Stil Moda

ZABLJESNULE NAKON GODIŠNJEG

Bojana i Tatjana plijenile su poglede seksi prozirnim kreacijama, ali Jelena Veljača u koži i bez grudnjaka izgledala je senzacionalno

ZABLJESNULE NAKON GODIŠNJEG

Šaroliko i zanimljivo društvo okupilo se sinoć na predstavljanju nove kolekcije eNVy rooma, i činilo se kao da su se svi, nakon mora i godišnjih odmora, zaželjeli dotjerati "na najjače" i pokazati se u nekim od svojih najglamuroznijih izdanja.Bojana Gregorić, koja je tijekom cijelog kolovoza oduševljavala fotografijama s Pelješca u kupaćem kostimu i kojoj su pratitelji komplimentirali da je zgodna kao Elle MacPherson, pojavila se u dojmljivoj prozirnoj crnoj haljinih, a sličan je model izabrala i Tatjana Jurić.Posebno nas je oduševila Jelena Veljača, koja je uistinu izgledala senzacionalno u efektnoj kožnoj kreaciji kroz koju je bilo jasno da ne nosi grudnjak, trend itekako prisutan i na svjetskoj sceni.One, kao i Antonija Blaće, Iva Šulentić, Mia Kovačić, Judita Franković i brojni drugi poznati uzvanici toplo su pozdravili novu kolekciju poznatih domaćih dizajnera.

"Naglasak smo stavili na haljine i kombinezone, uz ponešto kaputa, jakni, suknji i topova, a poigrali smo se i bojama. Iako je kolekcija uglavno crno- bijela, dodali smo natruhe zlatne, srebrne, plave i crvene u skladu sa sintagmom dark romance. Istovremeno, haljine su uglavnom prozirne i bez podstave kako bi se naziralo retro donje rublje, samostojeće čarape i suspenzeri. Kao što vidite, naš je recept jednostavan - malo boje, malo retro štiha i pregršt ženstvenosti" - ocijenili su Vjeko Franetović i Nikica Ivančević.

Naslovnica Moda