Stil Moda

ZNA ZNANJE

'Suknja je top, gdje si je nabavila?': Ella Dvornik prošetala gradom u kombinaciji od svega 66 kuna i izazvala ludilo na Instagramu

ZNA ZNANJE

Najprije imate tipove djevojaka kojima "sve stoji". Vitke su, nigdje nemaju višak (trbuh, ruke, stražnjicu...) kojeg adekvatnim modelom treba prekriti.

Drugo, "od  mota" su, pa i najnelogičniji spojevi kod njih dobiju šarm, zbog kojeg poželite odmah nešto takvo i na sebi iskombinirati.

Sve to i puno više od toga posjeduje Ella Dvornik, pa nikog uistinu ne bi trebalo čuditi zašto je djevojka toliko popularna i praćena.

Fotografija iz šetnje po Zagrebu s kćerkicom Balie zvanom Piki, koju je podijelila s pratiteljima na Instagramu, u rekordnom je roku pobrala preko 27 tisuća "lajkova", jer su se djevojke natjecale koja će prva doznati što čini Ellinu "dobitnu kombinaciju" koju je odjenula.

Ellini odgovori polučili su još veće oduševljenje jer je otkrila da je za suknju i košulju zajedno izdvojila 66 kuna, budući da ni popularna influencerica ne zazire od "second hand" dućana.

"Presuper mi je kako kombiniraš svašta nešto i izgleda uvijek bombastično!" - poentirala je pratiteljica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The best accessory a person can wear is love. ♥️♥️♥️♥️🤗🤗🤗

A post shared by Ella Dvornik (@elladvornik) on

Naslovnica Moda