Stil Moda

'EPIC BROZO'

Perišić oduševio kao maneken Brozovićeve modne linije, na pozu smjesta reagirao i Vrsaljko, pao je poziv na gulaš

'EPIC BROZO'

Nemamo što drugo ustvrditi osim: Ivan Perišić je apsolutno sjajan model za majicu iz linije "Hardwork Epic Brozo", koju potpisuje Marcelo Brozović, dakako, koji je vrlo vješto, evo, iskoristio svoju svjetski slavnu "pozu mislioca".

Kad je prvi put javno namjestio pozu s pacem i kažiprstom oko brade, Brozović, pretpostavljamo, nije mogao ni slutiti što će se sve iz te misleće poze izleći...

A izleglo se štošta. To je postao njegov način slavljenja na terenu, poza koju su Talijani proslavili nazivom "Epic Brozo". Brozovićev kafić u Velikoj Gorici zove se "Epic Brozo". A tako se zove i linija T-shirt majica koje se naš "vatreni" pokrenuo. Na majicama nije stao. Njegov brend uključuje i šilterice, tenisice, maske za mobitele...

 

 

#epicbrozo #sneakers 🤔 shopping on line www.hwepicbrozo.com

A post shared by EPICBROZO (@epic_brozo) on

 

U majicama s logom Hardwork Epic Brozo već su pozirali brojni naši nogometaši, od Vedrana Ćorluke, preko Luke Modrića do Matea Kovačića.


Perišić je, po našem sudu, to napravio najprofesionalnije. Ako Brozi nakon ovoga pojačano krene prodaja, zna kome treba zahvaliti.

 

@marcelo_brozovic & @dele 🤔👌🏼🤪 #Epic

A post shared by Ivan Perišić (@ivanperisic444) on


Na fotografiju je odmah po objavi reagirao i Šime Vrsaljko, a ako je suditi po međusobnoj korespodenciji, pao je poziv na gulaš.

Sad im se barem jednostavno dogovoriti. Obojici je adresa u Milanu... 

 

 

Naslovnica Moda