Stil Moda

šarena kolekcija

Zigman kišobran - 'must have' dodatak sezone razveselit će tmurne kišne dane

šarena kolekcija
Juraj Zigman, dizajner čiji kolorit već dobro poznaju svi ljubitelji mode, odlučio je razveseliti tmurne kišne dane 'must have' modnim dodatkom sezone - Zigman kišobranom.

Osmislio je izrazito šarenu liniju kišobrana koja obiluje bojama, motivima Mediterana, tartan uzorkom i njegovim prepoznatljivim grafikama.Kišobrani su na hrvatskom tržištu dostupni u tri različita dizajna: Tartan, Strip i Nar, a mogu se kupiti putem web trgovine na stranici www.zigman.hr i u sklopu Pop-up Concept Store Europa u Kinu Europa u Zagrebu 20. prosinca.

Zigman kišobran je u potpunosti hrvatski proizvod i nastao je u suradnji s tvornicom Hrvatski kišobran.- Podupirem hrvatsku proizvodnju i drago mi je kad svojim radom mogu pomoći jačanju hrvatskih proizvođača. Ono što me najviše potaklo na dizajniranje kišobrana je moj grad Rijeka, najkišovitiji grad u Europi.

Svakodnevno gledajući ljude s uvijek istim kišobranima i shvativši da je sve oko nas sivo, morao sam iskoristiti svoj kolorit i napraviti proizvod koji će mijenjati ne samo vizuru kišnih ulica već i raspoloženje ljudi - kazao je Zigman.

psd
Naslovnica Moda