Stil Moda

krive su štikle...

Bella Hadid otresla pred šokiranom publikom: nosom poljubila pod na reviji Michaela Korsa

krive su štikle...

Jedna od najplaćenijih i najpoznatijih manekenki na svijetu, uskoro 20-godišnja Bella Hadid, također može imati loš dan, a to je pokazala kad je završila s nosom na podu piste na Tjednu mode u New Yorku u srijedu.

Gosti na modnoj reviji Michaela Korsa, slavnog dizajnera čiju je crnu haljinu Hadid nosila, ostali su u šoku, ali su se uspjeli sabrati i uključiti mobitele kako bi snimili ljepoticu u nevolji. Problem su, čini se, izazvale 15 centimetara visoke štikle.
 

 


Na pisti su osim Belle za Korsa prošetale i Kendall Jenner, Joan Smalls i Romee Strijd, no one su uspjele ostati na nogama, a u publici su od poznatih osoba među ostalima bile glumice Emily Blunt i Sienna Miller.

Mlađa sestra jednako slavne Gigi Hadid profesionalno se bavi manekenstvom tek godinu dana nakon što se godinama bavila jahanjem, no njezin je uspjeh neosporiv.

I sama Bella se kasnije našalila na svoj račun na svom profilu na Instagramu. Uz kratki video snimljen neposredno prije pada napisala je: ‘Hvala puno što ste me angažirali za show @michaelkors @johndavidpfeiffer. Samo nekoliko trenutaka ranije…’

 

Naslovnica Moda