatih i slavnih, influencera i modnih uživljenika okupila se sinoć u bivšoj zagrebačkoj tvornici Pluto gdje je kolekcija HM Moschino predstavljena. Traper, "kričave" boje, inspiracija u devedesetima i masu zlatnih detalja oduševili su naše fashionistice. 

Maja Šuput došla je na štakama, ali pomoć je našla u svom zaručniku Nenadu koji ju je bez greške okolo "nosao" - pjevačica je ipak zaštitno lice, pa neće propustiti tulum; došla je i sveprisutna Iva Radić, Ella Dvornik, zanosna Sandra Perković, Ana Begić, Mirna Maras i brojni drugi.

Dok su modne uživljenice gladno prekapale štandove s odjećom, poznati su pozirali s komadima koje su sebi već odvojili, a cijeli ambijent nekadašnje tvornice obasjane svjetlima televizije devedesetih, izgledao je baš kako treba. Tko je sve bio, tko se s kim družio, pogledajte u galeriji.

Naslovnica Moda