Stil Moda

frajerski detalj

Miran Kurspahić otkriva što će ovog ljeta nositi svi muškarci sa stilom

frajerski detalj

Nakon prošlogodišnjeg lansiranja prve kolekcije nakita za jači spol, koji je osvojio muškarce diljem Hrvatske i šire, dizajnerica nakita Iva Viljevac predstavlja novu kolekciju za proljeće/ljeto 2016.

Poznata dizajnerica tom je prilikom po prvi put udružila snage s javnom osobom za predstavljanje svoga rada, a riječ je o poznatom redatelju i glumcu Miranu Kurspahiću koji savršeno utjelovljuje suvremenog i modernog muškarca. Muškarca koji se ne libi eksperimentirati i koji zrači. Sve ono što u sebi sadrže muške narukvice Ive Viljevac.

Nova kolekcija nakita za proljeće/ljeto 2016. namijenjena je muškarcima sa stilom koji se itekako žele izdvojiti iz mase. Pleksiglas detalji na nautičkom konopu, te metalizirani privjesci u zlatnoj, srebrnoj, crnoj i drugim bojama podići će svaku odjevnu kombinaciju.

- Narukvice za muškarce koje sam dizajnirala u skladu su sa svjetskim trendovima, ali ipak drukčije od svega viđenoga. Osim popularnog sidra s nautičkim konopima u raznim bojama, vašu kolekciju modnih dodataka mogu upotpuniti i narukvice s kormilom i mrtvačkom glavom na nautičkom konopu.
 
Metalizirani elementi ove sezone u svijetu modnih dodataka vrlo su popularni, stoga čak i novi pleksiglas privjesci odaju dojam metaliziranih privjesaka. Narukvice su vrlo raznolike, pa vjerujem da će svatko pronaći nešto za sebe, neovisno o dobi ili zanimanju. 

Glavnu ulogu u kampanji dala sam Miranu Kurspahiću, jer to je muškarac sa specifičnim stilom koji zna što i kako želi, te se ne ustručava to izraziti, pogotovo u svom modnom izričaju. Ponosna sam što mogu reći da je on jedan od prvih vlasnika novih modela narukvica i nosi ih savršeno, na sebi svojstven način - izjavila je Iva Viljevac.

Iako dovoljno muževne, nove narukvice s potpisom Ive Viljevac prilagođene su i ženskom dijelu publike, tako da i svaka dama može imati svoj primjerak novih 'must-have' narukvica.

Naslovnica Moda