Stil Moda

svaka ima svoju poruku

Danijela Martinović prva je regionalna zvijezda s vlastitom linijom Cruciani narukvica

svaka ima svoju poruku
Danijela Martinović prva je regionalna zvijezda s vlastitom linijom svjetski popularnih narukvica Cruciani.

Posljednjih godina Danijela je zaštitno lice talijanskog brenda, a sada je Cruciani Danijelu svrstao u elitno društvo malobrojnih svjetskih zvijezda koje se mogu pohvaliti vlastitom linijom narukvica koje se zaludile svijet.

- Presretna sam s novom linijom narukvica. Cruciani kao jedan od najprestižnijih talijanskih brendova ukazao mi je veliko povjerenje odabravši me u elitno društvo svjetskih zvijezda čije lice krasi omote Cruciani narukvica. Svaka od ovih narukvica nosi određenu poruku, a moje krasi simbol djelteline sa četiri lista pa se nadam da će mnogima donijeti sreću i pozitivnu energiju koja nam je svima toliko potrebna! - izjavila je Danijela Martinović.

Cruicani narukvice s likom Danijele Martinović dostupne su u cijeloj regiji, a uskoro će se naći u prodaji i diljem svijeta. Naša je glazbenica prva i jedina regionalna zvijezda koju je ovaj prestižni talijanski brend odabrao za zaštitno lice.

Nesvakidašnja priča o narukvicama koje su do sada prodane u više od osam milijuna primjeraka, započela je 2011. godine u Italiji. Obiteljska tvrtka Cruciani, s dugogodišnjom tradicijom u proizvodnji visoko kvalitetnih proizvoda od tekstila, na tržište je lansirala umjetninu u tehnici makramé - Cruciani narukvice.

Dugi redovi ispred Cruciani butika u Italiji su nagovještavali  društveno-ekonomski fenomen sezone 2011./2012., koji se nastavlja i dobiva jednu novu dimenziju.

Svaka narukvica ima svoju poruku. Ljubav, sreća, sloboda samo su neke od njih. Raznih su oblika, a predstavljene su kako za žene tako i za muškarce.

U Hrvatskoj su ove hit narukvice dostupne u poslovnicama Zlatarne Celje, Douglas parfumerijama, te Heruc galeriji.

Naslovnica Moda