Stil Moda

'DESILO SE NEŠTO VELIKO'

'Imam pravo osjećati se seksi i lepršavo!': pogledajte kako je, uz bok poslovično mršavim modelima, Lucija Lugomer dominirala Severovom revijom

'DESILO SE NEŠTO VELIKO'

"Jučer se desilo nešto zbilja veliko za povijest hrvatske mode. Nije tajna da smo Robert i ja razmišljali o ovako nečemu već neko vrijeme i uspjeli smo - sve uz dobru volju, smijeh i želju da on predstavi svoj plan, a ja svoj. 

Naime, nosila sam tri izlaza za ovog divnog čovjeka na jedinom Fashion Weeku u Hrvatskoj i već prvi dan smo time RAZBILI predrasude, poslali poruku da je svaka žena čudo za sebe, te da se ima PRAVO osjećati dobro, lepršavo, seksi i samouvjereno!Ljudi, jeste li svjesni što se desilo? Pronašli smo našeg kultnog dizajnera koji PODRŽAVA OBLINE i napokon ih ne skriva u crno, već ih stavlja na pistu i izlazi iz standarda koji su nam postavljeni! Osjećaj je neopisiv, a zahvala još više!" - napisala je na svom Instagramu Lucija Lugomer, koja je bila apsolutna zvijezda revije Roberta Severa.

Uspješni dizajner pokazao je na prvoj večeri Bipa Fashion hr-a atraktivnu cvjetnu kolekciju, kako ju je nosila slavna plus size manekenka, te kako njegovi modeli pristaju ženama različitih konfekcijskih brojeva,pogledajte u našoj FOTOGALERIJI.

Naslovnica Moda