Stil Moda

MODNO SILVESTROVO

Dok se mislite što bi večeras odjenule, prave partijanerice bez kompliciranja su krenule: evo u kojim se izdanjima od jutros tulumari u Splitu, ali i šire

MODNO SILVESTROVO

Do prije koju godinu, dnevni doček Nove Godine u Hrvatskoj funkcionirao je, i to u smislu pravog tuluma, tek u Fužinama, odakle smo redovito u središnjem Dnevniku gledali prizore raspoložene ekipe koja, okupana suncem, odbrojava 10, 9, 8, 7... i nazdravlja razmjenjujući najljepše želje. I pritom se vrhunski zabavlja. Često bolje negoli će u kasnijim, večernjim satima.

Zato nema kraja sreći Splićana što je dnevni doček Nove Godine tako uspješno zaživio u njihovom gradu. Ma što uspješno, megauspješno.

Takva veselica ima višestruko dobrih strana, osim što s prijateljima možete feštati znatno duže (naravno oni koji su te sreće da im je ručak negdje osiguran, pa o njemu ne moraju misliti), žene koje su sklone maksimalno iskomplicirati i sebi i partneru život pustim analizama i kombinacijama što će odjenuti za večernji tulum u ovoj su varijanti neusporedivo opuštenije.

Odjenu se, manje, više, kao za na kavu s ekipom, a ovako dobro raspoložene - izgledaju bolje nego ikad! I dok se ove druge još misle kakvu i koju kombinaciju složiti za večeras, brojne Splićanke u vrhunskom raspoloženju već su poslijepodne izgledale vrhunski.

Uostalom, provjerite u našoj FOTOGALERIJI.

Naslovnica Moda