Stil Moda

U ljetnim haljinama

Veliki sukob modnih ikona: za izdanjem ove Splićanke 'ispalile' pratiteljice, nije joj ni bivša misica daleko; koji vam je 'look' više po volji?

U ljetnim haljinama

Kada je riječ o domaćim ikonama stila, većini najprije na pamet padnu njih dvije: Olja Vori i Iva Radić još su jednom opravdale laskave statuse, i to najjednostavnijim mogućim izdanjima.

Zar nije jedan od razloga što toliko volimo ljeto upravo to - obući haljinu i izgledati efektno i dotjerano u trenu? San snova! Vani je ionako vruće, pa tražimo lagane tkanine, koje će naravno otkriti i malo kože, ne može jednostavniji 'recept' za savršeno izdanje...

To znaju i naše trendeseterice, pa se drže one 'manje je više'. Bez puno kerefeka, bez kompliciranja: za ljetno izdanje potrebna je samo - haljina.

A ove dvije su na društvenim mrežama izazvale pravu pomutnju. Iva Radić zablistala je u bijeloj na volane i crvene točkice, a izdanje je upotpunila rozom torbom. Kristina Bradač, Nevena Rendeli i Ljupka Gojić Mikić samo su neke od poznatih dama koje su se pomamile za efektnom 'veštom', a ni ostatak pratiteljica nije ostao imun.
 


Odakle je, gdje ju nabaviti, kupiti, a mnoge su već požurile u krojačice po svoju verziju. Davno ovakvo oduševljenje nismo primijetili zbog oprave...

A onda je Splićanka uzvratila svojom. Olja Vori ne spominje se bez veze u kontekstu 'modne ikone', a to je pokazala i ovom, čipkanom haljinom. Uz preplanulu put stoji joj odlično, a ni njene pratiteljice nisu se mogle suzdržati od pustih upita.
 

 

💖#aboutlastnight #whitenight 🌸✨

A post shared by MyFotoDiary (@oljavori) on


I ovaj put modni su dodaci u popularnoj 'pink' boji, a Olja je sve obojala njome: cipele, torbicu, nokte i usne.

Svaka na svoj način i u prepoznatljivome stilu, modne su kraljice na našoj sceni opet potvrdile da i jednostavno može biti efektno.

 

Naslovnica Moda