Stil Moda

Skupili se poznati

Dekoltirana Elegović, decentna Jaca i atraktivna Franić: pogledajte tko se sve pojavio na HRT-ovom partyju i na koji su trend pale naše zvijezde

Skupili se poznati

Na sinoćnjem partyju HRT-a pojavile su se mnoge slavne face i osobe iz javnoga, ali i političkoga života. Na ovakav događaj ne dolazi se baš u bilo čemu, pa su se naši poznati itekako potrudili da izgledaju što bolje.

Ako je suditi po cjelokupnome dojmu, crna je i ove godine najpopularnija, pa su se mnogi odlučili za klasičnu varijantu. Poglede je plijenila Nives Čanović u crnoj čipki, a zablistala je i Iva Šulentić u 'jumpsuitu' koji je uvijek u modi.

I Mila Elegović i Uršula Tolj pojavile su se u crnim toaletama, a mnogi su primijetili kako dame odavno nisu bolje izgledale. Elegović je ekipu počastila pogledom na duboki dekolte, a najviše je utjecala na koncentraciju Dubravka Šimenca koji je sjedio pored nje.

I vječno decentna i uvijek ista Jadranka Kosor pojavila se u crnome, a kompletić je osvježila omiljenim modnim detaljem. Neizostavni broš dio je svake njene odjevne kombinacije, a nasmijana Jaca bila je izrazito dobre volje čitavu večer.

Dašak boje na party unijela je mlađahna Zlata Muck Sušec u romantičnoj haljinici te Jasna Palić Picukarić u smaragdnozelenoj.

Ipak, najviše je pažnje odnijela atraktivna djevojka Bruna Kovačevića, Matea Franić, koja se na svečanosti pojavila u pripijenoj smeđoj haljini. Svi su gledali u zgodnu brinetu, a poznati par nije se odvajao jedno od drugoga cijelu večer.

Ni muški dio ekipe nije bio ništa manje 'sređen', pa su se pojavili odreda u skupim odijelima i pokazali da itekako paze na stil, osim Davora Gobca koji je svoj izričaj pokazao u 'kožnjaku'.

Naslovnica Moda