Stil Ljepota

Prava ljetna

'Nema pretjeranog feniranja, a super izgleda': Splićanka ponovno iznenadila promjenom imidža, ekipa oduševljena kraćom frizuricom

Prava ljetna

Petra Nižetić Mastelić poznata je po tome što ni modno ni "beauty" nikada ne ide niz vodu. Njeguje osebujan stil, a iznenadila je nedavno čak i u odabiru firzure za vjenčanje.

Na svoj je splitski pir Petra došla ne s bogatom pundžom, ni ekstenzijama u formi dugih valova, već se odlučila za platinasti bob. Frizura je u kratko vrijeme postala teži hit na društvenim mrežama, gdje su joj pratiteljice čestitale na nekonvencionalnosti i uvijek svježim idejama.
 

 

• U ovih zadnjih misec dana stigli smo se vinčat, priživit grupni honey moon na Visu, podružit se s rodbinom i prijateljima, izist pašticadu u Privoru, razridit kivije u Brnazama, bacit se par puta u more i jednom (u robi) u bazen, sredit zube, ošišat se više od samo jednom, postat svjetski viceprvaci, dočekat svjetske viceprvake i punih se srdaca vratit u San Francisco (doduše bez kufera koji je negdi zapea s bračkim maslinovim uljem, slavonskim kulenom i još par stvari koje u tudžini život znače). Pouka: život je kratak, a godišnji još kraći..zato uživaj u svakom trenutku 😍🤟🏼 Fala svima koji su #croatiandays učinili nezaboravnim. Neke sam spomenula u intervjuu za @gloria.hr <link u opisu profila>, a one koji su htjeli ostati anonimni volim podjednako ♥️ ovo su zadnje slike od #croatianwedding obećajem, a potpisuje ih Šoltanin @matejpasalic 😘 . . . #vacationmodeoff #croatiandays #backtoreality #wedding #bride #modakomoda #picoftheday #weddingdress #split #croatia

A post shared by Petra Nizetic Mastelic (@modakomoda) on


A sada ih je Petra iznenadila novom promjenom imidža - čini se da je i u San Franciscu, gdje Splićanka živi s mužem Franom, jednako vruće kao i u užeglom gradu pod Marjanom, pa je svoju kosu blogerica dodatno potkresala, ovaj put drastično.
 

 


Pohvalila se kratkom kosicom, a uslijedilo je i objašnjenje. "Zašto sam se ošišala? Pa zato što sam htjela!?, napisala je kratko i pokupila hrpu komplimenata za novi izgled.

"Znači već sam ti poslala poruku kako je frizura top! Al moram još jednom... znači predobro ti stoji i super je forma frizure... nema pretjeranog feniranja, a opet super izgleda!", pohvalile su je pratiteljice.
 

 

Naslovnica Ljepota