Stil Moda

'To su ti geni'

'Sad vidimo na koga si tako puno lipa i zgodna!': naša najveća modna osvještenica pozirala s majkom, gospođa oduševila pratiteljice stilom

'To su ti geni'

Kada se priča o domaćim modnim znalkinjama, ime Ive Radić mora se spomenuti. Bivša manekenka svojim ležernim, modno osviještenim, ali samo njoj svojstvenim stilom osvaja kako javnost, tako i one "upućenije". Struka je složna po njenome pitanju, sigurno ju nećete naći na listama loše odjevenih...

No Ivin stil, stav i sveukupan izgled očito je, barem djelomično, nasljedan, jer i majka joj izgleda "top", kako je primijetila jedna obožavateljica. Gospođa Ljerka Radić fotografirala se sa kćerkom, a mnogi su ih instantno zamijenili za dvije sestre. Ako ćete kompliment, i nema mnogo bolje od ovoga.
 

 

Mama❤️

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀I V A • R A D I Ć (@iva___radic) on


"Predivne obje, to su ti geni!", "Sad vidimo na koga si tako puno lipa i zgodna!", komentirale su pratiteljice ove dvije dame, a svaka ih je oduševila svojim "stylingom". Iva u bež haljinici koja naglašava njenu preplanulu put i duge noge, a majka u profinjenoj crnoj haljini na bijele točke. 

"Krasne žene. Za Ivu je vrijeme stalo. Kako?", zanima na kraju krajeva jednu pratiteljicu koju je izgled ove dvije dame očito "dotukao".
 

 

Naslovnica Moda