Stil Moda

Najluđa noć

Vrhunski novogodišnji look za nisku cijenu: modne blogerice kažu, ne treba vam pun takujin da biste izgledale svjetski

Najluđa noć

Kupiti jeftin komad, a iskombinirati ga i nositi tako da izgleda svjetski – to je vjerojatno san svake zaljubljenice u dobar stil. Profesionalni stilisti i modni blogeri u tome su pravi mađioničari, a njihova optička iluzija ostavlja nas bez riječi. Naravno, vrhunski mađioničari ne otkrivaju tajne tek tako, no nešto smo ipak uspjeli iskopati. Poslužite se našim uputama i za nisku cijenu složite vrhunski look.

Gilda Ambrosio: Dizajneri za pristupačne brendove

Možda će zazvučati jeftino, no dizajnerski rad vrijedi prepoznati, čak i ako rade za pristupačne brendove. Počnite od velikih, upečatljivih komada. Recimo, Kenzov kaput u H&M-u. Zašto ne? Ulični luksuz ionako je na cijeni.

 

A photo posted by Gilda Ambrosio (@gildaambrosio) on

 

 

A photo posted by Gilda Ambrosio (@gildaambrosio) on

 

Diletta Bonaiuti: Dobra kopija – ako je sa stilom, zašto ne?

Slagat ćete izvrsne kombinacije ako se redovito inspirirate na stranicama vrhunskih modnih brendova. No, budžet vam vjerojatno ne dopušta dobar šoping s četveroznamenkastim ciframa. E, nakon što ste dobro proučili što je “in”, proučite i nove kolekcije pristupačnih brendova i po znatno nižoj cijeni uživajte u dobroj kopiji.

 

 

Camille Charriere: Kombinacija jeftinog i skupog

Nabavili ste novu torbicu, za koju ste dali cijelu plaću, a otplaćivat ćete je idućih godinu dana? Slikovito rečeno, jednostavno nemate za novu haljinu ili hlače istoga brenda. Kombinacija skupog i jeftinog uglavnom ostavlja vrhunski dojam.

 

 

Pernille Teisbaek: Staro postaje novo

Najbolje stvari na svijetu su besplatne. Imate markiranu odjeću, torbicu ili stari kaput? Nemojte ga se riješiti, nego ga samo malo prekrojite ili nosite na drugačiji način. Ne vjerujete? Dajte mašti na volju – pokušajte!

 

 

Cris Herrmann: Stav je bitan

Imate brdo odjeće, nema dizajniranih komada, ali svaki komad ima svoju priču? Prva plaća, nenadana povišica, poklon, nepromišljena kupnja.... Stanite pred ogledalo i slažite kombinacije. Sve dok niste zadovoljni. I onda sve to nosite sa stavom – ionako je to ključni faktor.

 

A photo posted by Cris Herrmann (@crisherrmann) on

 

 

A photo posted by Cris Herrmann (@crisherrmann) on

 

Naslovnica Moda